warwara- TRAUK PLAKATA!!!!!!! nes Citas jau nestuke(dviguba)!!!! siuo metu ji vaziuoja iki kinieciu,nes galvoja pasidaryti akupunktura,ir kai griz pati parasys!!!
Baltija L.
Pasakyta - padaryta!
*traukia plakata
Cito dvinukai-zirniukai, prasom elgtis graziai, pilvely dalintis, tapti tikrais embrioniukais, o veliau ir vaikiukais!
Sveikinu CITAS
Ramaus tau laukimo ir puikiu rezultatu!
Damos, kas zino, ka dar galiam nuveikti, kad ateitu mmm????
Filosofija
Dabar as noriu, kad mmm ateitu, po menesio as to tikrai nenoresiu. Tiems zmonems neikad neitiksi
warwara- TRAUK PLAKATA!!!!!!! nes Citas jau nestuke(dviguba)!!!!
Pasakyta - padaryta!
*traukia plakata
Cito dvinukai-zirniukai, prasom elgtis graziai, pilvely dalintis, tapti tikrais embrioniukais, o veliau ir vaikiukais!
Sveikinu CITAS
Ramaus tau laukimo ir puikiu rezultatu!
Filosofija
Dabar as noriu, kad mmm ateitu, po menesio as to tikrai nenoresiu. Tiems zmonems neikad neitiksi
QUOTE(Baltija L. @ 2011 04 14, 16:04)
warwara- TRAUK PLAKATA!!!!!!! nes Citas jau nestuke(dviguba)!!!! siuo metu ji vaziuoja iki kinieciu,nes galvoja pasidaryti akupunktura,ir kai griz pati parasys!!!
Kumščiai už du zuikius suraityti
Beje, Baltija, savo paraše priekyje darašyk [
QUOTE(Baltija L. @ 2011 04 14, 05:04)
Kaip smagu! Tik nesupratau kokia akupunktura??? Negalima jokios akupunturos tokioj busenoj!
BaltijaL, siandien kazkaip skaitinejau praeitu metu IVF namuciu temute, kurioje Tu pasidarei savo laimingaji skaitmenini testa! Jis parode Pregnant 2-3 weeks! Tikras velykinis stebuklas, tiksliau stebuklai, juk dabar jau du dziaugsmelius turi!
Citai nu dabar ramaus tau laukimo ir
Laukiam is cito ziniu
QUOTE(Warwara @ 2011 04 14, 13:29)
Jau nereikia perrasineti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 14, 13:57)
Dalijasi 8-i is 11-os! 6-i 4-iu lasteliu, 2-u maziukai 2-ju! Like trys fragmentuoti! Ryt vaziuojam i Ryga is pat ryto, o gal dar teks iki sekmadienio palaukt ir blastutes sodint..
Puikios zinios, is tu 6 tikrai bus ka rinktis
Aciu Baltija.Lt. Manau kad tavo nuostabus vaikuciai vakar mane uzkrete vaikuciais irgi
QUOTE(Warwara @ 2011 04 14, 16:10)
Baltija L.
Pasakyta - padaryta!
*traukia plakata
Pasakyta - padaryta!
*traukia plakata
Aciu, labai tiksliai pasakyta, kaip pirstu i aki !!!
gal pasimankstint pasitampyt reikia ir vel pereik prie 3V
QUOTE(bum @ 2011 04 14, 16:31)
Kumščiai už du zuikius suraityti
Aciu Labai noriu dvieju
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 14, 17:01)
Kaip smagu! Tik nesupratau kokia akupunktura??? Negalima jokios akupunturos tokioj busenoj!
