QUOTE(Rute @ 2011 04 06, 10:10)
Kraują nusileisiu penktadienį arba šeštadienį. Bet kuriuo atveju, rezultatus pasiimsime kartu su vyru, greičiausiai šeštadienį.
Nu nebent jis bus labai smalsus, ir penktadienį vakare norės važiuoti atsakymų
Rute, nu kas čia dabar
O tu nesmalsi?
Tada mes čia visos labai smalsios
Net negalvokit nenuvažiuot
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 06, 10:42)
Egk,
kiek pamenu, tave buvo uzpuole visokios ligos, organizma baisiai nualino ? Gal gali pasakyti, ka vartojai, kad vel ant koju atsistot ? Nes jeigu man dabar kas nors pasakytu, kad as tuoj mirsiu, tai ir patikeciau
Žinok nemirsi, ne taip paprasta su tuo numirimu kaip iš pradžių atrodo
O dabar jei rimtai taigi tu man rekomendavai bičių pienelį, vartojau ir jį, dar naudojau iki jo vilniečių išgirtą citropliusą (labai jau fe). Iš vitaminų gėriau Opti women - iš sportininkų parduotuvės ir dar iš sportininkų omega rūgštis, šitas geriu iki dabar tik jau ne kasdien. Galvoju - ar jau čia viskas?
Na dar važiavau atostogauti, nes trūko D vitamino. Bet tu gal į mane nesilygiuok, nes ir dabar sugebu su baisia sloga būt dvi savaites, nu čia reikia taip sugebėt.
Mačiau rašei, kad įtaria plaučius? Kaip suprast nori pripaišyt? Va su šituo tai nejuokauk. Aš buvau labai prisidirbus su šita liga prieš 5 metus, geriau jau nepasakosiu, bet tikrai tada vos nenumiriau, gali būti kad paselmės dabartinių negalavimų ten
Sveikatytės tau
QUOTE(Citas @ 2011 04 06, 12:18)
Na o as buvau apziuroj ir esu sunerimus
Su folikulais lyg ir gerai viskas, jie sau pamazu auga, dydziai nuo 12mm iki 16/18mm. Bet va gleivine tai mano skausmas
tik 7.8mm. Per 5 dienas tik 0.5mm paaugo
Daktaras del to neatrode sunerimes ir sake dar turi laiko paaugt, bet kad tame ir esme kad ji nenori augti. Taigi sekantis scanas penktadieni ir punkcija greiciausiai pirmadieni
Taigi viskas gerai
Manau, pasitikėk gyd ir nesuk sau galvos