Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

tai ar bandet kas kepimo indus? 4u.gif biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ka manot apie Delimano trintuvus? Pirkau Philips su lipdukais, sugedo ta pacia diena, kai garantinis baiges
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 23, 12:12)
Ka manot apie Delimano trintuvus? Pirkau Philips su lipdukais, sugedo ta pacia diena, kai garantinis baiges

Ciupinejau vakar,atrodo rimtai smile.gif dar nepirkau,laukiu,svarstau lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau prašluos tuos delimano puodus ir keptuves labiau nei taures, su lipdukais gana pamanoma kaina išeina. Aš taip dar norėčiau tų svarstyklių ir smulkintuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 23 kovo 2015 - 11:56
QUOTE(ReginaV @ 2015 03 23, 11:12)

Mano mamai puikiai laiko Philips trintuvas pagal ta akcija, gal tiesiog su konkreciu prietaisu nepasiseke g.gif o Delimano trintuva ta didesne galvoju pirkti, labai butu idomu, jeigu kazkas isbandys 4u.gif
Atsakyti
Ką manote apie svarstykles ?
Visad norėdavau nusipirkti virtuvines svarstyklės, ir kažkaip dar užkliuvau prie šių.
domina nuomonė g.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2015 03 23, 14:50)
Ką manote apie svarstykles ?
Visad norėdavau nusipirkti virtuvines svarstyklės, ir kažkaip dar užkliuvau prie šių.
domina nuomonė g.gif  blush2.gif

user posted image

as asmeniskai neperku, nes nezinau, ar pakankamai naudociau 4u.gif
Atsakyti
Trintuvas ir mane domina. Bet kazkada pirktas kokteiliu plakiklis man nepasiteisino. Berods philips tada dave su lipdukais dabar bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milu_mila @ 2015 03 23, 14:17)
Mano mamai puikiai laiko Philips trintuvas pagal ta akcija, gal tiesiog su konkreciu prietaisu nepasiseke  g.gif o Delimano trintuva ta didesne galvoju pirkti, labai butu idomu, jeigu kazkas isbandys  4u.gif

As ta didesni Delimano trintuva tikrai imsiu ir papsakosiu, koks ispudis. Man jie labai kokybiski atrodo 4u.gif
Atsakyti
O man Philipso trintuvas, seniai gautas, labai pasiteisino - neatsimenu, prieš kiek metų buvo akcija, o jis vis dar mala, plaka, maišo kaip reikiant!
Tiesa, jei ką domina Delimano rankinis trintuvas - turiu atliekamą (gavau dovanų, o kaip tik ką tik nusipirkau kitą blenderį...), atiduočiau už tą pačią Maximos sumą, tik be lipdukų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 03 23, 19:51)
O man Philipso trintuvas, seniai gautas, labai pasiteisino - neatsimenu, prieš kiek metų buvo akcija, o jis vis dar mala, plaka, maišo kaip reikiant!
Tiesa, jei ką domina Delimano rankinis trintuvas - turiu atliekamą (gavau dovanų, o kaip tik ką tik nusipirkau kitą blenderį...), atiduočiau už tą pačią Maximos sumą, tik be lipdukų wink.gif

O kiek uz ji mokejai? Ir gal nuotraukyte to trintuvo turi? As siaip apie ta didesni Delimano galvoju, bet reikia apsvarstyt visus variantus mirksiukas.gif
Atsakyti
O ka manote apie kavamale Delimano Astoria?
Atsakyti