QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 13, 07:59)
Adrija, man lygiai tas pats... I vakara pilvas kaip pas nestuke.. Klausiau siandien Trejso, sake, kad normalu po stimuliacijos... Svarbiausia, kad labai neskaudetu, o siaip nieko tokio jei tik pucia labai.. Bent jau man isodino siandien ir pan, nors pozymiai kaip tavo
Kaip tau aciu!!!
As labai labai noreciau abieju... Visam visam laikui
Aciu!!!
Na, anot daktaro, daug sansu ir vienas turi pasilikti ir yra didele tikimybe daugiavaisiam nestumui... Bet tai kad kaip tik butu super
Nuraminai. Va ryte vel ne toks issiputes pilvas, bet nemaloniai jautrus.. Tau ramiu savaiteliu ir teigiamo testuko!
QUOTE(daivukas27 @ 2011 04 13, 08:48)
As esu apturejusi hiperstimuliacija ir gan didele.Jau man kaip dare punkcija,tai minejo,kad bus.Is pradziu,tai nieko nejauciau tik pilvas didejo,maniau,kad taip turi but,bet ten kaupesi skysciai.Tada gyd. liepe darytis baltymu tyrima,pamate,kad sumazejes ir tada liepe kuo daugiau valgyt maista kur daugiau baltymu.Daug vandens gert,ir matuot kiek slapiniesi per diena.Na turi but panasiai kiek isgeri,tiek ir pasislapini.Bet vistiek teko i ligonine vaziuot,nes jau skaudejo labai pilva.
Laikykis,gal nebus tau
Tikiuosi, kad issisuksiu nuo jos
QUOTE(Warwara @ 2011 04 13, 09:37)
Zubriuka
Nu super! Sveikinu!!! Linkiu po 2 savaiteliu stulbinanciai geru rezultatu!
As vis i tualika lakstau i galvoju apie tave! Tu gi savaite laukiai m...
Man 1-2 CD reikia tyrimus priduoti, tai bus linksma, jei parsivilks penktadienio vakare! O dar ir gyd. po to dirbs tik antradieni.
Damos, kada su ilga schema pradeda stimuliacija, kelinta cd?
Adrijai liktais 4 padejo, ne?
Dabar visos ramiai lauks savo rezultatu ir tures super pramoga "nuramink isprotejusia Warwara!"
Man pradejo 4c.d. Daktaras sake, kad po blokuojanciu nera dideles reiksmes kada pradedi, galima iki 10c.d.
Laukiam Tavo mmm ir STRTAS!!!