Įkraunama...
Įkraunama...

IVF - plepam plepam nesustojam :)

Citas
ummmm, kaip faina, geri rezultatai! Ir dar pirmadienis koks geras bus!

FRIGE, Citas Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.
Kitos savaites pabaigoje turi M atsivilkti, tada begom viskas bus jau: tyrimai, gydytoja, stimuliacija, skanai, punkcija, isodinimas. Ir vel 2 sav. ramybe (as naivumo etalonas)
Atsakyti
Mergaites, gal pravers, spec. pratimai vyrams, turintiems problemu 4u.gif
Rusu kalba

http://fitness-home....ova/urolog.html
[/quote]
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 04 08, 00:53)
Siuo metu taip, geriu vaistukus: Tiroxina, Thybona, Bromokriptina...

Va ir aiski priezastis. Reikia sureguliuot hormonus, tada nebesiregs tie darinukai krutyse. Labai Tau to ir linkiu! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 08, 02:14)
Rute laikom suspaude viska ka galim  4u.gif  thumbup.gif
FRIGE - isivaizduoju kaip turi nuostabiai jaustis, diena nuostabi, teveliai salia, tu nescia, ahh  wub.gif  wub.gif

As apturejau scana siandien, tai rezultatai tokie. Pirmadieni punkcija  ax.gif
Garantuotai gero dydzio folikulu apie 9 -10 bet dar ir kiti gali paaugti. Gleivine pasiauginau iki 8.1mm Kadangi ribos isodinimo metu yra apie 8-14mm tai jau nusiraminau. Be to dar turiu keleta dieneliu iki isodinimo tai gal ir iki kokiu 9mm datrauksiu  4u.gif
Laukiam ziniu is Zubriukos siandien ji turjo i ryga berods lekti  g.gif

Kaip tu Warwara?

Kokios puikios zinios! Pirmadienis taip pat bus stulbinamai geras! sekmes, mergyt! thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 08, 13:04)

Cia pas Rute sitas atskrides tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 08, 13:57)
Citas
ummmm, kaip faina, geri rezultatai! Ir dar pirmadienis koks geras bus!

FRIGE, Citas Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.
Kitos savaites pabaigoje turi M atsivilkti, tada begom viskas bus jau: tyrimai, gydytoja, stimuliacija, skanai, punkcija, isodinimas. Ir vel 2 sav. ramybe (as naivumo etalonas)

Aciu FIGE, Warwara, Adrija 1 4u.gif - stengsiuosi nenuvilti ir nesugadinti statistikos wub.gif

Warwara nu kaip tai nevyksta smile.gif mums gi visokie pozymiai ir yra idomus lotuliukas.gif matai tu valgai nezmoniskai o as slopindamasi miegot galejau kiekviena sekunde lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 balandžio 2011 - 14:47
QUOTE(Citas @ 2011 04 08, 13:14)
As apturejau scana siandien, tai rezultatai tokie. Pirmadieni punkcija  ax.gif
Garantuotai gero dydzio folikulu apie 9 -10 bet dar ir kiti gali paaugti. Gleivine pasiauginau iki 8.1mm Kadangi ribos isodinimo metu yra apie 8-14mm tai jau nusiraminau. Be to dar turiu keleta dieneliu iki isodinimo tai gal ir iki kokiu 9mm datrauksiu  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Už tavo pirmadienį kumštukai jau suspausti, o už 3 kartą dar ypatingai trigubai užlankstyti 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 08, 13:57)
Tai as gerai, bet pas mane nieko gi dar nevyksta, naujienu juokiu. Nu badau ta pilva ir tiek! Apetitas zveriskas, bet cia nuo nervu. Jau zinau - tri dienas bus apetitas kaip nenormalus, po to aplamai nevalgysiu. Keistai as taip i itampa reaguoju.

Gal ne naivumo tu etalonas, o realistė 4u.gif
Atsakyti
Mano HCG 14.17 biggrin.gif Daugiau jau nieko ir nebesakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 14:50)
Mano HCG 14.17  biggrin.gif Daugiau jau nieko ir nebesakysiu  biggrin.gif

Tylus sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 16:50)

Dar kartelį sveikinu, nors jau pasveikinau kitame skyrelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai jau laukiau tavo naujienų biggrin.gif
Atsakyti
As jau taip pat Rutele pasveikinau kitam skyrely! thumbup.gif

Mergaites, nu niekur nerandu tu normu. Rute daresi Grybo g., ten hcg matuoja iu/l, o koks atitikmuo siu skaiciuku miu/ml?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 08 balandžio 2011 - 16:49
QUOTE(Rute @ 2011 04 08, 15:50)

bigsmile.gif YRA thumbup.gif Linkiu kad tik augtų wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 08, 16:35)
Mergaites, nu niekur nerandu tu normu. Rute daresi Grybo g., ten hcg matuoja iu/l, o koks atitikmuo siu skaiciuku miu/ml?

Nelabai išmanau apie tuos matavimo vienetus, bet bendru atveju skaičiuojam taip:
1iu - 100 miu
14 iu - x miu

x = 14 * 100 = 1400 miu
kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 08 balandžio 2011 - 16:58