labas rytas,mergytes
Citas laukiu ziniu is taves,o as tai vakar buvau ilindusi i skyreli apie persileidimus 2:prisiskaiciau nu dabar ir atrodo,kad ir strenas maudzia ir biski pilva duria virsuj,tai bijot pradesiu,kad neatsitiktu nieko oi nu kaip saves nekenciu uz tokias negeras mintis
QUOTE(Rute @ 2011 04 06, 10:10)
na ne toks aštrus tas skausmas, kad kentėt nebūtų galima. Bet tas skausmas ir atvedė prie minties - kokių vaistų gerti,jei dar smarkiau skaudėtų ir kentėti neitų
Kraują nusileisiu penktadienį arba šeštadienį. Bet kuriuo atveju, rezultatus pasiimsime kartu su vyru, greičiausiai šeštadienį. Nu nebent jis bus labai smalsus, ir penktadienį vakare norės važiuoti atsakymų
Kraują nusileisiu penktadienį arba šeštadienį. Bet kuriuo atveju, rezultatus pasiimsime kartu su vyru, greičiausiai šeštadienį. Nu nebent jis bus labai smalsus, ir penktadienį vakare norės važiuoti atsakymų
Laikau kumstukus...Labai labai jaudinuosi tokiais atvejais, sunku neperdegti man tada...
Rute, as del vaistuku gal pasiskambinciau gydytojai Nu maza ka, kad paskui negrauztum saves O rezultatu, tai jau matau kaip abu su vyru sedit klinikoj jau pentadieni is vakaro ir grasinat, kad niekur neisit, kol nesuzinosit
Nu, o trijule kaip gyvena ? Citas, Zubriuka ir Warwara ? Citai, kada ta punkcija bebutu, as tavo vietoj jau pradeciau tiketi, kad kita savaite busi jau su maziukais
Zaliuze, teisingai mergyt
Egk, kiek pamenu, tave buvo uzpuole visokios ligos, organizma baisiai nualino ? Gal gali pasakyti, ka vartojai, kad vel ant koju atsistot ? Nes jeigu man dabar kas nors pasakytu, kad as tuoj mirsiu, tai ir patikeciau
Nu, o trijule kaip gyvena ? Citas, Zubriuka ir Warwara ? Citai, kada ta punkcija bebutu, as tavo vietoj jau pradeciau tiketi, kad kita savaite busi jau su maziukais
Zaliuze, teisingai mergyt
Egk, kiek pamenu, tave buvo uzpuole visokios ligos, organizma baisiai nualino ? Gal gali pasakyti, ka vartojai, kad vel ant koju atsistot ? Nes jeigu man dabar kas nors pasakytu, kad as tuoj mirsiu, tai ir patikeciau
Beta1
Kas tau dabar? Negereja sveikata? Sveik davaj greiciau!
As tos trijules uogedele, kaz kaip primetineju datos, tai tiketina, kad isodinimas gal ir geguze bus
Rute Tikiuosiu tie skausmai tiesiog pozymis, geras geras!
Kas del vaistu, tai tiksliai zinau, kad galima paracetamolio, arba paracetamoliniu vaistu.
Nu, o trijule kaip gyvena ?
As tos trijules uogedele, kaz kaip primetineju datos, tai tiketina, kad isodinimas gal ir geguze bus
Rute Tikiuosiu tie skausmai tiesiog pozymis, geras geras!
Kas del vaistu, tai tiksliai zinau, kad galima paracetamolio, arba paracetamoliniu vaistu.
QUOTE(Warwara @ 2011 04 06, 08:46)
[Citas o tu? Kada tau apziura, jau gal ir punkcijos data nustatys?
