sveikutes mergnutes
vakar uzmaciau tokia mane laaaabai sujaudinusia ir sugraudinusia akcija vaikams kurie gydomi chemoterapija ir serga onkologinemis ligomis si akcija toookia paprasta....tik reikalaujanti su meiles
kaip ji mane sugraudino
tad placiau ka radau zurnale:
akcija truks iki 2011 metu geguzes 15 dienos. reikia tik mazo mazmoziuko padeti vaikuciam ju nereikia gaileti ar lieti del ju asaru jiems tik tereikia kepuryciu....
mergaites bent kazkiek nagingesnes gali padeti
kepuraites reiktu nerti, megzti, ar siuti.reiketu ivairiu dydziu atsizvelgiant i tai, kad ligoniuku amzius yra nuo 3men iki 18 (sita vieta mane labiausiai sugraudino
vargsai vaikai....jie tokie likimo nuskriausti, o is musu tiek mazai tereikia
)tinkamas ne tik mergaitems bet ir berniukams.Issamesne info telefonu 861436405 (Kaunas). kepuriukai maziesiems ligoniukams bus dalinami birzelio 1 diena.
surinkimo adresai:
Kaune: Algirdo g.(prie Hiper maximos), Vilniaus g 15 ir savanoriu pr 192c('Mariaus' prekybos centro kieme), 'zaliosios avys' Laisves al 50A-2(prie Romuvos buvusio teatro), siulu parduotuves Silainiu 'Maximos' IIa Sarkuvos g 1A
Panevezyje:hobiu centras 'Geros akys',babilonas I, Savitiskio g 61
Jurbarke:'Rankdarbiu pasaulyje' Vytauto Didziojo g 23
Taip pat galite siusti kepuraites ar atnesti i Seimininkes redakcija: Gedimino g 27 Kaunas
man labai liudna ir gaila
kad niekas neorganizavo kepuriuku surinkimo
Vilniuje ir Klaipedoje kiek skaiciau Santariskiu vaikiukam ligoniukam
bet vistiek visas visas mergaiciukes is Vilniaus nuosirdziai kvieciu prisideti prie akcijos
ir siusti darbelius pastu
i Seimininkes redakcija
isivaizduokit sia akcija sugalvojo paprastos moterukes, kuriom pagailo vaikiuku, kurios tiesiog stengiasi situos vaikiukus pradziuginti, kad jie zinotu, kad nera vieni, bet kad visos LT mamytes ar potencialios mamytes juoa palaiko bent mintimis
Labai aciu Jums, mergaites uz palaikyma
si akcija tiek mane sujaudino, nes esu aistringa rankdarbiu megeja...ir bent kiek galiu, neturedama savo maziuko, pagelbeti ir mintimis nusiusti savo meile ideta i savo darbeli
vaikuciams, kuriems to labai reikia...ex net rasydama susigraudinau....