Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(aurimk @ 2014 02 18, 20:59)
Lyg atskiros temos ir nemaciau  g.gif kazin kaip tie maximos siulomi peiliai, verti ko nors ar ne  g.gif

Peiliu dizainas visai neblogas. Maxima raso kad peiliams gaminti naudojamas "aukstos kokybes nerudijantis plienas" teiginys tik is dalies teisingas, taip tai nerudijantis plienas AISI 420 (12-14% chromo), tai tikrai nera aukstos kokybes plienas. Paprastai jis naudojamas pigaus segmento peiliu gamyboje. Geležtės kokybė labai priklauso nuo gamintojo sugebėjimo grūdinti. Aisku gamintojas tikrai bus china, taip kad visai nera aisku kokia bus siu peiliu kokybe, ar jie gerai uzsigalas ir kaip ilgai isliks astrus.
Surizikuoti verta , bus niekam tike, tiesiog ismesite ir gaila nebus . Jie gi praktiskai nieko nekainuoja. ( buvau nusipirkes Vileroy /Bosh peili is Rimi, buvo neastrus ir labai blogai galandosi, ismeciau ,nes luzo gelezte)
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 02 19, 03:08)
Mama siandiena buvo mazam miestelyje maximoje,sake jau peiliu nebebuvo. doh.gif Blyn net nebezinau,ar verta pradet rinkti,nes jei viena diena yra ,kita nera....tai kaip surinkti visus peilius?
Beja merginos gal kas isbande jau,ar mokant mokescius daugiau uz 50lt,peili galima gauti uz akcijine preke?

Aš mokėjau už dujas, tai pardavėja pati pasiūlė peilį, atnešė iš salės prie kasos ir patikino, kad už mokesčius tikrai priklauso peilis su nuolaida (jai turbūt monitoriuje rodė).
Atsakyti
QUOTE(Ryga29 @ 2014 02 20, 09:49)
Aš mokėjau už dujas, tai pardavėja pati pasiūlė peilį, atnešė iš salės prie kasos ir patikino, kad už mokesčius tikrai priklauso peilis su nuolaida (jai turbūt monitoriuje rodė).

Aciu,super tuomet...Visgi nutariau susirinkti visus peilius su stovu...tikiuosi nenusivilsiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2014 02 18, 21:26)
as noriu mazojo sefo peilio biggrin.gif

As saviskei sakiau baik bajerius nepirk tu jokio pintinox peilio, nes visos tos ale kokybisku daiktu su akcija (taip pat topshop produkcija) praktiskai visada lochatronas buna. Dazniausiai vat visokios supermamos ir kvailinamos, prisiperka sudnieku ir tempia i namus. Net juokinga kaip jos priima sprendima pirkti, forume pasikonsultuoja su kitom tokiom paciom "ekspertem" kurios apie peiliu pliena, grudinima, geometrija kaip apie kosmosa teismano. Mazdaug viena pasako kad man patiko ir kitos susigundo. Nu maniske pirma syki kai pasakiau paklause, bet kita syki kai viena buvo parduouveje vistiek nuspirko sefo mazaji pintinox biggrin.gif As nezinau.... ar ten ji pati issirinko toki peili ar jai padave, bet peilis svelniai tariant nekoks. Asmenys nelabai astrus, vietomis isvis atbuke, smaigalio nera (nesuformuotas), rankenos plastikas lengvai braizosi. Isgalandau as ji astriai, bet vistiek kazkaip keistai su juo man pjaustesi.... Ir taip tas pintinox pagamintas kinijoje (uzrasyta ant pakuotes). O ko tiketis...manot ta ale buvusi kaina yra tikroji? biggrin.gif Ta akcijine, o gal dar mazesne ir yra reali jo verte, o akcija lochinti zmonem.
Tiesa sakant visai vykusi akcija buvo su delimano peiliais degalinese, bet ten jau iskart sefo peilis ir su akcija kainavo berods 60lt. Lietuvos peilininku forume apie sios akcijos produkcija teigiamai atsiliepia. Siaip turbut pati maziausia kokia tik gali buti kaina 60-90 litu didesniam sefo peiliui, jei norit kokybiskesnio daikto. Pvz Tramontina century serija yra kokybiski biudzetines klases peiliai.
Atsakyti
QUOTE(skylab @ 2014 04 05, 19:21)

eilinei šeimininkei peilį nusipirkt raketų mokslo nereik biggrin.gif aš ne kariuomenei ir ne restorane valgyt darau, tai man svarbu būtų patogaus dydžio, gero svorio, smagiai rankoj liptų, lengvai galąstųsi ir pomidorą įpjautų.
kitų kitokie kriterijai, bet jei nori kokybiško gero peilio, tai ir pirkt reik ne už 16 litų.
Atsakyti
http://www.maxima.lt/akcijos/dormeo/
Akcija pratęsta 4u.gif

QUOTE(doruta @ 2014 08 08, 15:23)
Tokio dvigubo net nebuvo, lankstinuke paziurekite.

