Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(emma @ 2011 04 27, 20:27)
Sutikčiau ir gerbčiau,jei nuomonė būtų pagrysta,jūs nusipirkot batus,jie baisiai nepatogūs,suplyšo,prakaituoja kojos ir t.t....Tada žinoma ,kad galit drąsiai teigti ,jog jie visiškas š...Bet juk nerašot  pvz.šunų temoj ,kad nepatinka vilkšuniai,jie kvaili,nes jum asmeniškai gražesnis taksas.

matai manes niekas neagituoja pirkti vilksnio, ir apsiprekinant kaskart nebruka lipduku kad as ji galeciau nusipirkti pigiau wink.gif trumpai tariant man jie nekliuna ir as su jais nesusiduriu, o va sitie batai visur ant akiu ir dar kievieno apsipirkimo metu turiu aiskinti lipduku nereikia wink.gif

o del batu situ visu pirma turiu reikalavaimus batams ir zinau kad uz tokai kaina galima nusipirkti naturaliu medziagu avalyne....... o ir tie spyruokliuojantys mieste kvailai atrodo biggrin.gif ...... jau teko ir man paciai matyti...... va todel ir mastau visa nauda pagrysta tik laboratorijose, paskui po pekiu metu ups, neteisingai isduotas sertifiktas imonei bauda..... kaip su crocsais biggrin.gif .... cosmo diska nusipirke irgi visi labai gyre pradzioje, investavus tiek liezuvis neapsiverte pasakyt, kad skirtumo jokio su juo ar be jo biggrin.gif

O siaip baisiausia, kai mano mama buvo susiruosusi pirkti, nes labai gerai stuburui ir kojoms blink.gif ...... zmogus puse savo pensijos buvo pasiryzes investuoti i batus, nes bus labai gerai ir nieko nebeskaudes blink.gif ...... gavosi laikinai nukalbinti, yra tu batu kitu firmu, irgi patentuoti jie ir pan. ..... sunkiai itikinau kad cia mados reikalas tiktai, dabar nukreipiau jos demesi i pigesnius, tikiuosi is viso atkalbinsiu. Tie kas mados vaikos ir brendu tegu juos perkasi ir spyruokluoja, bet va kai zmogus rimtai gydytis sugalvoja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 28 balandžio 2011 - 06:59
Hmm... Perverčiau užsienietiškus forumus, nes mūsuose surasti atsiliepimų apie fiziologinę avalynę, apart to kad ai gražūs negražūs....neįmanoma..

Tai noriu pasidalinti žiniomis... MBT batai buvo nerealūs pradžioje, kai tik susikūrė... Bet krizė ir visa kita... gamyba perkelta į kitą šalį, na taip viskas turėjo būti taip pat, bet taip nebuvo... Net ir originalių batų padų konstrukcija tapo kiek kitokia, ir nė nepasibaigus garantiniam lūždavo padas... Taip, jie pakeičia kitais, bet... Pagal tai kiek komentarų perskaičiau apie šį lūžimą (jų ganėtinai daug), sprendžiu kad kažkas visgi buvo pakeista... O man kažkaip net ir tą sumą reikia atsitaupyti, tai labai įdėmiai rinkau info blush2.gif

Na ir radau alternatyvą - gražius fiziologinius batus... Taip, jie šiek tiek brangesni už lipdukinius, bet apie padų lūžimą neteko perskaityti nė vieno atvejo...
Aš kalbu apie šiuos sau:
user posted image
ir šiuos MB:
user posted image
nevardinsiu kur radau, nes nenoriu niekam nieko reklamuoti, matosi firma ant basučių... Bet jie pagaminti iš natūralių medžiagų ir užsienyje yra gerokai populiaresni už MBT ir dėl kainos, ir dėl "amžinų batų" pavadinimo...

