Citas
ummmm, kaip faina, geri rezultatai! Ir dar pirmadienis koks geras bus!
FRIGE, Citas Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.
Kitos savaites pabaigoje turi M atsivilkti, tada begom viskas bus jau: tyrimai, gydytoja, stimuliacija, skanai, punkcija, isodinimas. Ir vel 2 sav. ramybe (as naivumo etalonas)
Mergaites, gal pravers, spec. pratimai vyrams, turintiems problemu
Rusu kalba
http://fitness-home....ova/urolog.html
[/quote]
Rusu kalba
http://fitness-home....ova/urolog.html
[/quote]
QUOTE(Terze @ 2011 04 08, 00:53)
Va ir aiski priezastis. Reikia sureguliuot hormonus, tada nebesiregs tie darinukai krutyse. Labai Tau to ir linkiu!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 08, 02:14)
Rute laikom suspaude viska ka galim
FRIGE - isivaizduoju kaip turi nuostabiai jaustis, diena nuostabi, teveliai salia, tu nescia, ahh
As apturejau scana siandien, tai rezultatai tokie. Pirmadieni punkcija
Garantuotai gero dydzio folikulu apie 9 -10 bet dar ir kiti gali paaugti. Gleivine pasiauginau iki 8.1mm Kadangi ribos isodinimo metu yra apie 8-14mm tai jau nusiraminau. Be to dar turiu keleta dieneliu iki isodinimo tai gal ir iki kokiu 9mm datrauksiu
Laukiam ziniu is Zubriukos siandien ji turjo i ryga berods lekti
Kaip tu Warwara?
FRIGE - isivaizduoju kaip turi nuostabiai jaustis, diena nuostabi, teveliai salia, tu nescia, ahh
Garantuotai gero dydzio folikulu apie 9 -10 bet dar ir kiti gali paaugti. Gleivine pasiauginau iki 8.1mm Kadangi ribos isodinimo metu yra apie 8-14mm tai jau nusiraminau. Be to dar turiu keleta dieneliu iki isodinimo tai gal ir iki kokiu 9mm datrauksiu
Laukiam ziniu is Zubriukos siandien ji turjo i ryga berods lekti
Kaip tu Warwara?
Kokios puikios zinios! Pirmadienis taip pat bus stulbinamai geras! sekmes, mergyt!
QUOTE(Warwara @ 2011 04 08, 13:57)
Citas
FRIGE, Citas Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.
Kitos savaites pabaigoje turi M atsivilkti, tada begom viskas bus jau: tyrimai, gydytoja, stimuliacija, skanai, punkcija, isodinimas. Ir vel 2 sav. ramybe (as naivumo etalonas)
Aciu FIGE, Warwara, Adrija 1 - stengsiuosi nenuvilti ir nesugadinti statistikos
Warwara nu kaip tai nevyksta mums gi visokie pozymiai ir yra idomus matai tu valgai nezmoniskai o as slopindamasi miegot galejau kiekviena sekunde
QUOTE(Citas @ 2011 04 08, 13:14)
Už tavo pirmadienį kumštukai jau suspausti, o už 3 kartą dar ypatingai trigubai užlankstyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 08, 13:57)
Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.
Gal ne naivumo tu etalonas, o realistė
Mano HCG 14.17 Daugiau jau nieko ir nebesakysiu
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 14:50)
Tylus sveikinimai
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 16:50)
Dar kartelį sveikinu, nors jau pasveikinau kitame skyrelyje
Labai jau laukiau tavo naujienų
As jau taip pat Rutele pasveikinau kitam skyrely!
Mergaites, nu niekur nerandu tu normu. Rute daresi Grybo g., ten hcg matuoja iu/l, o koks atitikmuo siu skaiciuku miu/ml?
Mergaites, nu niekur nerandu tu normu. Rute daresi Grybo g., ten hcg matuoja iu/l, o koks atitikmuo siu skaiciuku miu/ml?
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 15:50)
YRA Linkiu kad tik augtų
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 08, 16:35)
Nelabai išmanau apie tuos matavimo vienetus, bet bendru atveju skaičiuojam taip:
1iu - 100 miu
14 iu - x miu
x = 14 * 100 = 1400 miu
kažkas tokio