Gal kas jau turite atsiliepimu apie sulciaspaude?
isigijau ir as ta smulkintuva. Man jis Greiciau turbut buciau rankomis svoguna supjauscius... Zaidimas toks. Kazkaip nejo man ten greitai, vis neuztaikau uzdeti taip kad pjaustytu. Be to lieka dideliu nepjaustytu gabalu. Apacioje jau kose gaunas, o virsuje nesmulkintas
Merginos,o tas didysis trintuvas,tai tik sutrina viską į košelę,ar su juo galima ir pvz.susmulkint svogūną,morką kūbeliais?
QUOTE(emma @ 2015 05 08, 10:21)
Merginos,o tas didysis trintuvas,tai tik sutrina viską į košelę,ar su juo galima ir pvz.susmulkint svogūną,morką kūbeliais?
morkos kubeliais nepjausto, svoguna susmulkina, bet kas liecia svoguna, tai niekas geriau jo nesupajusto nei rankytės ) bet kai kiekis didesnis ir skubiai reikia, man tinka ir smulkintuvu sumalta man visai tarkim patinka sitas trintuvas, nes pagrinde ir naudoju kad trintu viska i kosele
QUOTE(jauniute @ 2015 05 06, 13:02)
Merginos, kurios turit keptuve ir puodus ar pirma karta naudojant ta keptuve kaip nors specialiai paruoset ar nereikia?
nes delimano puslapy raso kaip keramikines paruosti, o ar sita kermaikine ar ne, as nelabai ir suprantu
nes delimano puslapy raso kaip keramikines paruosti, o ar sita kermaikine ar ne, as nelabai ir suprantu
nieko specialiai daryt nereikia - isplovei, isdziovinai ir pirmyn delimano puslapy apie lipduku akcijos prekes nera info, bet siaip galima pasiskambint, jei jau ka
Dėl delimano galiu pasakyt turiu dvi keptuves: blynų ir didesne 28 cm. Tikrai labai geros patogios, aliejaus daug nereikia, puikiai kepa neprilimpa. Dažnai naudoju, o atrodo kaip naujos.
Svarstyklės irgi neblogos, tik retai jomis naudojuosi, nes dažniausiai viskas iš akies. Galėjau ir nepirkt.
Skrudintuvas lengvas, patogus yra trupiniams stalčiukas. Ir aš džiaugiausi ir vaikai patenkinti ja naudodamiesi.
Dar turiu blenderį ir didelį smulkintuvą. Po kolkas jais dar nesinaudoju. Didelį smulkintuvą pirkau, nes labai mamyčių išreklamuotas. Reklamos auka. Na, o blenderis buvo neseniai sugedęs, todėl ir pirkau.
Dar galvoju virdulį nusipirkt, tada jau bus viskas. Dėsiu tašką. Nesitikėjau tiek daug ant delimano išleist, bet jai produktai kokybiški, kodėl gi ne.
Svarstyklės irgi neblogos, tik retai jomis naudojuosi, nes dažniausiai viskas iš akies. Galėjau ir nepirkt.
Skrudintuvas lengvas, patogus yra trupiniams stalčiukas. Ir aš džiaugiausi ir vaikai patenkinti ja naudodamiesi.
Dar turiu blenderį ir didelį smulkintuvą. Po kolkas jais dar nesinaudoju. Didelį smulkintuvą pirkau, nes labai mamyčių išreklamuotas. Reklamos auka. Na, o blenderis buvo neseniai sugedęs, todėl ir pirkau.
Dar galvoju virdulį nusipirkt, tada jau bus viskas. Dėsiu tašką. Nesitikėjau tiek daug ant delimano išleist, bet jai produktai kokybiški, kodėl gi ne.
Pirkau ir aš Delimano keptuvę. Paėmiau gilią keptuvę 28cm, kol kas esu labai labai patenkinta. Aliejaus nereikia daug, maistas neprikepa, plauti lengva, dėjau ir į indaplovę Turiu ir svarstykles, bet dar nenaudojau. Dabar ruošiuosi pirkti puodą mažesnį, tikiuosi, kad irgi pasitvirtins pirkinys
QUOTE(*macchiato* @ 2015 05 10, 18:46)
Pirkau ir aš Delimano keptuvę. Paėmiau gilią keptuvę 28cm, kol kas esu labai labai patenkinta. Aliejaus nereikia daug, maistas neprikepa, plauti lengva, dėjau ir į indaplovę Turiu ir svarstykles, bet dar nenaudojau. Dabar ruošiuosi pirkti puodą mažesnį, tikiuosi, kad irgi pasitvirtins pirkinys
as apie ta gilia delimano keptuve irgi svarstau. turetu but tinkama aliejuj virt, troskiniam, kepiniam visokiem, ane? tik dangcio namie tokio dydzio neturiu man atrodo, tai reiks dar ir ta isigyt
O kas bandet delimano virduli? Kazkaip trintuvus visi susirupine nu man, aisku, gerai...as jau turiu:) bet idomu, ar virdulys greit uzverda ir siaip ar patogus
QUOTE(FejaBeja @ 2015 05 13, 23:40)
O kas bandet delimano virduli? Kazkaip trintuvus visi susirupine nu man, aisku, gerai...as jau turiu:) bet idomu, ar virdulys greit uzverda ir siaip ar patogus
Pirkom, naudojam, labai patenkinti, užverda greitai. Parduotuvėj toks popiguškinis atrodė, pirkom, tik todėl, kad katinas boshą sudaužė. Pasiteisino, nė kiek ne prastesnis, kokybiškas.
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 13, 22:52)
Pirkom, naudojam, labai patenkinti, užverda greitai. Parduotuvėj toks popiguškinis atrodė, pirkom, tik todėl, kad katinas boshą sudaužė. Pasiteisino, nė kiek ne prastesnis, kokybiškas.
pasiutes katinas koks!!!! o del virdulio tai tikra teisybe. as jau irgi turiu, isbandziau, labai fainas. patinka man sita delimano akcija, tikrai geri daiktai.
Sakykit, o gal kas turit ta toki "rankinį trintuvą"? nebūtinai šios firmos, tiesiog galvojų ar patogus jis kokia bulvių košei, ar verdant sriubą sutrint niekad neturėjau tokio daikto,tai įdomu ar geras