Sveikos,
Citas, kada tau įsidonimas?
Warwara, na kaip raudonoji armija, dar nematyt?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 13, 09:09)
Prisiduodu su vakarykstemis naujienomis. Ispunktavo 20 kiausialasciu. Labai daug..
Siandien skambinu del apsivaisinimo, ryt- kaip dalinasi, jei nebus hiperstimuliacijos ir bus ka, sodinimas penktadieni.
Vakar vakare dar vidurius paleido, nezinau ar cia nesamoningu sumustiniu is Rimi pasekme ar hiperstimuliacijos pozymis. Isgeriau Smectos, siandien jau viskas gerai. Pilvas siek tiek jautrokas, geriu vandeni ir tikiuosi, kad nebus tos bjaurybes.
Super derlius
Man irgi apie punkciją viduriai palaidi būdavo
Gal ir buvo šiokia tokia hiperstimuliacija, ginė patarė daug skysčių gerti, tai iki įsodinimo pagerėjo
Ir tu gerk daug, po 2-3 litrus kasdien
QUOTE(Citas @ 2011 04 13, 11:04)
O man iskilo klausimas ar normalu po punkcijos antra nakti jausti laaabai didelius skausmus, ypac vienoj pusej. As siaip pakanti skausmui bet pabudau nuo jo ior turejau isgerti net dvi tabletes nuo skausmo. Jau maniau lengvai prasisuksiu pirma diena po punkcijos neskaudejo (bet turbut dar nejautra veike
). Nu siandien lyg vel pakenciama bet net bijau kad bet kuria akimirka gali taip durti kad spiegt norisi
Dar manau kad tas skausmas is dalies del to kad
ziauriai uzkieteje viduriai. Jau neatsimenu kada buvau
ant didelio
Jei labai dideli skausmai kad miegot negali tai negerai. Jei šiaip sudiegia tai nieko tokio, gi adatom badė..
Man tai padeda kiviai nakčiai o ryte ant tuščio skrandžio kefyro stiklinė
Beje, vakar mačiau vėl savo klecką, auga gražiai
Ta proga jum virusiukai
:
:
: