Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Silvy @ 2011 05 27, 23:13)
Nustebau,kad tik triju rusiu ir dar tokie nevyke modeliai cool.gif

Todėl ir papigiaj, kad nevykę modeliai ax.gif Matyt neiškišo kitur, tai maxę įkalbėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 02, 18:52)
Todėl ir papigiaj, kad nevykę modeliai ax.gif  Matyt neiškišo kitur, tai maxę įkalbėjo  doh.gif

Nevyke, nurasyti ir nepasiteisine modeliai, kuriuos maxe isigijo papigiaj, o parduoda atseit su 60 proc nuolaida. Nu super sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Tokia jau maxės "politika" - užrašyt kainą išlubų, o tada pateikt kai super-duper gėrį su neeeereeealia nuolaida. O iš ties tas daiktas ko gero realiai nevertas ir tos galutinės sumos. Gi prekybcentriai įkurti ne tam, kad labdara užsiimtų.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 04, 11:20)
Tokia jau maxės "politika" - užrašyt kainą išlubų, o tada pateikt kai super-duper gėrį su neeeereeealia nuolaida. O iš ties tas daiktas ko gero realiai nevertas ir tos galutinės sumos. Gi prekybcentriai įkurti ne tam, kad labdara užsiimtų.

Siandien maxej paziurejau nu ne visi tu batu modeliai besimato. Cia nesuprasi, ar liaudis ispirko, ar siaip trumpam specialiai i sandeli sukiso, kad kiti dar nenusipirke matytu, kad, atseit tie batai labai populiarus ir perkami, ir kad patys nieko negalvodami nusprestu juos isigyt biggrin.gif
Uz lipdukus gali liaudziai bet koki s... iskist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl manęs gali juos išnešt, parnešt ar po nosim sukabint virš kasų - neimsiu aš jų tongue.gif
Maxė aiškiai perlenkė su šita akcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 05 birželio 2011 - 12:55
nesudomino,modeliai išvis patyliu,tai yra ne mano šeimos skonio doh.gif ir už tokius pinigus jau išties gerą avalynę galima nusipirkti ir garsių firmų 4u.gif
Atsakyti
Pasieiškojus internete tai ir be jokios superduper maximos akcijos galima nusipirkti MBT tuos modelius (o galima ir gražesnius) už panašią kainą. Ir ne Kinijos rūsyje gamintus
Atsakyti
Gal kas jau girdėjo, kokia bus nauja Maxės super/duper didžioji akcija? Ar jau visai nebedarys, "susimovę" su tais batais?
Atsakyti
Prie namu yra nedidele maxima, daznai ten prekinuosi.... tai jau nori duoti lipduka, sakau nepleskit, man ju nereikia nerenku as ju.... tai sako zinau niekas ju nerenka, bet mes privalome duoti tai va ir dalinam, sakau o tai kiek batu jau nupirko, sakau vis tiek yra kam idomu, sako gal ir idomu kam nors, bet musu parduotuve dar nei vienu nepardave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 07 22, 08:18)
Gal kas jau girdėjo, kokia bus nauja Maxės super/duper didžioji akcija? Ar jau visai nebedarys, "susimovę" su tais batais?

Ir mane tas labai domina ax.gif Gak kas turiu ziniu apie sekancia "lipduku akcija"? Labai noretusi patalynes... Po tyrimu pasirode, kad mano vaikas alergiskas dulkiu erkutems, tai teks keisti visa patalyne... Noretusi kur pigiau rast 4u.gif
Atsakyti
MB buvo radęs internetinėj parduotuvėj žymiai mažesnę tų batų kaina, negu, kad rašo maximos reklamoj blink.gif ir tie batai baisiai negražūs schmoll.gif
Atsakyti
Labai negrazus batukai doh.gif Neverti tos dideles kainytes schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurum2010: 11 rugpjūčio 2011 - 17:59