tiek MBT, tiek šie turi svyravimą ne tik pirmyn ir atgal, bet ir šoninį. Tad jei silpnos čiurnos, patarčiau po truputį prie jų pratintis, nes tiesiog galima ir čiurną išsisukti... Tai va dabar ieškau kur galėčiau LT kokią nuolaidą jiem gauti... blush2.gif
Atsakyti
BATAI va sita alternatyva, situos ir ziuriu mamai, skaiciuoju 200 lt iseitu.... siuntimas i Lietuva 19,99 svaro, bet mes kai is sito psl siunciames susikoperuojam keturiese ar penkiese tai dalinames ...... bet gal dar atkalbesiu wink.gif
Atsakyti
bet vat aš nesiryžtu siųstis, visgi gal ir pigiau bet garantijos nėra kaip ir... (aišku čia ne į temą mes)
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 04 28, 14:46)
bet vat aš nesiryžtu siųstis, visgi gal ir pigiau bet garantijos nėra kaip ir... (aišku čia ne į temą mes)

nezinau apie kokia garantija kalbama, is sito psl siunciames viska metai laiko, va tiktai antradieni radom dukros batus ne tie ideti g.gif .... bet dar grazesni tokiu internete net nebuvo...... problemas jie sprendzia greitai jeigu kas ne taip.... o va del batu tai ir bijau, bijau kad mama ciurnu neissisukinetu, kaip tu rasei ir is viso ar jai reikia ju
Atsakyti
Ar jūs pasiryžusios visą gyvenimą treniruotis blink.gif ?
Atsakyti
Little angel< reklamuoji naują "vėją"?
http://www.skechers.lt/
Atsakyti
Skechers super batukai.. ti jų pasirinkimas Lietuvoje skurdus (ir kainos aukštos).

O dėl maksimos akcijinių batų... vakar perėjau visas kauno Maximas. Niekur vyriškų basučių nebuvo. Reiškia perka tauta masiškai.
Atsakyti
Gal kas jau nusipirkot,išbandėt MBT Maximinius batus.Parašykit atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 12, 11:54)
apie jusu nuoroda
jauciate skirtuma tarp kinisko padirbto daikto ir originalaus?
cia tas pats kaip crocsai ir klogsai. doh.gif

Siaip tai ir Crocs'us USA pirkau po 9.99 dolerio, originalius, ir Tomy Hilfiger striuke, kuri pas mus 860 lt kainuoja- uz 50 zaliu, ir net ne per sale, o firminej parduotuvej, normalia kaina. Daug ka tikrai yra pigiau is ten atsisiusti, nei pas mus per tokias a'la akcijas pirkti, tik neapsimoka cia vardinti- sarasas per ilgas butu doh.gif
Kinietisku manau uz tokia kaina tai vezima turbut nusipirktumet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssniegas: 15 gegužės 2011 - 18:30
Vistik nusipirkau aš tuos batus.Keletą dienų pavaikščiojus galiu pasakyt ,kad skirtumas tikrai yra ir didelis.Šiaip aš nešioju odinius Lituanica batelius.Jie labai lengvučiai,patogūs,bet ilgiau einant man skauda nugarą(turiu išvaržą).Žiemą dar buvo įskilęs kelis.Skausmas jaučias lipant laiptais.O su MBT lipant neskaudėjo.Šiandien užsidėjau paprastas basutes,vėl jaučiu ,kad skauda.
Tiesa,vakar praėjau keletą km.pėsčiomis, tai parėjus jautėsi,kad šlaunų ,blauzdų raumenukus turiu thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau ir nutariau pasisakyt blush2.gif ,turiu as MBT,pries gerus metus pirkau,maniau,kad isvaduos nuo nugaros skausmu-suds,nieko stebuklingo.Modelis dar grazus,lyginant su maximiniais monstriukais.Tik va net ir laisvalaikiui nenoriai as juos traukiu.
Maximoj maciau as ju siulomus variantus,vyras palazdavojo praeinant,kad va papigiaj "gavnastupai",uz kuriuos plojai netoli stukos lotuliukas.gif .
Nustebau,kad tik triju rusiu ir dar tokie nevyke modeliai cool.gif
Atsakyti