Kalbejau su savo sponsoriumi, tai paklausia kiek reikia damoketi, kad uztikrinti dvinukus
*Damos, zinokite visa nakti nemiegojau, piesiau ir grazinau plakata*
Rute! Rute! Rututute! Greit prabegtu kad dieneles ir atnestu du bruksnelius
Kalbejau su savo sponsoriumi, tai paklausia kiek reikia damoketi, kad uztikrinti dvinukus
*Damos, zinokite visa nakti nemiegojau, piesiau ir grazinau plakata*
Rute! Rute! Rututute! Greit prabegtu kad dieneles ir atnestu du bruksnelius
Nu sponsorius tiesiai prie reikalo ir labai teisingai, KO NENUPIRKSI UZ PINIGUS - NUPIRKSI UZ DIDELIUS PINIGUS
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 06, 10:21)
labas rytas,mergytes
Citas laukiu ziniu is taves,o as tai vakar buvau ilindusi i skyreli apie persileidimus 2:prisiskaiciau nu dabar ir atrodo,kad ir strenas maudzia ir biski pilva duria virsuj,tai bijot pradesiu,kad neatsitiktu nieko oi nu kaip saves nekenciu uz tokias negeras mintis
FRIGE - nu su tavim reikia rimtai pakalbeti!!! Tau negalima i joki kita skyreli tik musu ir nestukiu!!! Nu po velniu mergaite kiek tave aukleti reikes
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 06, 10:42)
Nu, o trijule kaip gyvena ? Citas, Zubriuka ir Warwara ? Citai, kada ta punkcija bebutu, as tavo vietoj jau pradeciau tiketi, kad kita savaite busi jau su maziukais [
Beta1 - nu gi tau gripas turbut aisku kad imunine nusodinta, dar tik ankstyvas pavasaris. As vietoj taves tiesiog pavartociau vitaminu puokste, nu tikrai nemirsi .
Na o as buvau apziuroj ir esu sunerimus Su folikulais lyg ir gerai viskas, jie sau pamazu auga, dydziai nuo 12mm iki 16/18mm. Bet va gleivine tai mano skausmas tik 7.8mm. Per 5 dienas tik 0.5mm paaugo Daktaras del to neatrode sunerimes ir sake dar turi laiko paaugt, bet kad tame ir esme kad ji nenori augti. Taigi sekantis scanas penktadieni ir punkcija greiciausiai pirmadieni
QUOTE(Citas @ 2011 04 06, 12:18)
* Nu sponsorius tiesiai prie reikalo ir labai teisingai, KO NENUPIRKSI UZ PINIGUS - NUPIRKSI UZ DIDELIUS PINIGUS
** Na o as buvau apziuroj ir esu sunerimus Su folikulais lyg ir gerai viskas, jie sau pamazu auga, dydziai nuo 12mm iki 16/18mm. Bet va gleivine tai mano skausmas tik 7.8mm. Per 5 dienas tik 0.5mm paaugo Daktaras del to neatrode sunerimes ir sake dar turi laiko paaugt, bet kad tame ir esme kad ji nenori augti. Taigi sekantis scanas penktadieni ir punkcija greiciausiai pirmadieni
** Na o as buvau apziuroj ir esu sunerimus Su folikulais lyg ir gerai viskas, jie sau pamazu auga, dydziai nuo 12mm iki 16/18mm. Bet va gleivine tai mano skausmas tik 7.8mm. Per 5 dienas tik 0.5mm paaugo Daktaras del to neatrode sunerimes ir sake dar turi laiko paaugt, bet kad tame ir esme kad ji nenori augti. Taigi sekantis scanas penktadieni ir punkcija greiciausiai pirmadieni
* Nu sitas, zinok, man patinka Vadinas, vaiku turesim visos, gausim tu pinigu, kad tik juose problema butu Mano pyplys cia teisingiausiai sneka, sakydamas, kad pinigu galim pasiimti kiek tik nori kai prieini prie tos masinos kur duoda
** Isivaizduoju, kad neramu, bet jeigu butu realus pagrindas tavo nerimui, manau gydytojas butu jau paskyres kazka, arba BENT jau pasakes.Glevine gal i mazaja puse, bet ne tragedija.Juk punkcija ne rytoj, kad ir labai is leto ji pas tave auga.Bent jau as save taip guosciau ir pabandyciau tiesiog gal maziau gilintis, kai jau procesas yra paleistas, nuo taves tiesiogiai nepriklauso niekas, gal visai nera bloga mintis pasitiketi gydytoju ir geriau ta energija nukreipti geriems dalykams, pvz mintims apie sekme O mintys tai zinai, stebuklus irgi daro
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 06, 11:18)
Beta1
Klausyk Warwara, reikia cia dabar kazkaip mum susitarti Nes jeigu tau koki geguzes vidury darys isodninima, tai baisu, kad mano jaunikis neliktu laukt prie altoriaus kol as laukiu tavo pzv HCG Tai tu ten, ziurek, pasireguliuok tas datas
O ligos tai pas mane ka as zinau, nori plauciu uzdegima pripiest.....Ir jau dabar be bajerio pradedu tiket, kaip zmones gali numirt nuo tokio dalyko
Beta1
Kap tave gydo? Ilsiekis! Sveik! Gulek! Zinok su plauciu uzgegimu rintu tave jau i ligonine supakuotu, nusiramink ir tiesiog vykdyk gyd. nurodimus.
