Pirkau kakavinės spalvos ir didelį ir mažus. Kol neskalbti šluostytis buvo nemalonu. Išskalbiau. Surušiuoju pagal spalvas prieš skalbiant, gal todėl nepastebėjau kad dažytų. Dabar normaliai galima šluostytis.
O aš pirkau jau antrą kartą ir tikria galiu pritarti kaip kažkas iš anksčiau rašė, kad pirmųjų buvo žymiai geresnė kokybė, pirmus pirkau raudonus, tai nei karto nedažė, net ir tą pirmąjį kartą skalbiant, o va mėlynuosius dabar išskalbiau ir tam pačiam režime ir skalbiklis tas pats, (nes jau kelinti metai nerandu gersnio:) ) ir vanduo mėlynas ėjo kaip pasiutęs
QUOTE(staselė @ 2013 06 24, 11:34)
Vakar išskalbiau raudoną didelį rankšluostį, dažėsi net labai nors skalbiau tik 30 laipsnių vandens temperatūroje. Matyt, kaip kam iš kurio atvežimo pakliuvo Vieni kokybiški, kiti ne.
na kad jie nevienodi tai pritariu, nes turiu nusipirkusi maziuku daugiau nei 10, ir is tu raudonuju netgi kiti storesni o kiti plonesni.bet nedaze nei vieni, nei raudoni nei melyni. o mama turi nusipirkusi dideliu ir sudejo skalbt su sviesiais ranksluosciais 40 laipsniu temp. ariel milteliais ir niekas nieko nesudaze
Matyt kaip kokios plytelės kas partija tai vis kiti niuansai išlenda
Nedažė man nei mėlynas, nei burokinis. Skalbiau 2 kartus su Ariel spalvotiems prie 40 laipsnių
Lyg atskiros temos ir nemaciau kazin kaip tie maximos siulomi peiliai, verti ko nors ar ne
QUOTE(aurimk @ 2014 02 18, 21:59)
Lyg atskiros temos ir nemaciau kazin kaip tie maximos siulomi peiliai, verti ko nors ar ne
as pasiemiau, smagiai prie rankos prilipo, nebegalejau palikt
QUOTE(delfinyte @ 2014 02 18, 21:06)
as pasiemiau, smagiai prie rankos prilipo, nebegalejau palikt
as noriu mazojo sefo peilio
maciau ir stovai parduodami ten pat prie peiliu.
QUOTE(aurimk @ 2014 02 18, 20:59)
As irgi norejau sito paklaust.Mane taip pat domina sie peiliai.Noreciau surinkti pilna stova.
Gal kas issdudijavo,ar stova eina tik tie peiliai,kurios kas savaite vis akcijuos?
Dekoju.
stove telpa 6 peiliai
dabar ziuriu jau papildytas sarasas yra, atsirado ir galastuvas, zirkles paukstienai, kepsniu peiliai
http://www.maxima.lt...uves-meistrams/
dabar ziuriu jau papildytas sarasas yra, atsirado ir galastuvas, zirkles paukstienai, kepsniu peiliai
http://www.maxima.lt...uves-meistrams/
Mama siandiena buvo mazam miestelyje maximoje,sake jau peiliu nebebuvo. Blyn net nebezinau,ar verta pradet rinkti,nes jei viena diena yra ,kita nera....tai kaip surinkti visus peilius?
Beja merginos gal kas isbande jau,ar mokant mokescius daugiau uz 50lt,peili galima gauti uz akcijine preke?
Beja merginos gal kas isbande jau,ar mokant mokescius daugiau uz 50lt,peili galima gauti uz akcijine preke?
pas mane prie namu dvieju X maxima peiliu tiek pat kiek vakar, tikrai manau nepritruks.