QUOTE(frige @ 2011 04 16, 20:52)
man po sprogduku tai ziauriai jautri buvo
o paskui tik jautri,tokia ir isliko
as irgi raugintus agurkus labai megstu :ax:tau gerai,kad su tualetu draugauji,o man tai dujos kaupiasi,viduriai kieteja
gal ir pilva kartais del to paskauda,vaikstau issiputus kaip erke
Nu kaip tau pasakyt, nelabai as su tualetu bendrauju, siandien tas agurku ir pieno derinys turbut pramuse
O siaip tai ir man labai issiputes pilvas, vyras sake kad jau ne tik jauciuosi bet ir atrodau kaip nescia
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 16, 20:52)
As is viso to saraso tik pieno negeriu
O man jokiu kitokiu pojuciu... Pilvas baisiai issiputes ir pagurguliuoja, bet cia man visa laika, vos ne nuo stimuliacijos pradzios.... As kazkaip neieskau pozymiu, nezinau.. Geriausai kaip jauciuosi nusako zodis "niekaip"... Ta prasme, nieko isskirtinio...
Ai, gal siandien kazkaip keistai tik sudure sona viena taip zemai zemai kelis kartus... Beveik prie klubo
Vairavau, tai net kruptelejau...
Bet, manau, daug tokiu pojuciu galima nurasyti "postimuliacinei busenai"
Saunuole, nuo ryt jau daugiau stiklinaite malonek
Nu zinok as kol guliu ir kol su liemenele
tai nieko, bet va vakare kai nusiimu tai ziauriai skauda ir kai atsistoju, vaikstau tai pilva visada jauciu kad turiu, bet kaip ir sakiau tai tikrai ne
pozymiai bet arkliniu doziu hormonu. O tau kad nuo siandien jau vis suduria kuri sona tai puikios zinios
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!