Įkraunama...
Įkraunama...

IVF - plepam plepam nesustojam :)

Beta1
Jeigu mano sitas IVF pavyks, nezinosiu kokiem vitamininiem stebuklam ir dekot

O as tai nieko negeriu blink.gif blink.gif blink.gif Folio rugsti tik...
Bet ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 18, 10:25)
Oi ne, neleisiu nei tau nei bet kuriai gerti  schmoll.gif  Pati noriu, tai as uz jus po taure pakelsiu kai ateis laikas  lotuliukas.gif  Tikiuosi kai po vestuviu pas Trejsa vaziuosim procedurom, alkoholis jau bus pilnai issivaiksciojes ir organizme jo jau nebebus  hihihi.gif  Ir galesiu vytis jus cia visas su pilvais  bigsmile.gif

Sveika, ligoniuke 4u.gif Kada tu čia pas Treijsą varai? Trečiadienį? Varom antradienį biggrin.gif Ir kaip tu visur suspėji doh.gif Kita tik vestuvėm ruoštusi ax.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 18, 10:39)
Va ir as taip pat ziuriu, juk dabar jau nieko nepakeisiu. Jei leido Dievulis jiems dalintis toliau, tai gal ir prikibs  wub.gif  nestuke.gif

Adrijuk, nu tikra šaunuolė tu 4u.gif Ar čia kas jau tokio atsitiko, kad embrionukas nebuvo idealus? Nieko neatsitiko 4u.gif Tikimybė tokia pati kad pavyks su neidealiu, kaip ir tikimybė kad nepavyks su idealiu ax.gif Aš dar neturėjau idealaus embrionuko nei karto, o veiksmo kiek buvo - daugiau negu reikia, pati tikriausiai atsimeni. Tos ląstelės jau man susipainiojo, galvojau visą gyvenimą vidury nakties prikelta viską išpyškinčiau, o jau dabar painiojuosi blush2.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 18, 15:26)
Sveikos, gal patarsit 4u.gif Su gyd susitarem, kad IVF ruosiames geguzes men, jeigu nebus cistu. Ji pati nieko nepatare, o as kvaila nepklausiau blush2.gif ar galeciau kaip nors pagerinti savo busimus rezultatus. As dabar geriu folio rugsti, gal reiktu ko nors daugiau pagert, o gal ir vyrui ko nors reiktu g.gif
Nu vienu zodziu, tikiuos supratot apie ka as cia  blush2.gif ir man patarsit

Mergaičių minėti Pregnacare conception, na juos būtų gerai pagerti pora mėnesių.

Zubriuka, ramybės tau 4u.gif

Warwaruška, o tau mmm atėjo, nu nebespėju sužiūrėt blush2.gif

Citas, kaip tu? Ar dar rašai savo pojūčių dienoraštį?
Atsakyti
egk jap! atejo, siandien 2 CD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 18, 15:55)
Sveika, ligoniuke 4u.gif Kada tu čia pas Treijsą varai? Trečiadienį? Varom antradienį biggrin.gif Ir kaip tu visur suspėji doh.gif Kita tik vestuvėm ruoštusi ax.gif

Jo, treciadieni ax.gif Aij, speju kazkaip, tik dabar paskutines dvi savaites taip iskrite is gyvenimo buvo.O siaip, taigi zinai kaip buna.Kai nori suspeji visur ir viska pasidarai bigsmile.gif
O tu ka, rytoj pas ji gal keliauji ?

Citas, aha, kazkaip truksta taves cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 18, 15:51)
Kamelija,
as geriu zuvu alieju (ne kepenu,bet zuvu kunu) su omega 3,Q10 ir as ir MB,biciu pienelis pagerina kiausialasciu kokybe,pregnacare conception vitaminus,protexin balance (bet sitas skirtas gydytojo).

