Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(GUTE69 @ 2015 04 13, 16:52)
Pirkau kavamale. Dar tik pora kartu susimaliau - tai veikia.
Nezinau, man kazkokia kaip vaikiska jos apacia, kur laidas susivinioja, plastmase keista biggrin.gif

o tik kava bandei malt? idomu, kruopas irgi turetu malt, ane?
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 04 14, 01:20)
o tik kava bandei malt? idomu, kruopas irgi turetu malt, ane?

nezinau ar ji gali ka rimciau dar sumalt biggrin.gif
Po dvieju malimu ikaista pats metalas ir kava prilimpa prie dugno ax.gif
reikes pabandyti grikius sumalt, aciu uz minti biggrin.gif
Atsakyti
Ketinu isigyti gilia keptuve, ar kas turite? Nenuvyle jusu? Ir dar sakykit ar joje inanoma bus kept ceburekus ? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dadadam: 14 balandžio 2015 - 10:40
QUOTE(GUTE69 @ 2015 04 14, 08:45)
nezinau ar ji gali ka rimciau dar sumalt  biggrin.gif
Po dvieju malimu ikaista pats metalas ir kava prilimpa prie dugno ax.gif
reikes pabandyti grikius sumalt, aciu uz minti  biggrin.gif

as anksciau tokia senovine kavamale turejau, tai sumalus kava jinai sukrenta ant dugno, bet nu neprilimpa... turit omeny, kad delimano kavamalej prilimpa taip, kad ka, krapstyt reikia? o ikaista tai gal nuo naudojimo, kaip ir visi prietaisai ikaista g.gif ir, tiesa, parasykit kaip su grikiais seksis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FejaBeja: 16 balandžio 2015 - 11:51
Kaip tie Delimano puodai? Gal yra ilgiau naudojančių? Ar ilgaamžiai ar nelabai? Kaip kokybė, valymas? Mačiau kelis atsiliepimus apie juos, bet lb jau neišsamūs.
Atsakyti
Mane irgi labai domina info kaip kokybel valymas, bilioja ir puodai ir keptuves ax.gif

Vis uzeinu o cia kaip tylu taip tylu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 17, 14:40)
Mane irgi labai domina info kaip kokybel valymas, bilioja ir puodai ir keptuves  ax.gif 

Vis uzeinu o cia kaip tylu taip tylu  biggrin.gif

as tai kolkas tik su mazesne delimano keptuve (24 cm) esu susidurus, tai ispudis geras. netraukia, mazai aliejaus reikia, nesunki, plaunasi paprastai. viskas tvarkoj kaip ir biggrin.gif puodu dar nebandziau, bet planuoju isigyt. manau, kad kokybe gera, o ir kaina su lipdukais labai normali.
Atsakyti
Laba, gal kas zino kurioj Maximoj dar uzsilikes trintuvas didesnis? Ieskojau ir Kedainiuose ir Jonavoje ir Kaune Akropoly, Hiper maxmoj ir t.t.. Tikiuosi uzves dar unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi savaitgalį Kauno parduotuvėse ieškojau, niekur nebuvo... doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau 28cm keptuvę, patiko, pirksiu mažesnę dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 14, 11:39)
Ketinu isigyti gilia keptuve, ar kas turite? Nenuvyle jusu? Ir dar sakykit ar joje inanoma bus kept ceburekus ?  wub.gif

Jau kuris laikas turime, man ji patinka, po pusmečio aišku daugiua btų galima komentuot
ceburekus tikrai gali kepti, as troskinukas darau joje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2015 04 20, 15:32)
Aš irgi savaitgalį Kauno parduotuvėse ieškojau, niekur nebuvo... doh.gif

Susisiekiau su Maxima, patikino, kad geguzes pradzioj uzves trintuvu thumbup.gif
Atsakyti