Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 05 16, 11:53)
Sakykit, o gal kas turit ta toki "rankinį trintuvą"? nebūtinai šios firmos, tiesiog galvojų ar patogus jis biggrin.gif kokia bulvių košei, ar verdant sriubą sutrint  bigsmile.gif  g.gif  niekad neturėjau tokio daikto,tai įdomu ar geras  4u.gif

as is sitos delimano akcijos trintuvo dar nepirkau, bet siap tai jie visai praktiski. sriubas trinu su dideliu trintuvu, o bulviu kose tai man per skysta gaunasi su rankiniais trintuvais, bet jei kam patinka, tai aisku galima naudot. siap rankinios trintuvo privalumas, kad paprastesne prieziura - lengva isplaut ir siap mazai vietos uzima smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirko elektrini kavinuka. Koks jo principas ? Ar issijungia pats ? Ar vistiek reikia stoveti salia ir laukti kad kava neisbegtu ?
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2015 05 20, 09:42)
Gal kas pirko elektrini kavinuka. Koks jo principas ? Ar issijungia pats ? Ar vistiek reikia stoveti salia  ir laukti kad kava neisbegtu ?

O gal dar kas žinot ar galima jame turkišką kavą virti?
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 05 20, 08:44)

aha, va tas tai tikrai idomu. nors jis ir maziukas, bet jei kava skani iseitu isvirt tai apsimoka
Atsakyti
ir man kavinukas rupi g.gif
Sove mintis,gal galima nusipirkti pabandyti, jei nepatinka- grazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 05 20, 10:44)

Tai as taip ir isivaizdavau- idedi kavos, ipili vandens ir kaitini, kaip turkoje ( ar kaip ten ji ). Tik pagal mane turetu issjungti pasiekus tam tikra temperatura g.gif ( bent del elementariu saugos taisykliu- juk greitai isgaruot tas vanduo gali ir kas tada? )

QUOTE(vilmak @ 2015 05 23, 08:54)

g.gif sarase tarp negrazintiniu prekiu nera nieko panasaus mirksiukas.gif . Gal ir galima ? ( bet galima tik nenaudota preke mirksiukas.gif , kazin nuo kavos nepakeis spalva ? )

Gal paprasyti instrukcija parduotuveje g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 05 23, 06:54)

siaip, aisku, galima rizikuoti. nebutina gal sakyt, kad nepatiko. gal ne taip veikia, kaip galvojau, ar neveikia. nu bet cia irgi nevisai teisybe butu smile.gif siaip delimano su garantiniu aptarnavimu tikrai saunuoliai, bet siuo atveju tai neisivaizduoju, kaip butu. jei bandysit, parasykit kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2015 05 10, 18:41)
Kaune irgi nėra. Paprašiau parduoti iš stendo pavyzdinį mirksiukas.gif

O ar geri tie Delimano trintuvai?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 05 26, 15:24)
O ar geri tie  Delimano trintuvai?

as pacioj pradzioj akcijos pirkau dideli delimano astoria blenderi ir labai gerai padariau smile.gif viska gerai trina - saldytas uogas, vaisius visokius, darzoves, ir tesla blynam jame darau ir kokteilius. greitai sutrina ir gabaliuku nelieka. dar patogu tas mazas indelis, nes likucius ten galima supilt, taip ir saldytuve vietos susitaupo wink.gif
Atsakyti
visos giriat ta didiji, o man nepasiseke ar as ko nezinau, bet maniskis trinant kazka skysto nera sandarus ir prateka pro sonus, nors ant dangtelio yra gumos, o del trinimo trina gerai, bet sandarumo bent pas maniski ner, kaip pas kitas
Atsakyti
Prateka ir man, jei pridedu iki viršaus, bet nematau dėl to problemų. Paprasčiausiai ingredientų pridedu tiek, kad iki viršaus dar liktų vietos. Tuomet plakant neprabėga.
Atsakyti
Kavinukas pats neissijungia blink.gif
Skaiciau instrukcija- isjungti rankiniu budu, neijungti be vandens .
Sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti