QUOTE(Gvaizdė @ 2011 04 11, 11:48)
Sveikos, mergaitės,
nelindau į forumus, kad per daug neįsijausčiau... Bet dabar jau galiu pasidalintis šviežiausiomis naujienomis: HCG 211 (po punkcijos 14d)
Truputis kaip sekės:
Taikėm trumpą schemą, gavom 9 kiaušialąstes, iš jų taikant ISCI apsivaisino 7. 1-ną atmetė, tad liko 6. Po 2 dienų buvo 4 po 4 ląsteles, ir likusios 2 ir 3 ląstelių. Įsodino 2 geriausius, o likusias augino iki blastocistų. Užaugo visos 4, 1-ną vėl atmetė kaip netinkamą. Įsodino 1 blasto. Likusių 2 blasto nešaldžiau...skaudėjo širdį, bet su vyru (po praeito nepavykusio snaigučių įsodinomo), buvom iš anksto apsisprendę, kad neapsimoka...Tiesiog nesitikėjau, kad bus tiek gerų blastocistų
Ir dabar graužčiausi nagus jei ne puikūs HCG rezultatai, be to yra didelė galimybė, kad įsitvirtino ne vienas
Kitą antradienį važiuosiu pas gydytoją ir matysim, kaip mums sekas....
Papildyta:
Mergaites man kilo tokiu klausimu, o kada sodina blasto? Ar cia nuo pasirinkimo priklauso ir ar su blasto didesnes galimybes, kazkaip kadangi cia man pirmas IVF buvo tai nieko nezinojau apie tokius reikalus
Mano du turtai uzsaldyti dar, o juos kai atsildo paaugina? Vaje kaip nieko nezinau
Zinau tik kad laukiu kada praeis sitas menesis ir vel bus galima startuot su nauja energija