Pliuske, dziugu vel tave isgirsti planuose gal gali pasakyti, kodel Treisas parinko tokia ''schema''-slopinimas, histero, slopinimas... Ir kodel histero rekomendavo? aciu labai
labas mergaitės,
Ar po nevykusiu IVF, jums menesines buna normalios.
Man jau trečia diena kažkokie gabaliukai kieti ir visai nemaži krenta (tamsiai rausvi) Galvojau Crinone...
Bet dabar jaučiu kažkoks didelis tąsus krešulys įstrigęs bandžiau traukti šiandien kelis kartus bet nepasiduoda....ir neiškrenta.
Ar esate susidurusios? Nžnau eit pas gydytoja del to? , dar pradės ten pūti...
Man jau trečia diena kažkokie gabaliukai kieti ir visai nemaži krenta (tamsiai rausvi) Galvojau Crinone...
Bet dabar jaučiu kažkoks didelis tąsus krešulys įstrigęs bandžiau traukti šiandien kelis kartus bet nepasiduoda....ir neiškrenta.
QUOTE(gana1 @ 2011 04 09, 20:49)
Dariausi VK,jo gydytojos kalte jos peraugo i cistas ir buvo jau 24-25mm.
O valerijonu rimtai negalima ,niu gerai negersiu,as kazkokia vaikstau trenkta nesuprantu kosmosas galvelej
Siandien sukau i klinikas sake apsivaisino mano vienintelis maziukas,pirmadieni vaziuosiu pasiimt.
Nu nejau dabar beieskosiu kaltu ,tik gaila kad vienas,nu bet gal pavyks
Aciu jum visom uz padrasinimus -fainuoles Jus visos
O valerijonu rimtai negalima ,niu gerai negersiu,as kazkokia vaikstau trenkta nesuprantu kosmosas galvelej
Siandien sukau i klinikas sake apsivaisino mano vienintelis maziukas,pirmadieni vaziuosiu pasiimt.
Nu nejau dabar beieskosiu kaltu ,tik gaila kad vienas,nu bet gal pavyks
Aciu jum visom uz padrasinimus -fainuoles Jus visos
Žinoma, kad tikėkis ir viskas bus gerai. Man su vienu buvo užkibę (ir neidealiu)
Nueik į IVF statistiką, ten vienos mergaitės yra apibendrinimas parašyta. Būtent paminėta - kas įdomu, iš 9, kuriom buvo įsodinta po 1 embrionuką, pavyko 4 Ramaus tau laukimo ir didelio tikėjimo
QUOTE(selione @ 2011 04 09, 23:12)
labas mergaitės,
Nežinau, net ką tau pasakyti Na krešuliukų, gabaliukų tai tikrai visokių gali būti man atrodo Mano tie IVF kažkoki netipiški buvo, tada irgi buvau išsigandus, nes ėjo kažkokia srove šviežiu krauju, bet paskui susitvarkė. O gal pasuk Treijsui?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 09, 22:43)
taciau Geromedoje matuoja MIU/L (paziurejau savo atsakymuose)! Va idomu kaip jie deliojasi???
Geromedoje ten kur rezultatas matuojamas MIU L yra padaryta klaida, kompiuteristas padarė ją. Rezultato vienetus reikia vertinti taip, kaip ir parašyta normoje, t. y. MIU ml Taigi, ir rezultatas, ir norma yra MIU ml
QUOTE(RositaK @ 2011 04 09, 23:06)
Pliuske, dziugu vel tave isgirsti planuose gal gali pasakyti, kodel Treisas parinko tokia ''schema''-slopinimas, histero, slopinimas... Ir kodel histero rekomendavo? aciu labai
Smagu, kad nepamirsot manes Kas del tokios schemos, tai buvo taip, kad kai nuvaziavau po nepasisekusio 2 IVF gydytojas buvo pasimetes, sake, kad viskas buvo idealu (2 super blasto) ir pasiule bandyti trecia karta.. As atsisakiau. Paklausiau kaip del laparoskopijos ar histeroskopijos, tai pasake, kad lapar. nereikalinga (o jei padarytu, tai po to du men KT ir bandyti natur )O histero daro, kai mato ka negero per echo (pas mane viskas gerai) arba po 3 nepasisekusiu IVF. Bet sakau, kam man laukti to trecio nepasisekusio, jei galima dabar pasidaryti?! Tai svarste jis ten gal puse val ka daryti. Sako, nei lapar., nei histero tau daryti nenoriu Tai galu gale sako, darom ultra dlinnyj protokol (Diph-histero-Diph-ivf) Turbut tokia schema pasirinko del mano IV st endo.. O histero galima sakyti isprievartavau padaryt Manau blogiau nebus
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 09, 20:37)
Tai ką, mūsų karapūzai praktiškai vienodo amžiaus - mano šiandien 9 sav.2d., tavo taip pat
Pamažu įlendu į nėštukių skyrelį apsižiūrėt
QUOTE(Damute* @ 2011 04 10, 12:05)
Tai ką, mūsų karapūzai praktiškai vienodo amžiaus - mano šiandien 9 sav.2d., tavo taip pat
Kaip suprast pamazu?? Jau senai taves ten laukiam Greit mars ten kur tau priklauso
QUOTE(Damute* @ 2011 04 10, 15:05)
jo , musu pagal ideja tai turi buti vienodi . Bet tu duodi , jau rimtai buvau issigandusi ...
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 15:50)
Mano HCG 14.17 Daugiau jau nieko ir nebesakysiu
Smagu girdet
Papildyta:
QUOTE(selione @ 2011 04 09, 22:12)
labas mergaitės,
Nezinau bent jau pas mane tai normalios buvo
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 16:50)
Mano HCG 14.17 Daugiau jau nieko ir nebesakysiu
Kaip smagu skaityt tokias naujienas Tokios ir paciai tikejimo ikvepia
QUOTE(gana1 @ 2011 04 09, 20:49)
Dariausi VK,jo gydytojos kalte jos peraugo i cistas ir buvo jau 24-25mm.
Jei ne paslaptis, pas kuria gydytoja dareisi?