Del datu tai nepergivenk, viskas apskaiciuota isodinimas jei ir bus geguze, tai 1-2 diena, tai gi spesim ir prisigerti, jei rezultatas nenudziugins
Kap tave gydo? Ilsiekis! Sveik! Gulek! Zinok su plauciu uzgegimu rintu tave jau i ligonine supakuotu, nusiramink ir tiesiog vykdyk gyd. nurodimus.
Del datu tai nepergivenk, viskas apskaiciuota isodinimas jei ir bus geguze, tai 1-2 diena, tai gi spesim ir prisigerti, jei rezultatas nenudziugins
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 06, 12:39)
O mintys tai zinai, stebuklus irgi daro
[O ligos tai pas mane ka as zinau, nori plauciu uzdegima pripiest.....Ir jau dabar be bajerio pradedu tiket, kaip zmones gali numirt nuo tokio dalyko
[O ligos tai pas mane ka as zinau, nori plauciu uzdegima pripiest.....Ir jau dabar be bajerio pradedu tiket, kaip zmones gali numirt nuo tokio dalyko
Nu gerai pazadu galvoti pozityviai, nes tikrai nieko negaliu pakeisti Nu nebent damoketi siek tiek
Bet tada tu turi pazadeti negalvoti apie mirti, nes tai ir toli grazu ne pozityvios mintys! Dar daug tau nuveikti mergaite reikia - apsizenyt, vaikus gimdyt
QUOTE(Warwara @ 2011 04 06, 12:51)
Beta1
Ir man gali tekt prisijungti su bonka apie balandzio pabaiga
Ačiū visoms už patarimus. Tikiuosi, iki penktadienio šeštadienio mėmės neprasidės, nes PMS'as jau lenda o jei iki to laiko ištempsiu, matyt rezultatas aiškus
Citai, daugiau pozityvo. Tik tiek ir tegali, juk į organizmą neįlįsi, gleivinės nepastorinsi... aš irgi esu iš tų kur gleivinė prie plonesniųjų. Po punkcijos net klausiau pas gydytoją ar galima sodinti, tai po papildomos apžiūros leidimas buvo duotas. Sakė sodinimui tinkama ir labai nesureikšmino, kad plona. Gavau estrofemą gerti. pas mane prieš punkciją gleivinė buvo beveik 7, o paskutinįkart kai tikrino net nepaklausiau kiek, man svarbu buvo išgirsti, kad sodinti galima
Visa procedūra turi baigtis gerai! Nebijok, gydytojai tikrai žino ką daro. Ir jie tikrai yra susidūrę su tokiais atvejais kaip Tavo
Papildyta:
Citai, daugiau pozityvo. Tik tiek ir tegali, juk į organizmą neįlįsi, gleivinės nepastorinsi... aš irgi esu iš tų kur gleivinė prie plonesniųjų. Po punkcijos net klausiau pas gydytoją ar galima sodinti, tai po papildomos apžiūros leidimas buvo duotas. Sakė sodinimui tinkama ir labai nesureikšmino, kad plona. Gavau estrofemą gerti. pas mane prieš punkciją gleivinė buvo beveik 7, o paskutinįkart kai tikrino net nepaklausiau kiek, man svarbu buvo išgirsti, kad sodinti galima
Visa procedūra turi baigtis gerai! Nebijok, gydytojai tikrai žino ką daro. Ir jie tikrai yra susidūrę su tokiais atvejais kaip Tavo
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 06, 13:18)
Ir man gali tekt prisijungti su bonka apie balandzio pabaiga
Norėtum su bonka... geriausiu atveju tik su ledų kokteiliuku Bonkas dabar jau ilgam pamiršk
oi, Warwara, man tebeskamba tavo skanduojamas Rutei plakato garsas -ataidi iki mano miško taip tikiu Rutes
labai smagu skaityti jūsų šmaikščias mintis
labai smagu skaityti jūsų šmaikščias mintis
Ne, mergos, bonka gersiu as Bet ne is apmaudo, o is dziaugsmo del jusu Taip kad ramybes prasau, pozityviu minciu ir susikaupimo Pasake ta, kuri grasinasi sia savaite numirti
QUOTE(Rute @ 2011 04 06, 14:45)
Norėtum su bonka... geriausiu atveju tik su ledų kokteiliuku Bonkas dabar jau ilgam pamiršk
Tai cia bonka tuo atveju jei mmm atsivilks nu jau tikrai padarysiu kad palengvetu o galu gale kazkam cia reikia Beta1 vestuves normaliai pamineti
Nu gerai as jau vel pozityvi, bet rupuze kodel man nedave jokio estrofem
PMS pozymiai labai panasus i