Sveikos, merginos.
Prisiduodu su vakarykstemis naujienomis. Ispunktavo 20 kiausialasciu. Labai daug.. Siandien skambinu del apsivaisinimo, ryt- kaip dalinasi, jei nebus hiperstimuliacijos ir bus ka, sodinimas penktadieni.
Vakar vakare dar vidurius paleido, nezinau ar cia nesamoningu sumustiniu is Rimi pasekme ar hiperstimuliacijos pozymis. Isgeriau Smectos, siandien jau viskas gerai. Pilvas siek tiek jautrokas, geriu vandeni ir tikiuosi, kad nebus tos bjaurybes.
Kuri yra susidurusi su hiperstimuliacija? Kokie pozymiai? Ka, be vandens gerimo, dar galima daryti, kad sumazinti sia rizika?
Semes visoms!
Adrija1
Linkiu tolimesnes sekmes!
Hiperstimuliacija dar galima prilaikyti su baltimų dieta.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 13, 10:09)
Sveikos, merginos.
Prisiduodu su vakarykstemis naujienomis. Ispunktavo 20 kiausialasciu. Labai daug.. Siandien skambinu del apsivaisinimo, ryt- kaip dalinasi, jei nebus hiperstimuliacijos ir bus ka, sodinimas penktadieni.
Vakar vakare dar vidurius paleido, nezinau ar cia nesamoningu sumustiniu is Rimi pasekme ar hiperstimuliacijos pozymis. Isgeriau Smectos, siandien jau viskas gerai. Pilvas siek tiek jautrokas, geriu vandeni ir tikiuosi, kad nebus tos bjaurybes.
Kuri yra susidurusi su hiperstimuliacija? Kokie pozymiai? Ka, be vandens gerimo, dar galima daryti, kad sumazinti sia rizika?
Semes visoms!
Semes visoms!
Nepergyvenk, nebūtinai dėl tokio kiaušialąsčių kiekio turi būti hipestimuliacija. Man buvo ir 19, ir 20, ir 18 - nei karto nebuvo jos. Nebent pradėtum blogai jaustis (pykintų, siplna, pilvo apačios didelis skausmas), tada jau gaima įtarti, kad galbūt tai hiperst. Sėkmės
QUOTE(Warwara @ 2011 04 12, 22:37)
Adrija1
QUOTE(žieminukė @ 2011 04 12, 23:14)
Nepergyvenk, nebūtinai dėl tokio kiaušialąsčių kiekio turi būti hipestimuliacija. Man buvo ir 19, ir 20, ir 18 - nei karto nebuvo jos. Nebent pradėtum blogai jaustis (pykintų, siplna, pilvo apačios didelis skausmas), tada jau gaima įtarti, kad galbūt tai hiperst. Sėkmės
Aciu! Nuraminote mane! Reiks pabandyti ir baltymu dieta, juolab, kad butu gerai ir pora kg numest
Skambinau i klinika. Is 20 kiausialasciu apsivaisino 11-a. tiek ir buvo kokybisku, kaip sake daktaras, kitos buvo nesubrendusios (nenuostabu), fragmentuotos. Skaicius geras, tikekimes geru naujienu ir rytoj
QUOTE(vilte-kns @ 2011 04 12, 22:07)
as dariausi 2 IVF ,bet nei per viena nebuvo hiperstimuliacijos
tikiuos ,kad nebuvo,nes nieko nesake:)bet nors ir nebuvo hiper... vistiek rezultatu nera:(
o kur tu dareisi ivf?viena karta ?ar jau keliata kartu bandei?
negalvok negerai ir neprisimink tai kas nepavyko,nes manau per kiekviena ivf buna vis kitaip,tikiuosi tau pavyks sekantis kartas ir tapsi :****
tikiuos ,kad nebuvo,nes nieko nesake:)bet nors ir nebuvo hiper... vistiek rezultatu nera:(
o kur tu dareisi ivf?viena karta ?ar jau keliata kartu bandei?
negalvok negerai ir neprisimink tai kas nepavyko,nes manau per kiekviena ivf buna vis kitaip,tikiuosi tau pavyks sekantis kartas ir tapsi :****
Dabar jau matau kad jau bandei pora kartu kaip ir as, bet zinai viltis niekada nemirsta ir mes dar busim
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 12, 22:25)
CIA yra Londone
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 22:42)
saulyt,bent jau man,kai atejau sest,kada zadejo sodint 3 dienu,tai pats gydytojas pasikviete i viena is tu mazu kabinetuku,nu zinai turbut ir issamiai paaskino kas ir kaip ,parode lapa,kur parasyta,keliu lasteliu embrionai,kokio lygio ir labai graziai viska aptarem tik jau pirm sodino tokia moteris gydytoja,ji man skanus darydavo,nu nelabai man ji patiko,ale va rezultatas yra
Nu pagaliau tu nusiraminai ir gali megautis savo busena Kazkaip pastebejau kam tas 3 diena iskrenta sestadienis tai tai jie turi nueiti i ligonine ir ten aptarti, bet mergaitems kurioms 3 diena vidury savaites gaudavo skambuti jei daktarai nuspresdavo paauginti ik blastocidu Nu kaip bus taip, ne tragedija ir nuvaziuoti ir pasikalbeti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 13, 08:55)
aiste 353 V - tai vynas, vonia ir vyras Kad paskatinti mmm atejima.
