QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 16:10)
Citai nu matai kaip viskas pagal plana,net mane lenki..
o as turiu biskuti naujienu
nuvaziavau ten,kur ekstriniu atveju toj pacioj ligoninej priima..niu ir pamate dvi puslytes
pas viena net sirdute jau plaka...tik dar bijau del antros,mat mane ten keli apziurejo ir tas nuotraukas ultragarso,mat antras yra mazesnis ir buvo spelioniu,kad ne vietoj jis...bet galiausiai nusprende,kad dar per anksti ir jis ten kitoj pusej pasislepes
dar po 2 sav eisiu vel,tada ziures,ar vystosi antras ir kaip ten su juo...labai labai tikiuosi,kad viskas bus gerai mano abiems stebukleliams...mergytes,nieko nuostabesnio dar nebuvau maciusi...
tikiuosi kita karta bus dar geriau viskas ir aiskiau
jie tokie mazuciai,o as juos jau taip stipriai myliu..tiesa pagal viska mums jau 5 sav ir 6 dienos,taip ant lapo uzrase
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 12, 16:30)
FRIGE
Tikiosiu tu nusiraminai? nes tavo vaikuciams tikrai reikia pagrindinio dalyko - ramybes!
*Traukia plakata
Ej,
Citos hebra, dalynames tvarkingai, nesistumdom, nesifragmentuojam!
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 12, 16:46)
О аš siandien taikysiu 3V principa.
Labai jau noriu mmm...
???
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 12, 21:45)
pasirodau pasirodau...
Is tikro tai tarp 3ju skyreliu blaskausi - bet i visus uzklystu...
Pas mus, zinok, viskas labia panasiai
Man irgi ispunktavo 12 (nors per paskutine apziura zadejo 10
).. Tik po pirmos nakteles pas mus 6 liko... Bet kolkas visi 6 ir dalinasi (is ju 3, sake, idealus, kiti 2 labai geri, o vienas fragmentuotas bet vistiek dalinasi)..
Tai ryt vaziuoju vaiku pasiimti
(3 diena).. Sake, kad gali namo apsukti, tai matyt dar gydytojas svarsto galimybe iki blastukiu auginti.. O as net nezinau kaip geriau ir kaip noriu... Jauciu, kad ar taip ar taip pavyks
Sekmes tau, bendrakeleive!!!!
Man atrodo , kaip bus , taip bus gerai
.Pas mane jau kumstukai suspausti , ir "mes" labai uz tave segame . Linkiu kas butu 2
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 12, 21:56)
As laaabai noreciau 2
Ne tai, kad du noreciau sodinti, bet 2 noreciau, kad pas mus pasiliktu
Tai net nezinau, ziurint ka daktaras sakys... (turbut su 2 ir grisiu...
3ju nemanau, kad leis, nors isaugint-ismaitinti-ismyleti ir 3 galetume ir visai gal net ir noretume)
Imk 2
Tai pats saugiausias variantas