Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Daivisima @ 2011 08 11, 18:05)
MB buvo radęs internetinėj parduotuvėj žymiai mažesnę tų batų kaina, negu, kad rašo maximos reklamoj blink.gif ir tie batai baisiai negražūs schmoll.gif

Internete daug ką pigiau galima rasti nei parduotuvėj, bet kur garantija, kad originalą gausit? Ortopedinė avalynė ne dėl grožio gi perkama...
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 08 11, 21:06)
Internete daug ką pigiau galima rasti nei parduotuvėj, bet kur garantija, kad originalą gausit? Ortopedinė avalynė ne dėl grožio gi perkama...

Tai jau taip.
Bet gi keliems žmonėms ant Lietuvos reikia tos ortopedinės, tai yra - gydomosios avalynės? Tooooli gražu ne kiekvienam. Tai kodėl ją kišti visiems į akis. Jei ji - gydomoji, tai ar ne tikslingiau būtų per vaistines platint?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 08 12, 13:40)
Tai jau taip.
Bet gi keliems žmonėms ant Lietuvos reikia tos ortopedinės, tai yra - gydomosios avalynės? Tooooli gražu ne kiekvienam. Tai kodėl ją kišti visiems į akis. Jei ji - gydomoji, tai ar ne tikslingiau būtų per vaistines platint?

Kiekvienam niekas ir neliepia pirkti. Perka tie, kurie nori pakoreguoti laikyseną arba sustiprinti raumenis. Per vaistines ir platina tuos batus, pardavinėja ir ortopedinės parduotuvės. Maxima gal ir nelabai tinkama vieta tokiai avalynei, bet smagu, kad suteikė galimybę daugiau sužinot apie tokius batus ir dar už tokią prieinamą kainą. Kokybiška avalynė ir daugiau kainuoja, o čia dar ir ortopedinė, nesvarbu, kad grožio ne kažin kiek. Prieš metus tokių batų bent už 500lt ieškojau, o čia jau pigiau grybo gavosi. Nusipirkau ir sėkmingai, patogiai nešioju.

Jei kokių originalių crocsų maxima paduotų, tai turbūt visi baisiausiai patenkinti būtų, nesvarbu, kad irgi baisuokliai, bet va, pigūs. O čia gerą daiktą pasiūlė už minimum dvigubai mažesnę kainą, tai visi pyksta, kad ir baisūs, ir brangūs. Bet kokybė, patogumas ir sveikata visada brangiai kainuoja, tik lietuviai to dažniausiai neįvertina.

Jei nedomina akcija, tai tiesiog ignoruoji ir viskas, negi visi eina į parduotuvę tik tam, kad lipdukų gautų ir kažką pigiau nusipirktų?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 08 12, 13:24)
1. Prieš metus tokių batų bent už 500lt ieškojau, o čia jau pigiau grybo gavosi. Nusipirkau ir sėkmingai, patogiai nešioju.

2. Jei kokių originalių crocsų maxima paduotų, tai turbūt visi baisiausiai patenkinti būtų, nesvarbu, kad irgi baisuokliai, bet va, pigūs. O čia gerą daiktą pasiūlė už minimum dvigubai mažesnę kainą, tai visi pyksta, kad ir baisūs, ir brangūs. Bet kokybė, patogumas ir sveikata visada brangiai kainuoja, tik lietuviai to dažniausiai neįvertina.

3. Jei nedomina akcija, tai tiesiog ignoruoji ir viskas, negi visi eina į parduotuvę tik tam, kad lipdukų gautų ir kažką pigiau nusipirktų?

1. Sėkmės nešiojant
2. Nepirkau jokių kroksų - nei originalių, nei už 4lt. Ir nežadu pirkt, kas man nepatinka.
3. Sunku ignoruoti, kai vis lipdukus kiša per jėgą. Kalba eina ne apie tai, ar perki dėl lipdukų. Kalbu apie tai, kad užknisa tas įkyrus lipdukų kišimas. Jei pardė nori - paskelbia akciją ir kas nori - lai nusiperka, kas nenori - ne. O čia įkyriai zyzia, zyzia ir zyzia.

Tikiuosi, kita lipdukinė akcija bus naudinga daugeliui pirkėjų, o ne vienetams.
Atsakyti
Na va prasidėjo nauja akcija-atrakcija, gal jau kuri spėjote nusipirkti, kokie atsiliepimai, pastebėjimai? Aš tik čiupinėjau, kietoki jie man pasirodė, o ir spalvų gama kukli labai, kažkodėl nėra gaivių ryškių spalvų ax.gif pvz. geltonos, žalios smile.gif

http://www.maxima.lt...a-visai-seimai/

Dar papildysiu, kad pasižiūrėjau skalbti tik 40 laipsnių, tai manau spalvų atsparumas blukimui neypatingas, pradžiai tą mažytį rankšluostuką nusipirkau, bus matyt kaip nešiosis ax.gif
Atsakyti
Siandien paciupinejau visus ranksluosciu, tai ispudzio tikrai nesudare,skystoki pasirode, Senukuose geresniu ir ne firminiu randu. Nors jau surinkau visus lipdukus, bet apsisprendziau nepirkti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagia @ 2013 03 26, 19:42)
Siandien paciupinejau visus ranksluosciu, tai ispudzio tikrai nesudare,skystoki pasirode, Senukuose geresniu ir ne firminiu randu. Nors jau surinkau visus lipdukus, bet apsisprendziau nepirkti. schmoll.gif

Na lauksim kol kuri mamytė juos praskalbs keletą kartų lotuliukas.gif
Atsakyti
Įsigijau, skalbti dar neskalbiau, bet jau naudojam. Superiniai nėra, ne iš bambuko pluošto, bet visai neblogi, susigeria normaliai. Kuo daugiau naudoji, tuo darosi malonesni, tad tikiuosi, kad kai išplausiu jie man dar labiau patiks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2013 04 01, 14:58)
Įsigijau, skalbti dar neskalbiau, bet jau naudojam. Superiniai nėra, ne iš bambuko pluošto, bet visai neblogi, susigeria normaliai. Kuo daugiau naudoji, tuo darosi malonesni, tad tikiuosi, kad kai išplausiu jie man dar labiau patiks.. smile.gif

Pasidalinkite paskui, kokie jie bus po skalbimo 4u.gif
Atsakyti
Tikrai įdomu kaip jų spalvos laikys, nes kažkada buvau nusipirkusi iš Norfos, protas biggrin.gif, ryškiai avietinį tai po poros skalbimų 30 laipsniu vistiek pavirto į blankiai burokinį doh.gif
Atsakyti
Man idomu ar neprades jie bireti g.gif
Atsakyti
Mergaites kantrybes, ryt skalbsiu smile.gif
Atsakyti