Zubriuka koks grazus tavo avataras, vis norejau pasakyti, pas tave skrenda tai jau tikrai
sanzile, Citas
Nu ka, laukiam toliau, PMS dingo
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 16, 00:56)
Kiek laiko jis gali buti uzsaldytas?
Kazkur skaiciau kad net 10 metu laiko
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 10:22)
Nu ka, laukiam toliau, PMS dingo
Nu cia dabar? Bandau prisiminti, man atrodo man paskutines valkatos velavo apie 5 dienas Ateis kur jos desis
Labas rytas!!!!! Nezinau, turbut mergaites is UK anksciau yra cia parase tai gal pasikartosiu, bet vis tiek bent naujokems bus gal idomu. Tokia informacija gavau ligoninej kas draudziama ir nerekomenduojama ir rekomenduojama po Maziuku isodinimo (bent jau lietuvoj man daktarai pasake tik jokiu voniu, saunu ir sunkumu kilnojimu) :
NEGALIMA: sekso bent iki kraujo tyrimo, voniu ir saunu, sunkumu kilnojimu, stiprios kavos (pvz turkiskos ar ekspreso) ir aisku rukyt, alkoholio, narkotiku
NEREKOMENDUOJA: datules, visu rusiu riesutai, papaja vaisius, ananasai
REIKIA: bent du litrus skysciu kasdien(vanduo sultys ir pan), bent dvi stiklines pieno kasdien:
Cito 2dpi : Kartais tik jautrus, bet kartais ir skausmingi tiek pilvas tiek krutys. Nezinau kodel, nes dar anksti visokiems skausmams. Beje man juo skauda dar nuo stimuliacijos laiku.
Citas
Idomu, kodel negalima resutu, kaip idomiai
Gyd. sake kad arba ateis, arba neateis visai ir tada matysim nestuma
Bet nemanau, ateis sau
Bandau prisiminti, man atrodo man paskutines valkatos velavo apie 5 dienas Ateis kur jos desis
Bet nemanau, ateis sau
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 11:42)
Citas
Bet nemanau, ateis sau
Bet nemanau, ateis sau
Warwara del riesutu - neisivaizduoju bet taip parasyta
Wow gali buti nestumas Jei turi kiausintakius viskas imanoma
Citas, pas mus aplamai nera tokiu problemu, del kuriu negali buti nestumas. Bet ne, tokiu pasaku nebuna , tiesiog uzblokavo mane Gi daug kas sako, kad diferelinas mmm pavelina
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 12:33)
Citas, pas mus aplamai nera tokiu problemu, del kuriu negali buti nestumas. Bet ne, tokiu pasaku nebuna , tiesiog uzblokavo mane Gi daug kas sako, kad diferelinas mmm pavelina
Oi niekada nesakyk niekada mergyt, mano viena pazistama jau turejo gonali ir lauke 2 cd ir ka tu manai valkatu ne su ziburiu ir nescia naturaliai !!!!! Jei buvo taikoma kazkokia dar kitokia programa, kai blokuojanciu 21cd viena doze suleidzia ir tada jau laukia mmm kad pradet stimuliacija.
Citas
Ilga schema, kaip mano... Tik pas mane blokuojantis kiekviena diena Nu vis vien reikia laukti
Jei buvo taikoma kazkokia dar kitokia programa, kai blokuojanciu 21cd viena doze suleidzia ir tada jau laukia mmm kad pradet stimuliacija.
Ilga schema, kaip mano... Tik pas mane blokuojantis kiekviena diena Nu vis vien reikia laukti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 11:51)
Nu vis vien reikia laukti
Idomu, o jeigu butu nestumas, tie blokuojantys jokios neigiamos itakos neturetu?
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 12:21)
Warwara del riesutu - neisivaizduoju bet taip parasyta
nu jo,man tie riesutai ir istrigo atmintin,nebevalgiau ju ir tu batoneliu,kur buna su vaisiais ir riesutais o dabar tai isvis,nu niekas neskanu,valgau viska isskyrus tuos pacius riesutus,supykina,kai pagalvoju apie juos tik vat tas blogumas tai as siaip tokia megeja daug pavalgyt ir tuo megaudavaus,o dabar tai nu neskanu,kad ir ka bevalgyciau,o miegu tai siaubas ir guliu..kaip greit pasikeite viskas anksciau tai diena manes nenuvarysi prigult
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 16, 12:33)
man nuo suprecure memes velavo 10 d
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 11:12)
Cito 2dpi : Kartais tik jautrus, bet kartais ir skausmingi tiek pilvas tiek krutys. Nezinau kodel, nes dar anksti visokiems skausmams. Beje man juo skauda dar nuo stimuliacijos laiku.
Citai zinok jautri ta krutine ir isliks tau dar ilgai gi tu jau pas mus kaip ir
QUOTE(frige @ 2011 04 16, 18:58)
Nu bet ar tau krutine buvo jautri pirmomis dienomis po isodinimo? Nes ji juk turi pajautreti veliau kai jau isikabina maziukas (-ai) kazkaip man atrodo cia nuo tu visu hormonu
Siandien juokiausi pati is saves, ryte nu baisiai uzsimaniau marinuotu agurkeliu (as juos visada labai megau ) o po to prisiminiau kad piena reikia butinai gerti, tai ant agurku isgeriau pieno stikline, o tada jau tualetas aisku
Zubriuka - tavo maziukai jau gali knistis siandien, kaip jautiesi?
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 20:44)
Nu bet ar tau krutine buvo jautri pirmomis dienomis po isodinimo? Nes ji juk turi pajautreti veliau kai jau isikabina maziukas (-ai) kazkaip man atrodo cia nuo tu visu hormonu
Siandien juokiausi pati is saves, ryte nu baisiai uzsimaniau marinuotu agurkeliu (as juos visada labai megau ) o po to prisiminiau kad piena reikia butinai gerti, tai ant agurku isgeriau pieno stikline, o tada jau tualetas aisku
man po sprogduku tai ziauriai jautri buvo o paskui tik jautri,tokia ir isliko as irgi raugintus agurkus labai megstu tau gerai,kad su tualetu draugauji,o man tai dujos kaupiasi,viduriai kieteja gal ir pilva kartais del to paskauda,vaikstau issiputus kaip erke
QUOTE(Citas @ 2011 04 16, 09:44)
As is viso to saraso tik pieno negeriu
O man jokiu kitokiu pojuciu... Pilvas baisiai issiputes ir pagurguliuoja, bet cia man visa laika, vos ne nuo stimuliacijos pradzios.... As kazkaip neieskau pozymiu, nezinau.. Geriausai kaip jauciuosi nusako zodis "niekaip"... Ta prasme, nieko isskirtinio...
Ai, gal siandien kazkaip keistai tik sudure sona viena taip zemai zemai kelis kartus... Beveik prie klubo Vairavau, tai net kruptelejau...
Bet, manau, daug tokiu pojuciu galima nurasyti "postimuliacinei busenai"