QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 14, 22:29)
Nu duodi! man snaigiuka isodino,o va rezultatas tau pries akis
O tavo snaigiukas tai blastuke gi buvo? Man ten greitai susnekejo embriologas bet lyg tai paskambins jei 5 diena dar bus like ka saldyti. tai kaip suprantu snaigiuke bus blastue. ir beje po kiek laiko tau snaigiuke leido detis po nepavykusio? nu labai nenoreciau laukti vel puse metu ar daugiau
QUOTE(egk @ 2011 04 14, 22:35)
Citas, aš irgi prisidedu prie būsimos mamytės palaikymo komandos
trečios dienos įsodinimas, embrionų ląstelių skaičius 8 ir daugiau , iš 36 tokių ivf'ų, sėkmingi - 20 (56%)
blastocistų įsodinta 18, sėkmingi - 7 (39%)Pg, SM statistiką kaip ir mažoka, nors klinikos duoda apie 70% blastocistom.
Be to kiek skaitau Embrions temutę, tai atrodo 5 ar 6 mergaitėm dėjo blastocistas, o nepavyko nei vienai. Gal čia sutapimas? Niekaip nesuprantru kodėl ten taip?
Taip kad tau pergyventi tikrai nėra ko. Ramaus laukimo ir laukiamo rezultato t. y. dvynukų
trečios dienos įsodinimas, embrionų ląstelių skaičius 8 ir daugiau , iš 36 tokių ivf'ų, sėkmingi - 20 (56%)
blastocistų įsodinta 18, sėkmingi - 7 (39%)Pg, SM statistiką kaip ir mažoka, nors klinikos duoda apie 70% blastocistom.
Be to kiek skaitau Embrions temutę, tai atrodo 5 ar 6 mergaitėm dėjo blastocistas, o nepavyko nei vienai. Gal čia sutapimas? Niekaip nesuprantru kodėl ten taip?
Taip kad tau pergyventi tikrai nėra ko. Ramaus laukimo ir laukiamo rezultato t. y. dvynukų
egk faktai mane labai itikina, aciu!!!
QUOTE(Tanga @ 2011 04 14, 22:59)
Citas ir mano kumštukai už tave suspausti. Linkiu tau ramybės ir kantrybės. Nors laukti jau kaip ir nebėra ko. Juk tavo mažiai jau tavo pilvelyje
Nu dabar jie tikrai ten aciu
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 14, 23:07)
Citai , sekmes tau ir lengvo laukimo
aiste 35 - nu kaip gi gali nepasisekti kai tiek palaikanciuju
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 14, 23:15)
Zubriuka laikomes isvien ir turi pasisekti