Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 24, 08:38)
FejaBeja, ir aš taip galvoju, bet gi vis atrodo, kad jei imti tai jau patį geriausią  biggrin.gif

Gal kas mažesnį trintuvą turit ir pakomentuosit?  g.gif ar užtenka galios, ką galima smulkinti?

Jau pora savaičių turiu Delimano smulkintuvą, pirkdama dar galvojau, ar labai čia jį naudosiu, gal bus taip, kad dulkes spintelėj rinks, bet, merginos - naudoju kiekvieną dieną thumbup.gif atsidžiaugti negaliu. Kiekvieną rytą juo trinu vaisių ir žalumynų kokteiliukus. Na, ne kokteiliukus, tokias košes "makalošes", kokteiliams reikėtų to didžiojo trintuvo, bet kol kas jo niekur nerandu nusipirkti. doh.gif
O smulkintuvas susidoroja puikiai su svogūnu, žalumynais (išbandžiau su saulėgrąžų daigais, šviežiu baziliku, petražolėm), pats geriausias dalykas daryti imbiero ir citrinos arbatą. Iki šiol tarkuodavau imbierą paprasta tarka, pastoviai pirštus nusitarkuodavau iki kraujų, nes tie imbiero plaušeliai - apsivelia, užstringa tose skylutėse, vienas vargas. Dabar - sumetu imbierą, vžuum, sumetu citriną, vžum - ir baigta. Tobula tyrelė gaunasi.
Savaitgalį išbandysiu kaip su riešutais susidoroja, kepsiu mamos mėgstamiausią migdolinį keksą. Tik reikia dar susirast kur nors migdolų be luobelės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2015 04 22, 17:25)
Kasdien plaku žaliuosius kokteilius. Plaktuvas puikiai susidoroja. Vakar dariau koktelį su morkomis. Suplakė  thumbup.gif Neliko jokių gabaliukų. Kramtyti nereikėjo  hihihi.gif

bigsmile.gif nu dar labiau to didžiojo Delimano trintuvo nooooriu...
Gal kas žinot kada tiksliai tą papildymą į maximas atveš?
MB į piniginę įkišau lipdukų skrajutę, dirba šalia maximos, prigrasinau, kad per pietų pertrauką vis užeitų pasižiūrėti ir iškart paimtų kai ras biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gavau atsakymą iš Maximos, kad artimiausiomis dienomis turi atvežti mirksiukas.gif

Man dabar įdomu- ar pvz didžiojo trintuvo mažesnis indas gali atlikti tą pačią funkciją, kaip smulkintuvas g.gif Ta prasme ar jie abu atlieka skirtingas funkcijas, ar didžiuoju galima viską daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 28, 07:22)
Vakar gavau atsakymą iš Maximos, kad artimiausiomis dienomis turi atvežti  mirksiukas.gif

Man dabar įdomu- ar pvz didžiojo trintuvo mažesnis indas gali atlikti tą pačią funkciją, kaip smulkintuvas  g.gif Ta prasme ar jie abu atlieka skirtingas funkcijas, ar didžiuoju galima viską daryti  g.gif

mazesniam inde galima mazesnius kiekius trint smile.gif smulkinimui yra delimano smulkintuvas, nors bandyt galima, bet, man atrodo, ten skirtingi peiliukai yra smulkintuve ir situose trintuvuose.
Atsakyti
siandien Siauliuose jau buvo tu didesniu trintuvu

Gal kas kavinuka pirkote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 17, 14:40)
Mane irgi labai domina info kaip kokybel valymas, bilioja ir puodai ir keptuves  ax.gif 

Vis uzeinu o cia kaip tylu taip tylu  biggrin.gif

Turim blynų keptuvę, išbandyta su blynais (bulviniais, lietiniais), omletu, dar riešutus skrudinau - kokybė labai patinka. Aliejaus praktiškai nereikia, nesvyla ir neprikepa niekas. Valosi lengvai, galima dėti ir į indaplovę, bet aš pasaugau ir rankom plaunu. Naudoju jau kelias savaites, pakankamai dažnai, tai šiai dienai atrodo va taip user posted image kaip nauja. smile.gif
Atsakyti
Yra ir Vilniuj jau trintuvų thumbup.gif
aš visgi nusprendžiau didesnį imti-bendradarbė sakė trumpiau trinant viskas gerai susismulkina, rytoj pati išbandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 29, 20:43)
Yra ir Vilniuj jau trintuvų thumbup.gif
aš visgi nusprendžiau didesnį imti-bendradarbė sakė trumpiau trinant viskas gerai susismulkina, rytoj pati išbandysiu  blush2.gif

siaip tai aisku, kad viskas susismulkina. as, pavyzdziui, turiu dideli ir daug juo naudojuosi, bet vis tiek zadu smulkintuva delimano isigyt, nes man atrodo ypac naudingas maziem kiekiam, sausiem produktam ir pan. bet didelio neatsisakyciau uz nieka biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas bande delimano puodus/keptuves ant indukcines kaitlentes? Viskas tvarkingai gaminasi?
Atsakyti
QUOTE(MINMINAS @ 2015 05 04, 14:38)
Ar kas bande delimano puodus/keptuves ant indukcines kaitlentes? Viskas tvarkingai gaminasi?

as mazesne delimano keptuve bandziau and indukcines kaitlentes, viskas veikia taip, kaip ir turetu. tikrai tinkama indukcinem kaitlentem, ir ploviau indaplovej, tai ir su tuo problemu nera wink.gif
Atsakyti
Merginos, kurios turit keptuve ir puodus ar pirma karta naudojant ta keptuve kaip nors specialiai paruoset ar nereikia? 4u.gif
nes delimano puslapy raso kaip keramikines paruosti, o ar sita kermaikine ar ne, as nelabai ir suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 05 06, 14:02)
Merginos, kurios turit keptuve ir puodus ar pirma karta naudojant ta keptuve kaip nors specialiai paruoset ar nereikia? 4u.gif
nes delimano puslapy raso kaip keramikines paruosti, o ar sita kermaikine ar ne, as nelabai ir suprantu blush2.gif

tiesiog isploviau, issluosciau ir naudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 05 06, 14:11)
tiesiog isploviau, issluosciau ir naudojau  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
gal ir kvailai paklausiu, bet sitos keptuves skaitosi keramikines ar ta danga kuri parasyta cia yra kita?smile.gif
Atsakyti