QUOTE(emma @ 2011 04 27, 20:27)
Sutikčiau ir gerbčiau,jei nuomonė būtų pagrysta,jūs nusipirkot batus,jie baisiai nepatogūs,suplyšo,prakaituoja kojos ir t.t....Tada žinoma ,kad galit drąsiai teigti ,jog jie visiškas š...Bet juk nerašot pvz.šunų temoj ,kad nepatinka vilkšuniai,jie kvaili,nes jum asmeniškai gražesnis taksas.
matai manes niekas neagituoja pirkti vilksnio, ir apsiprekinant kaskart nebruka lipduku kad as ji galeciau nusipirkti pigiau trumpai tariant man jie nekliuna ir as su jais nesusiduriu, o va sitie batai visur ant akiu ir dar kievieno apsipirkimo metu turiu aiskinti lipduku nereikia
o del batu situ visu pirma turiu reikalavaimus batams ir zinau kad uz tokai kaina galima nusipirkti naturaliu medziagu avalyne....... o ir tie spyruokliuojantys mieste kvailai atrodo ...... jau teko ir man paciai matyti...... va todel ir mastau visa nauda pagrysta tik laboratorijose, paskui po pekiu metu ups, neteisingai isduotas sertifiktas imonei bauda..... kaip su crocsais .... cosmo diska nusipirke irgi visi labai gyre pradzioje, investavus tiek liezuvis neapsiverte pasakyt, kad skirtumo jokio su juo ar be jo
O siaip baisiausia, kai mano mama buvo susiruosusi pirkti, nes labai gerai stuburui ir kojoms ...... zmogus puse savo pensijos buvo pasiryzes investuoti i batus, nes bus labai gerai ir nieko nebeskaudes ...... gavosi laikinai nukalbinti, yra tu batu kitu firmu, irgi patentuoti jie ir pan. ..... sunkiai itikinau kad cia mados reikalas tiktai, dabar nukreipiau jos demesi i pigesnius, tikiuosi is viso atkalbinsiu. Tie kas mados vaikos ir brendu tegu juos perkasi ir spyruokluoja, bet va kai zmogus rimtai gydytis sugalvoja