Nusipirkau keptuves ir puodus delimano, nežinau ir nerandu kaip paruošt tarkim keptuvę jų naudojimui..
QUOTE(VyEnRa @ 2015 03 27, 21:30)
Nusipirkau keptuves ir puodus delimano, nežinau ir nerandu kaip paruošt tarkim keptuvę jų naudojimui..
o tai vartojimo instrukcijos nera salia? jei nera, tai gal galima delimano.lt kontaktiniais numeriais krepitis?
QUOTE(VyEnRa @ 2015 03 27, 21:30)
VyEnRa, jei pirkot šitos Delimano akcijos keptuves ir puodus, tai paruošti jų kažkaip papildomai nereikia, išplauni parsinešus namo ir naudoji.
Jei pirkot keramikine danga, tai pačiam delimano puslapyje yra informacija kaip prižiūrėti tokius gaminius http://www.delimano...._ir_naudojimas/
QUOTE(Medute55 @ 2015 03 26, 10:57)
Dar galvoju apie duonos skrudintuvą Ką manote? Gal jau apžiūrėjote? Ar verta?
Skrudintuvas - mano pirmasis pirkinys iš šitos Delimano akcijos Senasis "užsilenkė", tai ir reikalas buvo. Pirkom šeštadienį, tai panaudoti teko dar tik kelis kartus. Nesigailiu įsigijusi, funkciją atlieka puikiai, patinka, kad padėkliukas trupiniams yra, o labiausiai - dizainas. na, labai "limpa" jis mano virtuvėj.
Siandien isbandziau nusipirkta trintuva, labai geras, tikrai galingas, ir labai patogus pasirode
QUOTE(eratte @ 2015 04 01, 20:19)
jus cia ta didesni trintuva nusipirkote, su indu? as kaip tik apie sita svarstau
taip ta didesni bet yra ir mazesnis indas. Patiko kad neslysta nuo stalo, patiko kaip mala, imeciau net saldytu braskiu i kokteili ir be vargo sumale man labai patiko.
QUOTE(baste @ 2015 04 01, 19:56)
taip ta didesni bet yra ir mazesnis indas. Patiko kad neslysta nuo stalo, patiko kaip mala, imeciau net saldytu braskiu i kokteili ir be vargo sumale man labai patiko.
as irgi jau ta didesni delimano turiu! bandziau ir blynam tesla suplakt (labai gerai gavosi), ir saldytas uogas susitryniau ir kokteili pasidariau! labai greitai, tyliai (palyginus su snkstesniu kur turejau) ir gerai viska sumaise. kai ismoksiu nuotraukas idet, tai parodysiu! labai dziaugiuosi pirkiniu
Sekantis mano pirkinys arba puodas arba keptuve? gal kazkas jau isbande?
http://public.fotki....s/sam-1655.html
va, norejau parodyt pirma delimano akcijos pirkini. sekantis - keptuve (o gal net dvi). tikrai butu idomu nuomone isgirst jau pirkusiu.
va, norejau parodyt pirma delimano akcijos pirkini. sekantis - keptuve (o gal net dvi). tikrai butu idomu nuomone isgirst jau pirkusiu.
QUOTE(FejaBeja @ 2015 04 03, 15:28)
http://public.fotki....s/sam-1655.html
Įdomu, o jis pajėgus pagaminti tirštą vaisių kokteilį sutrinant apelsiną, obuolį, kivį, mangą.. Labai norisi ne sultis spausti, bet tirštus kokteilius, su visu minkštimu
QUOTE(Medute55 @ 2015 04 04, 11:35)
Įdomu, o jis pajėgus pagaminti tirštą vaisių kokteilį sutrinant apelsiną, obuolį, kivį, mangą.. Labai norisi ne sultis spausti, bet tirštus kokteilius, su visu minkštimu
tikrai taip. as kokteilius daznai darau, vakar obuoli, banana ir konservuotus persikus maisiau tikrai gerai trina, viskas susimaiso ir tirstimas kaip tirstimas pasidaro, nei gabaliuku nelieka, nei i sultis juos suspaudzia
QUOTE(FejaBeja @ 2015 04 04, 15:04)
tikrai taip. as kokteilius daznai darau, vakar obuoli, banana ir konservuotus persikus maisiau tikrai gerai trina, viskas susimaiso ir tirstimas kaip tirstimas pasidaro, nei gabaliuku nelieka, nei i sultis juos suspaudzia
Apie kurį jūs čia taip gražiai kalbat?