Citas, velykiniu zuikuciu tau
spaudziu kumscius ir lauksiu nestukiu skyrelyje
QUOTE(liepa7 @ 2011 04 14, 20:57)
aciu. kazkokia verksminga as siandien, labai gera kad tiek daug mergyciu palaiko. Vis bardavau Frige, bet pati lygiai taip pat abejosiu, bijosiu ir jus nervuosiu
Pvz nervuojuosi del to kad 3 dienu o ne 5 isodino, esu isitikinus kad 5 dienu geriau, bet kiek skaiciau siandien nu nera skirtumo sekmes procentuose ar ta ar ta diena isodina
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 21:11)
aciu. kazkokia verksminga as siandien, labai gera kad tiek daug mergyciu palaiko. Vis bardavau Frige, bet pati lygiai taip pat abejosiu, bijosiu ir jus nervuosiu
Pvz nervuojuosi del to kad 3 dienu o ne 5 isodino, esu isitikinus kad 5 dienu geriau, bet kiek skaiciau siandien nu nera skirtumo sekmes procentuose ar ta ar ta diena isodina
geriausi yra tie,kurie pas tave pasilieka 9 menesiukams ,ko tau is visos sirdies linkiu ir virusiuka prie to pacio,tik dar nezinau,ar dviguba,bet labai tikiuosi
Papildyta:
man kai isodino,ilindau i IVF statistika tai ten mergytes su tokiais dar silpnesniais embrioniukais pastoja,taip kad tau nera ko pergyvent o kas tau isodinima dare?
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 19:05)
Ai dar kiniete sake kad geriau ateiciau po bent jau 2ju savaiciu, nes tipo tada jau galima akupunktura daryti tai jei jau kartais si trecias kartas nemeluos tai po testo gal dar nukeliausiu
Dėl akupunktūros: aš iki pastojant lankiau 9 mėn. (vyras taip pat lankė) pas labai profesionalę ispanę (Vilniuje). Akupunktūra - super jėga kaip tik ir sutvarkė mano ciklą, kuris visą gyvenimą buvo nereguliarus, ovuliacija paskutinius 4-is ciklus prieš pastojant vyko diena dienon 18-19 c.d. Man net šis sėkmingas IUI buvo atlikatas 18 c.d. o vyrui visada buvo A tik 0 proc., o po akupunktūros A - 9 proc. atsirado natūraliai.
Tik va kai jau pasidriau IUI ir sužinojom, kad esu nėštukė,t ada jau nedūrė į pilvą, o tik į kelis taškelius rankose, berods tik 2. kai šiaip durdavo 9-10 tašk.
Nėštukei yra visai kiti taškai ir beje, po to nutraukt sakė visai akupunktūrą ir ateiti tik 12 nėštumo savaitę ir 24 nėštumo savaitę. Ten pastiprino ką reikėjo ir viskas.
kaip dabar atsimenu kai man ten durdavo į pilvą adatėles ir šildydavo su tokiu cigaru ir sakydavo, kad tas taškas kur jie susikoncentravę yra vadinamas "Vaikučių rūmai" taip ir nutiko, atkeliavo kleckiukas iš tų rūmų pas mus
QUOTE(frige @ 2011 04 14, 21:48)
geriausi yra tie,kurie pas tave pasilieka 9 menesiukams ,ko tau is visos sirdies linkiu ir virusiuka prie to pacio,tik dar nezinau,ar dviguba,bet labai tikiuosi
Papildyta:
man kai isodino,ilindau i IVF statistika tai ten mergytes su tokiais dar silpnesniais embrioniukais pastoja,taip kad tau nera ko pergyvent o kas tau isodinima dare?
