Įkraunama...
Įkraunama...

IVF - plepam plepam nesustojam :)

Zubriuka koks grazus tavo avataras, vis norejau pasakyti, pas tave skrenda tai jau tikrai wub.gif

sanzile, Citaswub.gif wub.gif wub.gif

Nu ka, laukiam toliau, PMS dingo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 16, 00:56)
Kiek laiko jis gali buti uzsaldytas?  4u.gif

Kazkur skaiciau kad net 10 metu laiko bigsmile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 10:22)
Nu ka, laukiam toliau, PMS dingo  bigsmile.gif

Nu cia dabar? blink.gif Bandau prisiminti, man atrodo man paskutines valkatos velavo apie 5 dienas g.gif Ateis kur jos desis tongue.gif

Labas rytas!!!!! Nezinau, turbut mergaites is UK anksciau yra cia parase tai gal pasikartosiu, bet vis tiek bent naujokems bus gal idomu. Tokia informacija gavau ligoninej kas draudziama ir nerekomenduojama ir rekomenduojama po Maziuku isodinimo (bent jau lietuvoj man daktarai pasake tik jokiu voniu, saunu ir sunkumu kilnojimu) ax.gif :
NEGALIMA: sekso bent iki kraujo tyrimo, voniu ir saunu, sunkumu kilnojimu, stiprios kavos (pvz turkiskos ar ekspreso) ir aisku rukyt, alkoholio, narkotiku tongue.gif
NEREKOMENDUOJA: datules, visu rusiu riesutai, papaja vaisius, ananasai
REIKIA: bent du litrus skysciu kasdien(vanduo sultys ir pan), bent dvi stiklines pieno kasdien
:

Cito 2dpi : Kartais tik jautrus, bet kartais ir skausmingi tiek pilvas tiek krutys. Nezinau kodel, nes dar anksti visokiems skausmams. Beje man juo skauda dar nuo stimuliacijos laiku.
Atsakyti
Citas
Idomu, kodel negalima resutu, kaip idomiai smile.gif

Bandau prisiminti, man atrodo man paskutines valkatos velavo apie 5 dienas  Ateis kur jos desis

Gyd. sake kad arba ateis, arba neateis visai ir tada matysim nestuma bigsmile.gif
Bet nemanau, ateis sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 11:42)
Citas
Idomu, kodel negalima resutu, kaip idomiai smile.gif
Gyd. sake kad arba ateis, arba neateis visai ir tada matysim nestuma  bigsmile.gif
Bet nemanau, ateis sau 4u.gif

Warwara del riesutu - neisivaizduoju bet taip parasyta g.gif

Wow gali buti nestumas bigsmile.gif Jei turi kiausintakius viskas imanoma bigsmile.gif
Atsakyti
Citas, pas mus aplamai nera tokiu problemu, del kuriu negali buti nestumas. Bet ne, tokiu pasaku nebuna , tiesiog uzblokavo mane smile.gif smile.gif Gi daug kas sako, kad diferelinas mmm pavelina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 12:33)
Citas, pas mus aplamai nera tokiu problemu, del kuriu negali buti nestumas. Bet ne, tokiu pasaku nebuna , tiesiog uzblokavo mane smile.gif smile.gif Gi daug kas sako, kad diferelinas mmm pavelina smile.gif

Oi niekada nesakyk niekada mergyt, mano viena pazistama jau turejo gonali ir lauke 2 cd ir ka tu manai valkatu ne su ziburiu ir nescia naturaliai !!!!! Jei buvo taikoma kazkokia dar kitokia programa, kai blokuojanciu 21cd viena doze suleidzia ir tada jau laukia mmm kad pradet stimuliacija.
Atsakyti
Citas
Jei buvo taikoma kazkokia dar kitokia programa, kai blokuojanciu 21cd viena doze suleidzia ir tada jau laukia mmm kad pradet stimuliacija.

