Įkraunama...
Įkraunama...

IVF - plepam plepam nesustojam :)

QUOTE(Rute @ 2011 04 11, 09:51)
pakartojau. krentu žemyn  4u.gif

Jetau kaip gaila, nenusimink, ateis laime ir i musu kiema, sauksim gandrus kol prisauksim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,prisiduodu,pasiemiau savo vieninteli maziuka-8 lasteliu,bet fragmentuotas 25%,tai labai daug vilciu nededu verysad.gif
Rute wub.gif ,Citai kaip tau ;punkcija mirksiukas.gif
Egk o kos tavo embrioniukas buvo?
Atsakyti
Rute - labai gaila, bet kad kabinosi tikrai gera zinia 4u.gif

As po punkcijos ir galvoju greitai parasysiu, nes taip noriu miego kad va kiekviena minute nuluzti galiu smile.gif Viskas praejo neblogai, ispunktavo 12, o rytoj lauksiu skambucio kiek apsivaisino ir aisku duosiu ataskaita savo bendrakeleivems smile.gif

Gvaizde - thumbup.gif thumbup.gif

Zubriuka- as buciau laiminga ir su maziau, 6 puikus rezultatas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Gvaizdė @ 2011 04 11, 11:48)
Sveikos, mergaitės,
nelindau į forumus, kad per daug neįsijausčiau... Bet dabar jau galiu pasidalintis šviežiausiomis naujienomis: HCG 211 (po punkcijos 14d) lotuliukas.gif
Truputis kaip sekės:
Taikėm trumpą schemą, gavom 9 kiaušialąstes, iš jų taikant  ISCI apsivaisino 7. 1-ną atmetė, tad liko 6. Po 2 dienų buvo 4 po 4 ląsteles, ir likusios 2 ir 3 ląstelių. Įsodino 2 geriausius, o likusias augino iki blastocistų. Užaugo visos 4, 1-ną vėl atmetė kaip netinkamą. Įsodino 1 blasto. Likusių 2 blasto nešaldžiau...skaudėjo širdį, bet su vyru (po praeito nepavykusio snaigučių įsodinomo), buvom iš anksto apsisprendę, kad neapsimoka...Tiesiog nesitikėjau, kad bus tiek gerų blastocistų  g.gif  Ir dabar graužčiausi nagus jei ne puikūs HCG rezultatai, be to yra didelė galimybė, kad įsitvirtino ne vienas  nestuke.gif

Kitą antradienį važiuosiu pas gydytoją ir matysim, kaip mums sekas....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Mergaites man kilo tokiu klausimu, o kada sodina blasto? Ar cia nuo pasirinkimo priklauso ir ar su blasto didesnes galimybes, kazkaip kadangi cia man pirmas IVF buvo tai nieko nezinojau apie tokius reikalus smile.gif Mano du turtai uzsaldyti dar, o juos kai atsildo paaugina? Vaje kaip nieko nezinau doh.gif Zinau tik kad laukiu kada praeis sitas menesis ir vel bus galima startuot su nauja energija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 11, 18:05)
Rute - labai gaila, bet kad kabinosi tikrai gera zinia  4u.gif

As po punkcijos ir galvoju greitai parasysiu, nes taip noriu miego kad va kiekviena minute nuluzti galiu  smile.gif  Viskas praejo neblogai, ispunktavo 12, o rytoj lauksiu skambucio kiek apsivaisino ir aisku duosiu ataskaita savo bendrakeleivems  smile.gif

Gvaizde -  thumbup.gif  thumbup.gif

Zubriuka- as buciau laiminga ir su maziau, 6 puikus rezultatas thumbup.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man siandien teplioja doh.gif doh.gif doh.gif atrodo,kad iki tos geguzes 3 amzinybe...nezinau,ar iskesiu verysad.gif verysad.gif gal reiks lietuviu ieskot,kad apziuretu,ar viskas man gerai..nu kaip pykstu as ant tu anglu,kad taip atmestinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 11, 19:51)
man siandien teplioja doh.gif  doh.gif  doh.gif atrodo,kad iki tos geguzes 3 amzinybe...nezinau,ar iskesiu verysad.gif  verysad.gif gal reiks lietuviu ieskot,kad apziuretu,ar viskas man gerai..nu kaip pykstu as ant tu anglu,kad taip atmestinai doh.gif

Niu kodel teplioja verysad.gif ,o sviesiai ar tamsiai ,gal kokia hematoma tik?Laikykis turi but viskas gerai thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2011 04 11, 20:04)
Niu kodel teplioja verysad.gif ,o sviesiai ar tamsiai ,gal kokia hematoma tik?Laikykis turi but viskas gerai thumbup.gif  nestuke.gif

tokio rausvai rusvos spalvos isskyrom verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2011 04 11, 15:05]
Rute - labai gaila, bet kad kabinosi tikrai gera zinia 4u.gif

As po punkcijos ir galvoju greitai parasysiu, nes taip noriu miego kad va kiekviena minute nuluzti galiu smile.gif Viskas praejo neblogai, ispunktavo 12, o rytoj lauksiu skambucio kiek apsivaisino ir aisku duosiu ataskaita savo bendrakeleivems smile.gif

Super! Gera pradzia puse darbo 4u.gif Laukiam rytojaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 11, 17:08)
tokio rausvai rusvos spalvos isskyrom verysad.gif  verysad.gif

Be panikos!!! Cia gal tau uzsisenejes kraujas..Man irgi taip buvo kokiu 9sav,daugiau isskyru nei rudumo.Nestresuok tau negalima! Ar progesterona dar dediesi? gali buti nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 11, 20:11)
Be panikos!!! Cia gal tau uzsisenejes kraujas..Man irgi taip buvo kokiu 9sav,daugiau isskyru nei rudumo.Nestresuok tau negalima! Ar progesterona dar dediesi? gali buti nuo jo.

o kazin kiek man galetu but laiko?aciu tau 4u.gif dedu dar progesterona viena ryte ir kita vakare... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 11, 20:08)
tokio rausvai rusvos spalvos isskyrom verysad.gif  verysad.gif

Gal crinonas dirgina?gulek,o tau siaip teplioja,ar tik po tuoleto?As gerciau magni ir vitamia C mirksiukas.gif IR GULECIAU ,GULECIAU...................viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 11, 17:14)
o kazin kiek man galetu but laiko?aciu tau 4u.gif dedu dar progesterona viena ryte ir kita vakare... ax.gif  ax.gif

kelinta tau idena isodino? ir ka sodino? tuoj paskaiciuosiu smile.gif
Atsakyti