Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(kristynka* @ 2015 03 23, 15:50)
Ką manote apie svarstykles ?
Visad norėdavau nusipirkti virtuvines svarstyklės, ir kažkaip dar užkliuvau prie šių.
domina nuomonė g.gif  blush2.gif

Aš jas planuoju nusipirkti, labai reikalingas daiktas virtuvėje. O ir dizainas man labai patrauklus. Gerai, kad indas, į kurį kalima susiberti sveriamą daiktą. Turiu lygiu paviršiumi, tai labai nepatogu, miltus ir cukrų sveriant reikia į maišelį susipilti..
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2015 03 24, 08:38)
Aš jas planuoju nusipirkti, labai reikalingas daiktas virtuvėje. O ir dizainas man labai patrauklus. Gerai, kad indas, į kurį kalima susiberti sveriamą daiktą. Turiu lygiu paviršiumi, tai labai nepatogu, miltus ir cukrų sveriant reikia į maišelį susipilti..

O kodėl nepilat tiesiai į dubenį? Man plokščios užtai ir patinka labiausiai, kad galima pasistatyti dubenį, "nunulinti", ir pilti produktus iš eilės, nieko skaičiuoti nereikia, ir valyti paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalkiete @ 2015 03 23, 12:39)
Ciupinejau vakar,atrodo rimtai smile.gif dar nepirkau,laukiu,svarstau lotuliukas.gif

Eisiu siandien ciupinet rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Milu_mila @ 2015 03 23, 15:17)
Mano mamai puikiai laiko Philips trintuvas pagal ta akcija, gal tiesiog su konkreciu prietaisu nepasiseke  g.gif o Delimano trintuva ta didesne galvoju pirkti, labai butu idomu, jeigu kazkas isbandys  4u.gif

As irgi apie didesni galvoju.
O su Philips man kazkaip nepasiseke, tas komplektas buvo is 3 daliu, plaktuvas veikia puikiai, ledo/riesutu smulkintuvas irgi veikia, o trintuvas sugedo, nesisuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2015 03 24, 08:38)

Vat as ir visas galvojau apie plokscias.
siu maciau tas indas issiima.
bet man ir patiko, nu dar reikia lipdukus rinkti, kol surinksiu gal ir nuspresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 24, 10:55)
Eisiu siandien ciupinet  rolleyes.gif
Papildyta:
As irgi apie didesni galvoju.
O su Philips man kazkaip nepasiseke, tas komplektas buvo is 3 daliu, plaktuvas veikia puikiai, ledo/riesutu smulkintuvas irgi veikia, o trintuvas sugedo, nesisuka  verysad.gif

Gal brokuotas pasitaike daiktas. Siaip Delimano, man atrodo, visiem gaminiam garantinis buna. Pasidomet reiks.
Papildyta:
QUOTE(Ladute @ 2015 03 24, 09:21)
O kodėl nepilat tiesiai į dubenį? Man plokščios užtai ir patinka labiausiai, kad galima pasistatyti dubenį, "nunulinti", ir pilti produktus iš eilės, nieko skaičiuoti nereikia, ir valyti paprasta thumbup.gif

as tai supratau, kad sitos delimano svarstykles tuo ir geresnes, kad pili tiesiai i dubeni i nieko "nulint" nereikia. tai faktiskai tas pats, kad plokscios, tik patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 03 23, 20:53)
O kiek uz ji mokejai? Ir gal nuotraukyte to trintuvo turi? As siaip apie ta didesni Delimano galvoju, bet reikia apsvarstyt visus variantus  mirksiukas.gif

Na, už jį nieko nemokėjau - gavau dovanų.. O pirkau kitokį trintuvą.
Nuotraukos neturiu - jis dar supakuotas (na, buvau atidariusi dėžutę, bet šiaip nenaudotas), bet jo nuotrauka yra Maximos puslapy, rankinis trintuvas Delimano Astoria. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Įdomu ar pakankamai tie trintuvai pajėgūs, nes galia tai silpnoka nurodyta 300 W tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 03 25, 19:39)
Sveikos smile.gif

Įdomu ar pakankamai tie trintuvai pajėgūs, nes galia tai silpnoka nurodyta 300 W tik  mirksiukas.gif

Manau kad rankiniam trintuvui 300w galios yra per akis. Tas didesnis, Delimano astoria su indu, 400w turi. Siaip turetu pakakti, nebent gal jei leda diena nakti smulkinti tai nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Dar galvoju apie duonos skrudintuvą g.gif Ką manote? Gal jau apžiūrėjote? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 03 25, 20:39)
Sveikos smile.gif

Įdomu ar pakankamai tie trintuvai pajėgūs, nes galia tai silpnoka nurodyta 300 W tik  mirksiukas.gif

Tas didesnis 400 W. O Philipsas pagal ankstesne akcija 600 W. O kiek turetu buti? Ar cia kuo daugiau, tuo geriau?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 26, 12:37)
Tas didesnis 400 W. O Philipsas pagal ankstesne akcija 600 W. O kiek turetu buti? Ar cia kuo daugiau, tuo geriau?

Dėl šito esu girdėjusi, kad kuo daugiau - tuo didesnė tikimybė perdegti, mat "kotas" mažas, kaista. Šiaip ne viską apsprendžia galia - pvz., išties gerai dirbančių Bamix'ų galia - iki 200 W. Pati turiu KitchenAid'ą - galia nesiekia 400 W, nors kiti panašūs aparatai kilovatiniai. Tad ne tik vatuose esmė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavirstu_vovere: 27 kovo 2015 - 08:18
Mane tai dar sudomino Delimano smulkintuvas. Siaip pati nesu turejus, bet pas uosviene kazkada bandziau ir labai patiko. Svoguna tik smukst ir supjauste, o galvojau kad kose pavirs biggrin.gif Kas nors planuojat pirkt?
Atsakyti