Dekui smile.gif O dar toks klausimelis. Jei as jau geriu folio rugsti, tai jei dar pradesiu gert ir vitaminus Pregnancare, tai nesigaus per didele doze? Nes kiek pamenu jos tuose vitaminuose ir buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 18, 04:36)
Zubriuka, as netikiu, kad tu islauksi, bet noreciau, kad bent jau pasistengtum  tongue.gif  O kas sestadieni dirba ir ta pacia diena pasako rezultatus tai tikrai rasi  irnesakyk.gif

Pasistengsiu ax.gif 4u.gif
Jau radau kas sestadieni dirba iki pietu, pasiskambinau dar pasitikslinti ar ta pacia diena ir atsakymus pasakytu... Tai dabar rami jau, zinau kur vaziuosiu ta diena kuria ir reikia! Kad jusu cia "nepykdyti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif Aciu atsiliepusioms ir paprotinusioms mane! 4u.gif 4u.gif
Toliau laukiu apsispakajinus kada tie mano dvynukeliai dideliais skaiciukais mane pradziugins! mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 18, 14:02)
Dekui smile.gif O dar toks klausimelis. Jei as jau geriu folio rugsti, tai jei dar pradesiu gert ir vitaminus Pregnancare, tai nesigaus per didele doze? Nes kiek pamenu jos tuose vitaminuose ir buna g.gif

Tikrai ne per didele,perteklius pasisalins pats.
As is vis prie pregnacare dar geriu 5mg folines-cia taip pat gydytojo nurodymu.Tai is viso virsytu 12 ar kiek kartu,bet tikrai nieko tokio.
Atsakyti
Zubriuka
Tai gerai, dabar ramiai ieskok ka dar suplanuoti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 18, 15:58)
egk jap! atejo, siandien 2 CD smile.gif

Su startu tave 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 18, 16:00)
Jo, treciadieni  ax.gif  Aij, speju kazkaip, tik dabar paskutines dvi savaites taip iskrite is gyvenimo buvo.O siaip, taigi zinai kaip buna.Kai nori suspeji visur ir viska pasidarai  bigsmile.gif
O tu ka, rytoj pas ji gal keliauji ?

Aha aš rytoj keliauju 4u.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 18, 16:04)
Pasistengsiu  ax.gif  4u.gif
Jau radau kas sestadieni dirba iki pietu, pasiskambinau dar pasitikslinti ar ta pacia diena ir atsakymus pasakytu... Tai dabar rami jau, zinau kur vaziuosiu ta diena kuria ir reikia! Kad jusu cia "nepykdyti"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif Aciu atsiliepusioms ir paprotinusioms mane!  4u.gif  4u.gif
Toliau laukiu apsispakajinus kada tie mano dvynukeliai dideliais skaiciukais mane pradziugins!  mirksiukas.gif  wub.gif

Vilniuje Geromeda šsštadienį dieba ir padaro tą pačią dieną, nors Diagnostikos centre turbūt greičiausiai padaro (čia kaip tik tau), bet Geromedoje pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 18, 05:22)
Zubriuka
Tai gerai, dabar ramiai ieskok ka dar suplanuoti  lotuliukas.gif

Is to "planavimo" pamirsau tave pasveikinti!!! blush2.gif 4u.gif Tad sveikinu ir oficialiai isirasau i tavo palaikymo komanda!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Zubriuka, egk
Aciu wub.gif
Su tokia palaikimo komanda as busiu ogogogoo! showoff.gif

Tik as del stratro pradesiu dziaugtis rytoj, kai gyd. patvirtins, kad startuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 18, 15:55)
Citas, kaip tu? Ar dar rašai savo pojūčių dienoraštį?

Leidziu siandien Zubriukai paskiedaliot lotuliukas.gif Nes zinau ir man ateis tokia diena. Kol kas esu itartinai rami, net labai itartinai tongue.gif bigsmile.gif Cia mano tyla pries audra lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 18, 16:00)
Jo, treciadieni  ax.gif  Aij, speju kazkaip, tik dabar paskutines dvi savaites taip iskrite is gyvenimo buvo.O siaip, taigi zinai kaip buna.Kai nori suspeji visur ir viska pasidarai  bigsmile.gif

Citas, aha, kazkaip truksta taves cia  biggrin.gif

Beta1 - barbe devyndarbe. Jo svarbiausia gerai susiplanuoti ir kazkaip pavyksta. Saunuole tu smile.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 18, 16:02)

Ko gero nieko blogo, bet nemanau kad tikslinga, jug pasisavina berods tik apie 400mg?? g.gif

Citas 4dpi - Kai einu nuolat jauciu dilgciojimus pilvo apacioj, vakare vis dar nusiemus liemenele labai skauda krutine (dar vis hormonai neapleidzia manes). Siandien nuo kramtotmos gumos biski supykino. Va matot kokia as TIPO lotuliukas.gif rami, pastebiu tokius pozymius, kurie kitu laiku taip ir liktu nepastebeti.
Atsakyti