Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(pusiki @ 2013 04 03, 21:10)
Mergaites kantrybes, ryt skalbsiu  smile.gif

ir kaip jis po skalbimo g.gif mirksiukas.gif

Mes isigijom, dukrai paimiau tuos ruzavus su avytem, tai uz tokia kaina negaliu nieko blogo pasakyti schmoll.gif , vakar plovem galvyte, tai lyg gerai sugeria vandeni.
Atsakyti
Po skalbimo pritariu pilnai Snail zodziams - kaip uz tokia kaina negaliu nieko blogo pasakyti.
Tiesa as turiu tamsiai melynus ir juos kalbiau zemoje temperaturoje, man jie nenubluko tikrai. Naudojant pirma karta jie biskuti burbuliavosi ir lipo siek tiek prie kuno, bet siek tiek tik .. ir iskalbus teko gerai ispurtyt.. Anta karta naudojant jau viskas thumbup.gif vandeni sugeria gerai. Tos kainos uz kuria dabar perkame - jie tikrai verti. Esu pirkusi ir gerokai brangesniu ir teko gailetis, o sie neblogi.
Tad jeigu tikites super svelniu ir puriu ranksluostuku uz tokia kainyte, to nebus. Bet jeigu tikites paprastu, normaliai sugerianciu vandeni ranksluostuku uz prienama kaina, jie butent tokie.
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinote info 4u.gif Rinksiu lipdukus, reikia rankšluosčius keist naujesniais smile.gif
Atsakyti
Praverstų ir daugiau atsiliepimų mirksiukas.gif
Gal kas daugiau išbandė ir gali šį tą pastebėti g.gif
Atsakyti
4u.gif Na va ir aš pasigundžiau ir nusipirkau tuos du bordavus tongue.gif , paskalbiau dar tik porą kartų, na malonūs, spalva dar irgi yra ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 30, 20:13)
4u.gif Na va ir aš pasigundžiau ir nusipirkau tuos du bordavus  tongue.gif , paskalbiau dar tik porą kartų, na malonūs, spalva dar irgi yra ta pati  biggrin.gif

O sakykit nedazo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš skalbiau 30 laipsnių su panašios spalvos skalbiniais tai nenudažė, ir keik mačiau skalbenkėj vanduo nebuvo koks nurs ružavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 05 01, 23:51)
O sakykit nedazo?   mirksiukas.gif

nedazo,as turiu ta maziuka alyvini,tai jau kelis kartus ploviau(naudoju,kaip virtuvini),ir spalva dar nenubluko,nes ploviau ir 70laipsniu temperaturoje smile.gif
pirksiu tikrai,turiu lipduku jau keliems komplektams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida39: 02 gegužės 2013 - 07:39
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 02, 07:36)
Aš skalbiau 30 laipsnių su panašios spalvos skalbiniais tai nenudažė, ir keik mačiau skalbenkėj vanduo nebuvo koks nurs ružavas smile.gif

Aciu supermamytes jums uz atsakyma 4u.gif
As jau susirinkau lipduku, tai jau irgi keliausiu pirkti, pradzioje isbandysiu vaikiska kolekcija.
O namie turim dovanu gave toki bordo ranksluosti lenku gamybos, tai kiek beskalbciau, tai vis koki ruba nudazo. Bet MB kaip tik reikia ranksluoscio, tai ta vis ir ima, o poto ir suk galva su kokiais rubais skalbti. Tai uz tai dabar ir nesioja rozinius apatinius doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dėl tų rankšluosčių man tai pat įdomu, ar verta rinkti dėl jų lipdukus?
kaip kokybė? jau perskaičius supratau, kad nedažo, tai privalumas mirksiukas.gif
bet ar drėgmę geria normaliai?
geriau būtų kokie lininiai, nes šluostant indus tai svarbiausia.

Atsakyti
Aš jų nepirkau, labai jau kudi, kaip už "firminę" prekę. Každaka iš Turkijos atsivežiau kelis, kaina buvo panaši, bet ten tai jaučiasi, kad rankoj turi rankšluosti o ne prijuostę.
Atsakyti