tai ar bandet kas kepimo indus?
Ka manot apie Delimano trintuvus? Pirkau Philips su lipdukais, sugedo ta pacia diena, kai garantinis baiges
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 23, 12:12)
Ka manot apie Delimano trintuvus? Pirkau Philips su lipdukais, sugedo ta pacia diena, kai garantinis baiges
Ciupinejau vakar,atrodo rimtai dar nepirkau,laukiu,svarstau
Manau prašluos tuos delimano puodus ir keptuves labiau nei taures, su lipdukais gana pamanoma kaina išeina. Aš taip dar norėčiau tų svarstyklių ir smulkintuvo
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 23, 11:12)
Mano mamai puikiai laiko Philips trintuvas pagal ta akcija, gal tiesiog su konkreciu prietaisu nepasiseke o Delimano trintuva ta didesne galvoju pirkti, labai butu idomu, jeigu kazkas isbandys
Ką manote apie svarstykles ?
Visad norėdavau nusipirkti virtuvines svarstyklės, ir kažkaip dar užkliuvau prie šių.
domina nuomonė
Visad norėdavau nusipirkti virtuvines svarstyklės, ir kažkaip dar užkliuvau prie šių.
domina nuomonė
QUOTE(kristynka* @ 2015 03 23, 14:50)
Ką manote apie svarstykles ?
domina nuomonė
domina nuomonė
as asmeniskai neperku, nes nezinau, ar pakankamai naudociau
Trintuvas ir mane domina. Bet kazkada pirktas kokteiliu plakiklis man nepasiteisino. Berods philips tada dave su lipdukais dabar bijau
QUOTE(Milu_mila @ 2015 03 23, 14:17)
Mano mamai puikiai laiko Philips trintuvas pagal ta akcija, gal tiesiog su konkreciu prietaisu nepasiseke o Delimano trintuva ta didesne galvoju pirkti, labai butu idomu, jeigu kazkas isbandys
As ta didesni Delimano trintuva tikrai imsiu ir papsakosiu, koks ispudis. Man jie labai kokybiski atrodo
O man Philipso trintuvas, seniai gautas, labai pasiteisino - neatsimenu, prieš kiek metų buvo akcija, o jis vis dar mala, plaka, maišo kaip reikiant!
Tiesa, jei ką domina Delimano rankinis trintuvas - turiu atliekamą (gavau dovanų, o kaip tik ką tik nusipirkau kitą blenderį...), atiduočiau už tą pačią Maximos sumą, tik be lipdukų
Tiesa, jei ką domina Delimano rankinis trintuvas - turiu atliekamą (gavau dovanų, o kaip tik ką tik nusipirkau kitą blenderį...), atiduočiau už tą pačią Maximos sumą, tik be lipdukų
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 03 23, 19:51)
O man Philipso trintuvas, seniai gautas, labai pasiteisino - neatsimenu, prieš kiek metų buvo akcija, o jis vis dar mala, plaka, maišo kaip reikiant!
O kiek uz ji mokejai? Ir gal nuotraukyte to trintuvo turi? As siaip apie ta didesni Delimano galvoju, bet reikia apsvarstyt visus variantus