frige taip ir galvojau,kad viskas gerai ,labai gziaugiuosi uz tave
QUOTE(Princesse Grace @ 2011 04 12, 14:25)
vadinas crinone kiek kitoks, pas mane kapsulytes
o jei subega -po to neisbega greit?
na man ryt reik hcg daryt bus 14dpi, dariau 12dpi NT buvo neigaimas. Tai dabar nusiteikineju kad nieko gero matyt ir neparodys hcg, ir galvoju kada mm sulauksiu. Maudzia strenas jau kelios dienos.
o jei subega -po to neisbega greit?
na man ryt reik hcg daryt bus 14dpi, dariau 12dpi NT buvo neigaimas. Tai dabar nusiteikineju kad nieko gero matyt ir neparodys hcg, ir galvoju kada mm sulauksiu. Maudzia strenas jau kelios dienos.
Pas mane irgi kapsulytes bet detis jas reikia i kita gala dar turekim vilties , kol kraujo atsakymo nera, dar niekas neprarasta
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 16:10)
Citai nu matai kaip viskas pagal plana,net mane lenki.. o as turiu biskuti naujienu
Valioooooo Oi kaip dziaugiuosi Man dar tik puse kelio, iki sitos stadijos ir per pirmus du ivf priejom, bet va tas paskutinis rezultatas buvo neigiamas. bet as optimistiskai ziuriu i prieki
QUOTE(Warwara @ 2011 04 12, 16:30)
FRIGE
*Traukia plakata
Ej, Citos hebra, dalynames tvarkingai, nesistumdom, nesifragmentuojam!
*Traukia plakata
Ej, Citos hebra, dalynames tvarkingai, nesistumdom, nesifragmentuojam!
Warwara - cia tai bent pavarei
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 05:10)
Dabar jau busi ramesne!! Sveikinimai!!
QUOTE(Warwara @ 2011 04 12, 05:46)
Triple V.... Gaila, kad man nepasiseke isbandyti... Prasom informuoti ar padeda Ir jau laukiam ryt su nauju plakatu, kazkas tokio tipo "MANOS MMM ATEJO, PASKUTINI KARTA JOS JAU PRASIDEJO" (sekmes prisisaukt)
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 17:15)
aciu mergytes uz palaikyma ka as be jusu daryciau
Frige, tik vienos dieneles nepaskaiciau ir kiek jau ivykiu... Oij, kaip dziaugiuosi uz tave!!!!!
QUOTE(Gvaizdė @ 2011 04 11, 12:48)
Sveikos, mergaitės,
nelindau į forumus, kad per daug neįsijausčiau... Bet dabar jau galiu pasidalintis šviežiausiomis naujienomis: HCG 211 (po punkcijos 14d)
nelindau į forumus, kad per daug neįsijausčiau... Bet dabar jau galiu pasidalintis šviežiausiomis naujienomis: HCG 211 (po punkcijos 14d)
Sveikinu Kad skaiciukai ir toliau augtu
Mergaites, norejau paklausti del menesiniu velavimo po nepasisekusio IVF? Na, man buvo atlikta tik punkcija, po kurios atsirado gimdoje skysciu, gavosi uzdegimas, tad nieko nebuvo isodinta. Tuomet menesines atejo netgi anksciau. Skysciu gimdoje jau nera, bet dabar antras ciklas ir menesines veluoja. Labai nekantrauju sodinti saldytu blasto. Dabar dar atsirado baime del to, jog neapsergu. Gal tokiu atveju vartojami kazkokie vaistai, kad jos atsivilktu...
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 12, 17:22)
Dabar jau busi ramesne!! Sveikinimai!!
Triple V.... Gaila, kad man nepasiseke isbandyti... Prasom informuoti ar padeda Ir jau laukiam ryt su nauju plakatu, kazkas tokio tipo "MANOS MMM ATEJO, PASKUTINI KARTA JOS JAU PRASIDEJO" (sekmes prisisaukt)
Zubriuka jau retai siame skyrelyje pasirodai ar as vis praleidziu tave Maciau kad tau isodinimas planuojamas ryt Cia keliu dienu 3 ar 5 ? Man bus arba ketvirtadieni arba sestadieni Tai matau kad net startavus veliau sugebejai issiverzt i prieki
Warwara - 3V uztikrintas reikalas
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 12, 17:15)
aciu mergytes uz palaikyma ka as be jusu daryciau
Super naujienos! dabar nusiramink ir džiaukis
Rute , labai-labai gaila Laikykis
As vis paskaitau si skyreli - pasidziaugiu,kurioms pasiseka,kurioms nepasiseka paliudziu su jumis.O as noriu pasiklaust kurios turejo keleta IVF,ir kurioms yra buve hiperstimuliacija: ar vis per kiekviena buna hiperstimuliacija?
Nes as dariausi IVF pernai ir man buvo gan didele hiperstimuliacija,o dar nepavyko pastot,tai dabar vel noreciau darytis,bet bijau,kad nebutu vel taip pat...
Nes as dariausi IVF pernai ir man buvo gan didele hiperstimuliacija,o dar nepavyko pastot,tai dabar vel noreciau darytis,bet bijau,kad nebutu vel taip pat...
QUOTE(vito @ 2011 04 12, 21:14)
Mergaites, norejau paklausti del menesiniu velavimo po nepasisekusio IVF? Na, man buvo atlikta tik punkcija, po kurios atsirado gimdoje skysciu, gavosi uzdegimas, tad nieko nebuvo isodinta. Tuomet menesines atejo netgi anksciau. Skysciu gimdoje jau nera, bet dabar antras ciklas ir menesines veluoja. Labai nekantrauju sodinti saldytu blasto. Dabar dar atsirado baime del to, jog neapsergu. Gal tokiu atveju vartojami kazkokie vaistai, kad jos atsivilktu...
Yra normalu, kad antrosios mmm vėluoja. Daugeliui čia taip yra, nepergyvenk. Hormonai tvarkosi
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2011 04 12, 22:01)
As vis paskaitau si skyreli - pasidziaugiu,kurioms pasiseka,kurioms nepasiseka paliudziu su jumis.O as noriu pasiklaust kurios turejo keleta IVF,ir kurioms yra buve hiperstimuliacija: ar vis per kiekviena buna hiperstimuliacija?
Žinau merginų, kuriosm per vieną IVF buvo hiperst., per kitus nebuvo. Tiesiog gyd. atsižvelgdamas į ankstesnio IVF patirtį, koreguoja vaistų dozes Ir dar, kiekvieną kartą organizmas į vaitus gali sureaguoti skirtingai. Nepergyvenk, aptark tai su gyd.. Sėkmės
QUOTE(žieminukė @ 2011 04 12, 19:13)
Yra normalu, kad antrosios mmm vėluoja. Daugeliui čia taip yra, nepergyvenk. Hormonai tvarkosi
Papildyta:
Žinau merginų, kuriosm per vieną IVF buvo hiperst., per kitus nebuvo. Tiesiog gyd. atsižvelgdamas į ankstesnio IVF patirtį, koreguoja vaistų dozes Ir dar, kiekvieną kartą organizmas į vaitus gali sureaguoti skirtingai. Nepergyvenk, aptark tai su gyd.. Sėkmės
Papildyta:
Aciu Truputi nusiraminau,reik tiketis,kad nebus