Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(esis @ 2013 05 08, 10:36)
Aš jų nepirkau, labai jau kudi, kaip už "firminę" prekę. Každaka iš Turkijos atsivežiau kelis, kaina buvo panaši, bet ten tai jaučiasi, kad rankoj turi rankšluosti o ne prijuostę.

Va va, pilnai sutinku, kazkaip manęs jie irgi nesužavėjo. Tikėjausi, kad bus daug geresni, o kai pamačiau, tai net vaikams nepirkau. Man patinka stori ar kaip čia juos įvardint biggrin.gif Nors čia, manau, skonio reikalas. Kažkam kaip tik tokie daug mielesni 4u.gif
Atsakyti
As kol kas tik maziukus nusipirkus, tai kaip virtuviniai ranksluostukai tikrai geri kaip uz tokia, bet kad ypatingai sugertu, tai nepasakyciau. Spalva neblunka (melyna), nors skalbiau kokius kartus, nedazo. Neapsisprendziu ar pirkti didesnius, nes manau ir jie nebus superiniai. kaip kazkas minejo, man norisi, kad butu storesni ir puikiai sugertu dregme. Labai seniai esu gavosi ranklsluoscius ir USA, vat ten tai stebuklas, stori, vandeni sugeria akimirksiu, spalvos po 7metu naudojimo pabluko minimaliai. Tiesa, ju negalima lyginti, net nezinau kodel, manau, kad tai zenklas, kad ranksluostis yra tikrai kokybiskas. Akcijinius ranksl. galima lyginti.
Atsakyti
O aš paneigsiu nuomonę, kad nedažo biggrin.gif

Dažo ir dar kaip iš pradžių doh.gif , bet po keleto skalbimų, vanduo jau nenudažytas, kalbu apie tuos pačius mažiausius, sugeria neblogai .
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 05 09, 17:26)
O aš paneigsiu nuomonę, kad nedažo  biggrin.gif

Dažo ir dar kaip iš pradžių doh.gif , bet po keleto skalbimų, vanduo jau nenudažytas, kalbu apie tuos pačius mažiausius, sugeria neblogai .

Kokioj temp skalbete? As turiu rozinius - skalbiant 40 laipsniu nieko nedaze net po keliu skalbimu. Mano mazieji, norejau isbandyt pradzioj.
Atsakyti
Skystoki. Neblogai dazo sad.gif Pamerktas i salta vandeni isdaze kitus ranksluoscius doh.gif
Atsakyti
Ohoho gal pakeitė technologiją??? Nugis nedažė pirmą kartą skalbiant ir dabar nedažo tie vyšniniai g.gif , skalbiu su skytu skalbikliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gegužės 2013 - 21:06
QUOTE(Dasha @ 2013 05 09, 22:49)
Kokioj temp skalbete? As turiu rozinius - skalbiant 40 laipsniu nieko nedaze net po keliu skalbimu. Mano mazieji, norejau isbandyt pradzioj.

praskalauti teko po čiaupu, tai gi vanduobuvo vos drugnas biggrin.gif ir tekėjo gtažus spalvotas vandenukas .
O dėl jų skystumo tai pritariu drinks_cheers.gif man jie tik "mazgotei tinkami", vakar dar kartą naujus pažiūrėjau, sakau gal anyta pataikė nupirkt prastus, tai tikrai skududriukai, čia as apie tuos mažiausius
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 05 09, 18:26)
O aš paneigsiu nuomonę, kad nedažo  biggrin.gif

Geras blink.gif , as tik melynus skalbiau, tai ne kartelio nedaze schmoll.gif ir kaip uz tokia kaina esu labai patenkinta, skalbiau jau kokius 7 kartus ir tikrai liko tokie patys, kaip ir po pirmojo skalbimo, kalbu apie maziukus, virtuvinius ranksluostukus. Dar siandien specialiai paciupinejau juos, tai vaikiski is vis skystaliukai, tikrai neverti ne 20Lt, o suaugusiuju storesni.
Atsakyti
Na ilgai dvejojau, nes irgi nemaniau, kad bus labai geri, bet po to susigundziau vis gi ir nusipirkau, isskalbiu ranksluoscius visada pries naudojant, tai pabandžiau visai tikrai neblogi ir lyg ne tokie ploni kaip parduotuvėje atrodo, pirkau tik tuos normalius ne vaikiškus, skalbiau 60 laipsniu, gerai nusluosto, malonus, na aisku yra ir geresniu, bet už tokia kaina tai tikrai tiek verti, jau man tai bent babmukiniai tai visai nepatiko, nes kad ir švelnus, bet visai nieko nesluosto, t.y. nesugeria, arba čia kaip pataikysi aisku...
Kiek paskaiciau tai pries naudojimą nevisi isskalbia, na man tai neskalbti ranksluosciai tai visai nieko nesugeria o dar ir pukuojasi...tai manau, kad apie kokybe geriausiai galima spręsti tik isskalbus...
Atsakyti
Aš nusipirkau didelį kreminį, prieš naudojant išskalbiau, tai nebluko ir gerai sugeria, man visai neblogas rankšluostis.
Atsakyti
Vakar išskalbiau raudoną didelį rankšluostį, dažėsi net labai nors skalbiau tik 30 laipsnių vandens temperatūroje. Matyt, kaip kam iš kurio atvežimo pakliuvo schmoll.gif Vieni kokybiški, kiti ne.
Atsakyti
Aš nusipirkau mėlyną ir raudoną didelius rankšluosčius, tai prieš naudojimą skalbiau ir abu dažė, deja verysad.gif Po skalbimo gerai sugėrė vandenį, malonūs šluostytis, tik tas tas dažymas skalbiant.
Atsakyti