QUOTE(Revla @ 2014 08 10, 17:13)
Po paveiksliuku parasyta mazu sriftu - tik 140x200

Buvo lankstinuke dviguliu zalios sp. su ismatavimais ir kainomis, realiai niekada nebuvo, ne pirma karta Maxima klaidina.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
sveikutes smile.gif

is pazystamos nugirdau,kad melynieji uzvalkalai,susilusiam ir per pagalve nutysusia seile mieganciam vaikui biggrin.gif nudaze veida melynai blink.gif
ar tikrai taip gali but?tai tada be proto turetu dazyti skalbiant,ir greitai nusiplaut spalva..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2014 08 13, 10:35)
sveikutes smile.gif

is pazystamos nugirdau,kad melynieji uzvalkalai,susilusiam ir per pagalve nutysusia seile mieganciam vaikui biggrin.gif nudaze veida melynai blink.gif
ar tikrai taip gali but?tai tada be proto turetu dazyti skalbiant,ir greitai nusiplaut spalva..? g.gif

Gal kaip pasiseka (kaip ir per anksciau buvusia ranksluosciu akcija). Pati maciau melynuosius uzvalkalus dazancius (baltoji dalis buvo melsvom demem po skalbimo).
Atsakyti
QUOTE(skylab @ 2014 04 05, 18:21)
As saviskei sakiau baik bajerius nepirk tu jokio pintinox peilio, nes visos tos ale kokybisku daiktu su akcija (taip pat topshop produkcija) praktiskai visada lochatronas buna. Dazniausiai vat visokios supermamos ir kvailinamos, prisiperka sudnieku ir tempia i namus. Net juokinga kaip jos priima sprendima pirkti, forume pasikonsultuoja su kitom tokiom paciom "ekspertem" kurios apie peiliu pliena, grudinima, geometrija kaip apie kosmosa teismano. Mazdaug viena pasako kad man patiko ir kitos susigundo. Nu maniske pirma syki kai pasakiau paklause, bet kita syki kai viena buvo parduouveje vistiek nuspirko sefo mazaji pintinox  biggrin.gif  As nezinau.... ar ten ji pati issirinko toki peili ar jai padave, bet peilis svelniai tariant nekoks. Asmenys nelabai astrus, vietomis isvis atbuke, smaigalio nera (nesuformuotas), rankenos plastikas lengvai braizosi. Isgalandau as ji astriai, bet vistiek kazkaip keistai su juo man pjaustesi.... Ir taip tas pintinox pagamintas kinijoje (uzrasyta ant pakuotes). O ko tiketis...manot ta ale buvusi kaina yra tikroji?  biggrin.gif  Ta akcijine, o gal dar mazesne ir yra reali jo verte, o akcija lochinti zmonem.
Tiesa sakant visai vykusi akcija buvo su delimano peiliais degalinese, bet ten jau iskart sefo peilis ir su akcija kainavo berods 60lt. Lietuvos peilininku forume apie sios akcijos produkcija teigiamai atsiliepia. Siaip turbut pati maziausia kokia tik gali buti kaina 60-90 litu didesniam sefo peiliui, jei norit kokybiskesnio daikto. Pvz Tramontina century serija yra kokybiski biudzetines klases peiliai.

būtent drinks_cheers.gif pas MB motiną teko išbandyt tuos pintinox peilius, jau kas per š... kas ten ruošės pomidorus pjaustyt, tai galiu pasakyt nieko nepavyks. norint supjaustyt, reikia pradurti odelę ir tik rada nudžyrint toliau. o pjaunant kopūsto kotą, geležtė tiesiog nulūžo doh.gif vat jums ir akcijiniai peiliai.
prieš perkant bent į google reiktų įsivesti pavadinimą ir paieškot atsiliepimų

QUOTE(Ingada @ 2014 08 13, 10:08)
Gal kaip pasiseka (kaip ir per anksciau buvusia ranksluosciu akcija). Pati maciau melynuosius uzvalkalus dazancius (baltoji dalis buvo melsvom demem po skalbimo).

dažniausiai dažo, kai pasirenkama netinkama skalbimo temperatūra. visokiems tokiems gudresniems pluoštams paprastai būna maža skalbimo tempatūra rekomenduojama, bet didžioji dalis žmonių nesivargina paskaityt etiketės ir varo patalynę ant max skalbimo mašinos temperatūros
Atsakyti
Gal kas nors jau skalbete ir galite pasidalinti atsiliepimais apie vaikiskus zalius patalynes uzvilkimus?
Atsakyti
O kaip del naujos ju akcijos? Ka manot apie taures ir kepimo indus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2015 01 19, 23:40)
O kaip del naujos ju akcijos? Ka manot apie taures ir kepimo indus?  biggrin.gif

Ir mane domina kepimo indai kazi verta? Noriu tu maziausiu g.gif
Atsakyti