susidėliojo naujienos...
Zaliuze, laikykis mergyt, labai gaila
Frige, sveikinu. Lengų tau mėnesiukų
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 04 04, 18:24)
Sveikinu labai labai.. O kelinta cia DPI? Mazu bus du..
Man 12 DPI su trynukais skaiciukas buvo 716..
Man 12 DPI su trynukais skaiciukas buvo 716..
aciu labai man sodino blastocistas kovo 21,tai dabar kaip ir 14 DPI sodinom du
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 04, 18:28)
dabar tai vel galvoju,o gal susimaise ten,gal ne mano pasake,gal ne taip supratau,nu visai nuprotejau...gaila,kad skana tik geguzes 3 dave
As tavo vietoj tikrai daryciau NT, gal netgi siandien vakare Iteigiama atsakyma kad ir 100000 kartu gauti malonu ir dar cia gali daryti testa kur pasako kiek savaiciu esi
F R I G E!!!!!!!!!!!TU
nu !!!!!!!!!!!!!
CITAS- trecias kartas nemeluoja,o KETVIRTAS GARANTUOJA!!!!!TUOJ paaiskinsiu tai ta pati ligonine,tas pats personalas Asta27 buvo pirma(pimas kartas homertone=dvynukai/berniukai) AS buvau antra(pirmas kartas homertone=dvynukai/porele) FRIGE buvo trecias kartas(irgi dvynukai tik dar neaisku lytis) na o tu mieloji busi tas garantuotas ketvirtas kartas toje pat ligonineje ir is pirmo karto bus dvynukai!!!! super
Papildyta:
FEIGE-nu jomajooooo a tau reik i skudurus uzmest ar kas yra tau??? matai ne jos atsakymus paskambinus sesele pasake pirk testuka ta skaitmenini parodys pregnant 2-3weeks(garantija kad dvynukai) bet po kazkiek laiko uzgesta tas testas,tai dar prisipirk tu paprastu,as ir turiu belekiek(4-6) isisaugojusi,ir iki skano dariausi kas kart kai nebetikedavau kad esu
nu !!!!!!!!!!!!!
CITAS- trecias kartas nemeluoja,o KETVIRTAS GARANTUOJA!!!!!TUOJ paaiskinsiu tai ta pati ligonine,tas pats personalas Asta27 buvo pirma(pimas kartas homertone=dvynukai/berniukai) AS buvau antra(pirmas kartas homertone=dvynukai/porele) FRIGE buvo trecias kartas(irgi dvynukai tik dar neaisku lytis) na o tu mieloji busi tas garantuotas ketvirtas kartas toje pat ligonineje ir is pirmo karto bus dvynukai!!!! super
Papildyta:
FEIGE-nu jomajooooo a tau reik i skudurus uzmest ar kas yra tau??? matai ne jos atsakymus paskambinus sesele pasake pirk testuka ta skaitmenini parodys pregnant 2-3weeks(garantija kad dvynukai) bet po kazkiek laiko uzgesta tas testas,tai dar prisipirk tu paprastu,as ir turiu belekiek(4-6) isisaugojusi,ir iki skano dariausi kas kart kai nebetikedavau kad esu
QUOTE(Baltija L. @ 2011 04 04, 18:38)
Papildyta:
Papildyta:
As optimiste tik kai tai liecia kitus, o va man paciai del saves jo bisuti truksta. Nu bet pasistengsiu gyventi tavo logika, nes man tai tikrai gali i skudurus duot, nes zinai kur gyvenu Dar nesinervuosiu, dabar tiesiog be galo dziaugiuosi FRIGES rezultatu
tai kai pradesi abejoti savo sekme,prisimink tai(ka parasei )
QUOTE(Citas @ 2011 04 04, 19:48)
Nu bet pasistengsiu gyventi tavo logika, nes man tai tikrai gali i skudurus duot, nes zinai kur gyvenu
Zaliuze,labai gaila laikykis Snaigiuku dar turit bandykit ir pavyks
FRIGE Sveikinimai,Valio Valio Valio!!!!!!!!!!!!!! Lengvo tau ,juk sakiau kad pavyks
FRIGE Sveikinimai,Valio Valio Valio!!!!!!!!!!!!!! Lengvo tau ,juk sakiau kad pavyks
Zaliuze laikykis ,buk stipri,ktas kartas bus sekmingas,pamatysi :* laikykis
FRIGE sveikinu labai nuosirdziai,isivaizduoju kokia esi dabar laiminga
Papildyta:
[/quote]
skambinau dar karta,tik del progesterono zvakuciu,nes neuzteks..tai paklausiau,kad dar karta paziuretu,sakau,negaliu patiket,kad po tiek metu tai dar karta patikslino,kad ryt varau testuku pirkt
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2011 04 04, 18:58)
Zaliuze laikykis ,buk stipri,ktas kartas bus sekmingas,pamatysi :* laikykis
aciu labai
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 04, 18:57)
Zaliuze,labai gaila laikykis Snaigiuku dar turit bandykit ir pavyks
aciu uz tikejima,kurio pas mane pacia pritruko
Papildyta:
as dar vyrui nesakiau,nezinau,ar sakyt,ar dar palaukt tegul pasikankina
FRIGE! URA!!! URA!!!!! Kaips smagu! Isgersiu tau uz tavo sveikata! Ir uz tavo 2 zirniuku sveikatele ir laime!
QUOTE(Warwara @ 2011 04 04, 19:28)
FRIGE! URA!!! URA!!!!! Kaips smagu! Isgersiu tau uz tavo sveikata! Ir uz tavo 2 zirniuku sveikatele ir laime!
aciu
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 04, 17:19)
nu ziuriu,kad daug palaikymo komandos,didelis aciu visoms...as negaliu atsdigaut,drebu visa ir bandau suvokt,kad nesapnuoju... mergytes LAUKIUOSI,netikiu,kad tai sakau dar isklausiau skaiciukus 2209 apsiverkiau autobuse,kai paskambino sesele...
Zaliuze labai tave uzjauciu,laikykis saulyt,taip tikejausi,kad tau bus gerai
Zaliuze labai tave uzjauciu,laikykis saulyt,taip tikejausi,kad tau bus gerai
Labai del taves dziaugiuosi ir kuo nuosirdziausiai sveikinu, manau tavo pilvelyje 2 gyventojai
Aciu visom uz palaikyma, nieko as ka siandien paverksiu ryt nusisluostysiu asaras ir vel pirmyn nauju gandru gaudyt ...