Vis tik nejau i akupunktura , nes ten kur buvau numacius tai kai ju paklausiau tai kazkaip ne itin suprantancios reikala pasirode ir pati ta kiniete sake kad reikejo pries idejima ir kad gal nereiketu dabar prie pilvo listi. Reginiukas.Uk sake kad kaip tik pataria daktarai valanda pries ir po, bet kai kiniete pasake kad ne tai ir supratau kad gal nelabai susidurus su IVF. Tikiuosi maziukai ir taip nuspres pasilikti
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 14, 17:02)
Nu kur tau ramaus, pagal save sprendi ? Stengsiuos
NU TIEK KUMSCIU SUSPAUSTU IR GERU LINKEJIMU KAD NET BAISU NUVILTI
[quote=Citas,2011 04 14, 14:48]
Jau nereikia perrasineti
Aciu Baltija.Lt. Manau kad tavo nuostabus vaikuciai vakar mane uzkrete vaikuciais irgi
Aciu Labai noriu dvieju
Vis tik nejau i akupunktura , nes ten kur buvau numacius tai kai ju paklausiau tai kazkaip ne itin suprantancios reikala pasirode ir pati ta kiniete sake kad reikejo pries idejima ir kad gal nereiketu dabar prie pilvo listi. Reginiukas.Uk sake kad kaip tik pataria daktarai valanda pries ir po, bet kai kiniete pasake kad ne tai ir supratau kad gal nelabai susidurus su IVF. Tikiuosi maziukai ir taip nuspres pasilikti
Nu tikrai keista kiniete ,bet gerai kad ir neejai nes jie ten nelabai susidure su tuo reikalu turbut po IVF .Ir taip pasiliks pas tave ir be to akupunkturos Virusiukas tau
O va as jau pabaigiau savo akupuntrura siandien,3men ejau kad padetu jam/jai ten geriau isitvirtint
Papildyta:
pabandytum tik
Jau nereikia perrasineti
Aciu Labai noriu dvieju
Nu tikrai keista kiniete ,bet gerai kad ir neejai nes jie ten nelabai susidure su tuo reikalu turbut po IVF .Ir taip pasiliks pas tave ir be to akupunkturos Virusiukas tau
O va as jau pabaigiau savo akupuntrura siandien,3men ejau kad padetu jam/jai ten geriau isitvirtint
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 14:48)
pabandytum tik
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 14, 17:55)
pabandytum tik
Ai dar kiniete sake kad geriau ateiciau po bent jau 2ju savaiciu, nes tipo tada jau galima akupunktura daryti tai jei jau kartais si trecias kartas nemeluos tai po testo gal dar nukeliausiu
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 14, 08:49)
Buvau pas gyd apkalbet kokios musu galimybes del IVF, tai po pokalbio labai mazai optimizmo ikvepe, greiciau atvirksciai Daug blogybiu pries mane:amzius+viena kiauside+dideles saaugos pilve, taip, kad ir sansai mazesni...
Norejau paklaust ar cia man tik vienai taip viska liudnai nusviete, ar taip visada nesistengia per daug vilciu ikvept? O gal pas ka yra panasi situacija ir viskas buvo OK?
Sekmes visoms
Norejau paklaust ar cia man tik vienai taip viska liudnai nusviete, ar taip visada nesistengia per daug vilciu ikvept? O gal pas ka yra panasi situacija ir viskas buvo OK?
Sekmes visoms
Pas mane laaabai panasiai ir laukiuosi dvynuku . Saaugu daug ( po dvieju desines kiausidziu operaciju , amzius irgi virs 35 . Bet mano gydytojas tikrai nebande manes nuteikti blogiausiam ir pabrezti , kad sansu mazai . Paminejo punktus , bet sake kad nera neimanoma . Sake kad viskas priklauso nuo gamtos, buna dar ir ne to ir pavyksta.Man pavyko is pirmo karto . Ir jei gydytojas neigiamas , tai ieskok teigiamo . Nes labai svarbus gydytojo padrasinimas ir pasitikejimo savimi ikvepimas .O gal tu tik i viska neigiama atkreipei demesi? Svarbiausia nusiraminti ir tiketi ( tai labai svarbu ), Atrodo kad neimanoma o tikrai viskas imanoma .
QUOTE(Citas @ 2011 04 14, 17:48)
Nu kur tau ramaus, pagal save sprendi ? Stengsiuos
NU TIEK KUMSCIU SUSPAUSTU IR GERU LINKEJIMU KAD NET BAISU NUVILTI
tik pozymiu svarbiausia jokiu neieskok ...pas mane ju ir dabar dar nera ....gal tik toks kaip ne pykinimas,nu bet kaip gumulas gerklej stovi ...ir dar pameni,kaip man sakei,dabar atiduodu ta fraze atgal TU TIK PABANDYK NEPASTOT!!!!!
QUOTE(frige @ 2011 04 14, 18:42)
tik pozymiu svarbiausia jokiu neieskok ...pas mane ju ir dabar dar nera ....gal tik toks kaip ne pykinimas,nu bet kaip gumulas gerklej stovi ...ir dar pameni,kaip man sakei,dabar atiduodu ta fraze atgal TU TIK PABANDYK NEPASTOT!!!!!
Zinojau kad viskas visada atsisuka atgal