Ilga schema, kaip mano... Tik pas mane blokuojantis kiekviena diena smile.gif Nu vis vien reikia laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 11:51)
Nu vis vien reikia laukti smile.gif

Idomu, o jeigu butu nestumas, tie blokuojantys jokios neigiamos itakos neturetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 12:21)
Warwara del riesutu - neisivaizduoju bet taip parasyta  g.gif

Wow gali buti nestumas  bigsmile.gif Jei turi kiausintakius viskas imanoma bigsmile.gif

nu jo,man tie riesutai ir istrigo atmintin,nebevalgiau ju ir tu batoneliu,kur buna su vaisiais ir riesutais schmoll.gif o dabar tai isvis,nu niekas neskanu,valgau viska isskyrus tuos pacius riesutus,supykina,kai pagalvoju apie juos doh.gif tik vat tas blogumas tai doh.gif doh.gif doh.gif as siaip tokia megeja daug pavalgyt ir tuo megaudavaus,o dabar tai nu neskanu,kad ir ka bevalgyciau,o miegu tai siaubas ir guliu..kaip greit pasikeite viskas biggrin.gif biggrin.gif anksciau tai diena manes nenuvarysi prigult schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 12:33)

man nuo suprecure memes velavo 10 d doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 11:12)

Cito 2dpi : Kartais tik jautrus, bet kartais ir skausmingi tiek pilvas tiek krutys. Nezinau kodel, nes dar anksti visokiems skausmams. Beje man juo skauda dar nuo stimuliacijos laiku.

Citai zinok jautri ta krutine ir isliks tau dar ilgai biggrin.gif biggrin.gif gi tu jau pas mus kaip ir nestuke.gif nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frige @ 2011 04 16, 18:58)
Citai zinok jautri ta krutine ir isliks tau dar ilgai biggrin.gif  biggrin.gif  gi tu jau pas mus kaip ir nestuke.gif  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Nu bet ar tau krutine buvo jautri pirmomis dienomis po isodinimo? Nes ji juk turi pajautreti veliau kai jau isikabina maziukas (-ai) smile.gif kazkaip man atrodo cia nuo tu visu hormonu g.gif
Siandien juokiausi pati is saves, ryte nu baisiai uzsimaniau marinuotu agurkeliu (as juos visada labai megau tongue.gif ) o po to prisiminiau kad piena reikia butinai gerti, tai ant agurku isgeriau pieno stikline, o tada jau tualetas aisku lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zubriuka - tavo maziukai jau gali knistis siandien, kaip jautiesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 20:44)
Nu bet ar tau krutine buvo jautri pirmomis dienomis po isodinimo? Nes ji juk turi pajautreti veliau kai jau isikabina maziukas (-ai) smile.gif kazkaip man atrodo cia nuo tu visu hormonu  g.gif
Siandien juokiausi pati is saves, ryte nu baisiai uzsimaniau marinuotu agurkeliu (as juos visada labai megau  tongue.gif ) o po to prisiminiau kad piena reikia butinai gerti, tai ant agurku isgeriau pieno stikline, o tada jau tualetas aisku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zubriuka - tavo maziukai jau gali knistis siandien, kaip jautiesi?  mirksiukas.gif

man po sprogduku tai ziauriai jautri buvo doh.gif doh.gif doh.gif o paskui tik jautri,tokia ir isliko blush2.gif as irgi raugintus agurkus labai megstu ax.gif ax.gif tau gerai,kad su tualetu draugauji,o man tai dujos kaupiasi,viduriai kieteja doh.gif doh.gif gal ir pilva kartais del to paskauda,vaikstau issiputus kaip erke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 09:44)
Zubriuka - tavo maziukai jau gali knistis siandien, kaip jautiesi?  mirksiukas.gif

As is viso to saraso tik pieno negeriu blink.gif
O man jokiu kitokiu pojuciu... Pilvas baisiai issiputes ir pagurguliuoja, bet cia man visa laika, vos ne nuo stimuliacijos pradzios.... As kazkaip neieskau pozymiu, nezinau.. Geriausai kaip jauciuosi nusako zodis "niekaip"... Ta prasme, nieko isskirtinio... 4u.gif
Ai, gal siandien kazkaip keistai tik sudure sona viena taip zemai zemai kelis kartus... Beveik prie klubo g.gif Vairavau, tai net kruptelejau...
Bet, manau, daug tokiu pojuciu galima nurasyti "postimuliacinei busenai" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 16 balandžio 2011 - 19:54