Prisiduodu - viska saziningai atlikau, visa nakti viskas skaudejo, bet dar nepramuse, bet manau kad siandien bus arba rytoj ryte!
Prisiduodu - viska saziningai atlikau, visa nakti viskas skaudejo, bet dar nepramuse, bet manau kad siandien bus arba rytoj ryte!
Warwara jei kartais nepareitu su keisk vietom : Vonia - Vyras - Vynas bet manau kad kad parsivilks
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 13, 09:09)
Sveikos, merginos.
Wow Daug Laukiam kiek apsivaisino
O man iskilo klausimas ar normalu po punkcijos antra nakti jausti laaabai didelius skausmus, ypac vienoj pusej. As siaip pakanti skausmui bet pabudau nuo jo ior turejau isgerti net dvi tabletes nuo skausmo. Jau maniau lengvai prasisuksiu pirma diena po punkcijos neskaudejo (bet turbut dar nejautra veike ). Nu siandien lyg vel pakenciama bet net bijau kad bet kuria akimirka gali taip durti kad spiegt norisi
Dar manau kad tas skausmas is dalies del to kad ziauriai uzkieteje viduriai. Jau neatsimenu kada buvau ant didelio
QUOTE(Citas @ 2011 04 13, 08:04)
Dar manau kad tas skausmas is dalies del to kad ziauriai uzkieteje viduriai. Jau neatsimenu kada buvau ant didelio
Valgyk kivi, rimtai, padeda
QUOTE(Citas @ 2011 04 13, 12:04)
O man iskilo klausimas ar normalu po punkcijos antra nakti jausti laaabai didelius skausmus, ypac vienoj pusej. As siaip pakanti skausmui bet pabudau nuo jo ior turejau isgerti net dvi tabletes nuo skausmo. Jau maniau lengvai prasisuksiu pirma diena po punkcijos neskaudejo (bet turbut dar nejautra veike ). Nu siandien lyg vel pakenciama bet net bijau kad bet kuria akimirka gali taip durti kad spiegt norisi
Šiaip, skausmas po truputį turi rimti, bet antra dar tik diena po punkcijos - manau normalu, juk badytos kiaušidės buvo. Nebent labai įssikaudėtų, gal tada reiktų sunerimti. Kitos ir įsodinimą važiuoja su skaudančiais šonais. Kas dėl vidurių, negalima, kad žarnynas būtų pilnas, ypač įsodinus embrionus - bandyk vakarais kefyrą gerti ar natūralų jogurtą, tik jokiu būdu ne saldų. Dar, rytais atikėlusi ant tuščio skrandžio išgerk stiklinę tirpaliuko - kambario temperatūros vanduo, ne pilnas šaukštelis medaus ir citrinos sulčių. Man tai garsi LV imunologė Bykova minėjo. Į tualetą turi eiti kiekvieną dieną, sunku, bet reikia Dar, negalima standintis.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 13, 10:49)
Aciu! Nuraminote mane! Reiks pabandyti ir baltymu dieta, juolab, kad butu gerai ir pora kg numest
Skambinau i klinika. Is 20 kiausialasciu apsivaisino 11-a. tiek ir buvo kokybisku, kaip sake daktaras, kitos buvo nesubrendusios (nenuostabu), fragmentuotos. Skaicius geras, tikekimes geru naujienu ir rytoj
Manau kad labai geras turtas, bus is ko issirinkti geriausius
Oi tai aciu uz patarimus, visais naudosiuos Nu bet tai kaip issteneti jei nieko nesigauna tik skausmas Psinaudojus jusu patarimais ryt turbut ateisiu pratrydus
O ka reiskia "Standintis" ?
Papildyta:
QUOTE(gana1 @ 2011 04 13, 11:13)
Citai,man irgi po punkcijos labai skaudejo sona,net jausmas ,kad degina,tuoletas butinas kasdien
OO jum po isodinimo ,ar mausdavo pilvuka ir nugara,nu man siaubas ,nebezinau ka bedaryt
OO jum po isodinimo ,ar mausdavo pilvuka ir nugara,nu man siaubas ,nebezinau ka bedaryt
gana1 - gal ten maziukas bando isikabinti As per pirmus du kartus neturejau nei skausmu po punkcijos dideliu nei po isodinimo, bet manau kad tokia visiska nejautra irgi ne i gera ir tai irode rezultatai (nulis)
vis ilendu pas jus naujienu pasidairyti,kaip sekasi jum visom,Citas as atsimenu tave jai cia tas pats nikas,ir labai sergu uz jus visas ir labai laukiu kada perskaitysiu geras naujienas apie tave asmeniskai
QUOTE(liida @ 2011 04 13, 12:19)
vis ilendu pas jus naujienu pasidairyti,kaip sekasi jum visom,Citas as atsimenu tave jai cia tas pats nikas,ir labai sergu uz jus visas ir labai laukiu kada perskaitysiu geras naujienas apie tave asmeniskai
Aha tas pats Aciu liida, labai padeda palaikymas, tikiuosi ir pati jau pranesti kitokias nei anuos du kartus naujienas ie nesdintis is cia, kiek gi galima uzimti erdve
Kaip tavo maziukas auga?