Frige, nelabai suprantu jau taves Visu pirma, reikia DZIAUGTIS, ne su bendradarbem, o su savo vyru Visu antra, tai is kur tu istraukei kad pas tave dvynukai ? Dvynukai bus pas tave tada, kai tai patvirtins gydytojas.Man gydytojai yra tikrai sake, kad HCG skaicius dar nesako vaisiu skaiciaus, o indikuoja nestuma.Jeigu skaiciai didesni, labiau tiketina, kad stipresnis nestumas. Ir bendrai, reikia dekoti likimui, daktarams ir visa kokiems galams, kad pagaliau laukiesi, o ne triznioti, kad gal nesusitvarkysi Daugelis cia esanciu susitvarkytu su bet kuo kad tik tu vaiku butu
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 05, 16:15)
as bijau dvynuku dabar prisisnekejau pati,gi sunku su dviem ir vezimelis dvigubas,ir maitint du...nors ka as cia anksciau laiko,gal ten pas mane ju tik vienas,o as jau du du
truputi sunkiau nei su vienu-tiesa..bet dziaugsmo,sypsenu krykstavimu -DVIGUBAI!!!
vezimelis laaabai superinis(Lietuviskom ziemom gal netiktu) bet cia Icandy double,paziurek!matinti ir lengva(jei buteliukai) paguldai salia viena kito(pagalves geriau atskiros) ir tada abiem po buteliuka,pati sedi laikai ir tiek
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 05, 15:16)
Frige, nelabai suprantu jau taves Visu pirma, reikia DZIAUGTIS, ne su bendradarbem, o su savo vyru Visu antra, tai is kur tu istraukei kad pas tave dvynukai ? Dvynukai bus pas tave tada, kai tai patvirtins gydytojas.Man gydytojai yra tikrai sake, kad HCG skaicius dar nesako vaisiu skaiciaus, o indikuoja nestuma.Jeigu skaiciai didesni, labiau tiketina, kad stipresnis nestumas. Ir bendrai, reikia dekoti likimui, daktarams ir visa kokiems galams, kad pagaliau laukiesi, o ne triznioti, kad gal nesusitvarkysi Daugelis cia esanciu susitvarkytu su bet kuo kad tik tu vaiku butu
as gi su niekuo dar ir nesidziaugiau del to...o visa kita,negi pati nebuvai del visko pasimetus,nekilo jokiu minciu,man gi dar plaukia viskas...nu gal as tokia,gal per ilgai to stebuklo laukiau,kad tiek pas mane daug jausmu ir skirtingu ir dalinuosi jais..as irgi dekoju viskam,kam galiu ir susitvarkysiu su bet kuo..be galo daug del to praejau,nesuprantu,kodel taip reaguoji tu pati i mano pasakymus
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 05, 15:15)
as bijau dvynuku dabar prisisnekejau pati,gi sunku su dviem
viešpatie, aš noriu dvynukų ir tikrai susitvarkysiu su jais, ir dzin, kad gali būti sunku.. juk tai dviguba laimė į šeimą ech.., kad man tavo bėdos QUOTE(Rute @ 2011 04 05, 15:22)
viešpatie, aš noriu dvynukų ir tikrai susitvarkysiu su jais, ir dzin, kad gali būti sunku.. juk tai dviguba laimė į šeimą ech.., kad man tavo bėdos
nedaug tau ir beliko iki mano "bedu"
QUOTE(Rute @ 2011 04 05, 15:22)
viešpatie, aš noriu dvynukų ir tikrai susitvarkysiu su jais, ir dzin, kad gali būti sunku.. juk tai dviguba laimė į šeimą ech.., kad man tavo bėdos
Sveikutes moterytes,
Prasausi priimama i si skyreli. Turiu jau planeli: geguzes pab./birzelio pradzia startuoju.
Frige didziausi sveikinimai tau ir tavo seimai.
Zaliuze - prisijungiu prie palaikymo komandos ir nuosirdziai tikiuosi, kad tau pavyks...
Warwara - sekmes tau, kumstukai suspausti
Linkiu visom daug daug sekmiu ir tik dziaugsmo asaru....
Prasausi priimama i si skyreli. Turiu jau planeli: geguzes pab./birzelio pradzia startuoju.
Zaliuze - prisijungiu prie palaikymo komandos ir nuosirdziai tikiuosi, kad tau pavyks...
QUOTE(Terze @ 2011 04 05, 16:19)
Sveikutes moterytes,
aciu,tau linku to paties sulaukt ir kuo greiciau
QUOTE(Rute @ 2011 04 05, 15:22)
aš irgi-širdį atiduočiau, kad tik dvinukų galėčiau lauktis
QUOTE(RositaK @ 2011 04 05, 16:26)
aš irgi-širdį atiduočiau, kad tik dvinukų galėčiau lauktis
kai tiek metu prasiau dievo,kad atsiustu kudikeli sakydavau,kad jis man leistu gyventi tol,kol uzauginciau vaikeli ir galetu likusi gyvenima pasiimt uz ta dovana...
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 05, 16:23)
aciu,tau linku to paties sulaukt ir kuo greiciau
Sveikinimai Frige