Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(.sniege. @ 2015 05 26, 21:50)
visos giriat ta didiji, o man nepasiseke ar as ko nezinau, bet maniskis trinant kazka skysto nera sandarus ir prateka pro sonus, nors ant dangtelio yra gumos, o del trinimo trina gerai, bet sandarumo bent pas maniski ner, kaip pas kitas

O prateka per viršų ar dar kažkur? Ta prasme, jeigu palikti jame skystį ar pratekės?
Noriu pirkti, lauku kada atsiras, tai domiuosiu.
Atsakyti
surinkau lipduku ir...nebezinau ar kazko is tos serijos produktu noriu... Pradejau abejot
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 05 27, 09:00)
O prateka per viršų ar dar kažkur? Ta prasme, jeigu palikti jame skystį ar pratekės?
Noriu pirkti, lauku kada atsiras, tai domiuosiu.

per virsu tai aisku, kad gali prateket, jei per pilnas. as visada per kelis (tris ar keturis) pirstus nuo virsaus pilu, nes trinant kitaip neuztektu vietos. per apacia niekas nebega. jei bega, tai galima pasikeist, juk delimano duoda 2 metu garantija
Papildyta:
QUOTE(Miketukas1 @ 2015 05 27, 09:39)
surinkau lipduku ir...nebezinau ar kazko is tos serijos produktu noriu... Pradejau abejot

kiek esu isigijus sitos delimano akcijos daiktu, visi normalios kokybes. jei reikalinga keptuve, tai uz 20 eur, manau, apsimoka. cia kam ko reikia... o jei daiktas nekokybiskas, tai grazini atgal ir pasiimi pinigus, jokiu problemu...
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2015 05 26, 19:50)
visos giriat ta didiji, o man nepasiseke ar as ko nezinau, bet maniskis trinant kazka skysto nera sandarus ir prateka pro sonus, nors ant dangtelio yra gumos, o del trinimo trina gerai, bet sandarumo bent pas maniski ner, kaip pas kitas

Jei "prasitaško" ir nedidelį kiekį trinant - neškit atgal ir pasikeiskit smile.gif Pirmą kartą naudojant man prisitaškė tik todėl, kad snapelio dangtelio buvau neuždariusi. Kol kas saviškiu esu labai patenkinta.
user posted image nepamainomas dalykas kokteiliukams-žaliukams. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonana: 31 gegužės 2015 - 19:55
o as nusipirkau delimano rankini plaktuva ,panaudojau 3 kartus ir nebeveikia ,net nebezinau ka daryti ,turbut nebekeis
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 06 02, 16:56)
o as nusipirkau delimano rankini plaktuva ,panaudojau 3 kartus ir nebeveikia ,net nebezinau ka daryti ,turbut nebekeis

Jei neveikia, tai kaip gali nekeisti ?
kam tada skirta garantija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 06 02, 15:56)

tai aisku, kad reikia kreiptis i maxima arba delimano ir ji pakeis. tam ir yra dvieju metu garantija!
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 06 02, 19:04)
tai aisku, kad reikia kreiptis i maxima arba delimano ir ji pakeis. tam ir yra dvieju metu garantija!

dabar galvoju ,kai emiau cekis buvo bendras ir turbut neapsiziurejus ismeciau ,tai turbut be cekio net neverta kreiptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 06 02, 18:37)
dabar galvoju ,kai emiau cekis buvo bendras ir turbut neapsiziurejus ismeciau ,tai turbut be cekio net neverta kreiptis doh.gif

Jei neturite cekio, bet atsiskaitydama brauket Aciu kortele, tai viskas imanoma. Pagal jusu korteles Nr. atstatys ceki ir pakeis preke. Mums tokiu budu grazino pinigus uz nekokybiska preke. Zinoma tai priklauso nuo pardavejos i kuria klreipsites
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2015 06 02, 19:46)
Jei neturite cekio, bet atsiskaitydama brauket Aciu kortele, tai viskas imanoma. Pagal jusu korteles Nr. atstatys ceki ir pakeis preke. Mums tokiu budu grazino pinigus uz nekokybiska preke. Zinoma tai priklauso nuo pardavejos i kuria klreipsites

butinai pabandysiu,labai aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonana @ 2015 05 31, 20:49)
Jei "prasitaško" ir nedidelį kiekį trinant - neškit atgal ir pasikeiskit smile.gif Pirmą kartą naudojant man prisitaškė tik todėl, kad snapelio dangtelio  buvau neuždariusi. Kol kas saviškiu esu labai patenkinta.

man irgi prasitaske,nes nebuvau uzdarius snapelio, taip pat jai per pilnas buna, man kol kas taip pat veikia nepriekaistingai, esu patenkinta, ir siaip patogus toks veziotis bigsmile.gif

keptuves tai man is vis nepamainomos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 06 03, 22:16)
man irgi prasitaske,nes nebuvau uzdarius snapelio, taip pat jai per pilnas buna, man kol kas taip pat veikia nepriekaistingai, esu patenkinta, ir siaip patogus toks veziotis  bigsmile.gif

keptuves tai man is vis nepamainomos  wub.gif  thumbup.gif

as tai niekad pilno nepilu tai jokiu problemu neturejau, ta snapeli kazkaip instinktyviai uzdariau smile.gif
Atsakyti