QUOTE(miskinuke ten @ 2011 04 07, 10:56)
faina, kad ji tau tiko ir patiko, man ne...
nieko nestartuoju, laizausi zaizdas, nezinau, kada issilaizysiu...
nieko nestartuoju, laizausi zaizdas, nezinau, kada issilaizysiu...
zinai.... jei vel bus tik darymai kaip pas kitus gyd. kalbu apie IUI, be jokio plano pakeitimo, tiesiog ejimas viena linija.. Na apie IVF dar mazai zinau, bet bus matyt, pirmas kartas.. reik tiket antro nereikes.. Man tik kirbena vienas dalykas, pries 2 metus daryta laporaskopija, o esu skaicius, kad pries IVF irgi daro, bet man pasake, kad nebutina...nors ji man vel atsinaujinus-teplioju
Laikykis sirdele, nezinau, jokie zodziai taves nepaguos, tik patys artimiausi zmones, nors ir ju nevisada paguodos norisi.. beleika susitaikyti sus savimi, ir laizytis laizytis laizytis... tas tikrai padeda... tik kartais atsiranda po kiek laiko tustuma.. bet vel.. reikia stipraus tikejimo ir buti paciai kiek imanoma stipresniai...o kaip stiprybes gauti.. cia vel matyt su laiku ateina...
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 07, 11:05)
Aciu!
Man pernai fibroadenomos is abieju krutu isoperuotos, tad taip pat esu rizikos faktoriuje. Reikia jas stebet ir tiek, nieko cia nepakeisi, juk tikslas pateisina priemones! Nebijok! Viskas bus gerai!
Papildyta:
Gleivine 10,6. Vakar buvo 11c.d. ir 7 stimuliacijos. As veliau pradejau stimuliuotis 4c.d. Daktaras sake, kad gera..
Man pernai fibroadenomos is abieju krutu isoperuotos, tad taip pat esu rizikos faktoriuje. Reikia jas stebet ir tiek, nieko cia nepakeisi, juk tikslas pateisina priemones! Nebijok! Viskas bus gerai!
Papildyta:
Gleivine 10,6. Vakar buvo 11c.d. ir 7 stimuliacijos. As veliau pradejau stimuliuotis 4c.d. Daktaras sake, kad gera..
matyt siuo klausimu esu veterane.. man jau 2kart abi krutys operuotos, paskutini karta pries 6metus. nekenciau saves ir krutu savo. prisiverciau nueiti pasitikrinti - ir vel tas pats! tik si karta taip lengvai nesutiksiu operuotis, kam? jei jos dygsta kaip grybai po lietaus...Na bus matyt, dabar eisiu pasitikrinti liepa, kaip tik po savo birzelio IVF.. Del to tai sutinku: tikslas viska pateisina!