Papildyta:
Aciu, labai tikiuosi. Griebiu virusiuka Nezinau tokia babaika linksmuole o juoduke su peruku vazinejo po pilva tai kadangi pusle pilna buvo tai jau norejau spirt jai i sona, nes vos sulaikiau
Lietuva - oho kiek informacijos , tik man jau truputi per velu, nebent ta 12 savaite pradesiu, jei prireiks
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 15:05)
Ai dar kiniete sake kad geriau ateiciau po bent jau 2ju savaiciu, nes tipo tada jau galima akupunktura daryti tai jei jau kartais si trecias kartas nemeluos tai po testo gal dar nukeliausiu
Ai zinok,manau nebeik jeigu taip sake is pradziu tai tikrai nesusigaudo,nes pas mane klinikoj kur dare IVF ten yra moteryte kas daro,tik va nedirbo ta diena,o kai nuvaziavau pas kiniecius tai patys pasake kad labai gerai(jie buvo jau susidure su IVF) ir pries mane ejo moteris ir va irgi laukiasi jau 5men
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 18:11)
Nu duodi! man snaigiuka isodino,o va rezultatas tau pries akis
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 21:11)
Citas, aš irgi prisidedu prie būsimos mamytės palaikymo komandos
Iš IVF statistikos, viena mergaitė apibendrino:
trečios dienos įsodinimas, embrionų ląstelių skaičius 8 ir daugiau , iš 36 tokių ivf'ų, sėkmingi - 20 (56%)
blastocistų įsodinta 18, sėkmingi - 7 (39%)Pg, SM statistiką kaip ir mažoka, nors klinikos duoda apie 70% blastocistom.
Be to kiek skaitau Embrions temutę, tai atrodo 5 ar 6 mergaitėm dėjo blastocistas, o nepavyko nei vienai. Gal čia sutapimas? Niekaip nesuprantru kodėl ten taip?
Taip kad tau pergyventi tikrai nėra ko Ramaus laukimo ir laukiamo rezultato t. y. dvynukų
Citas ir mano kumštukai už tave suspausti. Linkiu tau ramybės ir kantrybės. Nors laukti jau kaip ir nebėra ko. Juk tavo mažiai jau tavo pilvelyje
Citas
Kad abu...
Kad abu...
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 14, 18:10)
Pas mane laaabai panasiai ir laukiuosi dvynuku . Saaugu daug ( po dvieju desines kiausidziu operaciju , amzius irgi virs 35 . Bet mano gydytojas tikrai nebande manes nuteikti blogiausiam ir pabrezti , kad sansu mazai . Paminejo punktus , bet sake kad nera neimanoma . Sake kad viskas priklauso nuo gamtos, buna dar ir ne to ir pavyksta.Man pavyko is pirmo karto . Ir jei gydytojas neigiamas , tai ieskok teigiamo . Nes labai svarbus gydytojo padrasinimas ir pasitikejimo savimi ikvepimas .O gal tu tik i viska neigiama atkreipei demesi? Svarbiausia nusiraminti ir tiketi ( tai labai svarbu ), Atrodo kad neimanoma o tikrai viskas imanoma .
Ačiū Aiste35 už padrąsinimą Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad tau pavyko ir linkiu lengvo bei ramaus laukimo
Na nesu aš labai didelė optimistė, bet, kad ir mano vyrą panašiai nuteikė. O jis tai tikras optimistas Arba mes per daug gerai tikėjomės išgirsti. Tiesą, sakant dar neperprantu savo gyd ir nežinau ar ji man tikrai patinka:hm Jei nepaslaptis kokioje klinikoje tu lankeisi ir pas ką?
QUOTE(Lietuva @ 2011 04 14, 21:08)
Dėl akupunktūros: aš iki pastojant lankiau 9 mėn. (vyras taip pat lankė) pas labai profesionalę ispanę (Vilniuje). Akupunktūra - super jėga kaip tik ir sutvarkė mano ciklą, kuris visą gyvenimą buvo nereguliarus, ovuliacija paskutinius 4-is ciklus prieš pastojant vyko diena dienon 18-19 c.d. Man net šis sėkmingas IUI buvo atlikatas 18 c.d. o vyrui visada buvo A tik 0 proc., o po akupunktūros A - 9 proc. atsirado natūraliai.
Tik va kai jau pasidriau IUI ir sužinojom, kad esu nėštukė,t ada jau nedūrė į pilvą, o tik į kelis taškelius rankose, berods tik 2. kai šiaip durdavo 9-10 tašk.
Nėštukei yra visai kiti taškai ir beje, po to nutraukt sakė visai akupunktūrą ir ateiti tik 12 nėštumo savaitę ir 24 nėštumo savaitę. Ten pastiprino ką reikėjo ir viskas.
kaip dabar atsimenu kai man ten durdavo į pilvą adatėles ir šildydavo su tokiu cigaru ir sakydavo, kad tas taškas kur jie susikoncentravę yra vadinamas "Vaikučių rūmai" taip ir nutiko, atkeliavo kleckiukas iš tų rūmų pas mus
Lietuva, gal duotum akupunkturistes kontakta? parasyk i az, butu labai aciu