QUOTE(zaliuze @ 2011 04 05, 18:54)
Nu ka mergaites, labas vakaras, issiblioviau issirekiau, grizus is darbo susitvarkiau visus namus, dar ir saldytuva atleidau (vakar saldiklis siandien saldytuvas), na man kazkaip kai nervinuosi patinka issiliet namu tvarkyme zodziu iskopiau senas dulkes juk laukia nauja pradzia liudna aisku dar bet stengiuos susitvardyt...
Siandiena laukia karsta vonia, skanus vynas ir zinoma mylimas vyras meginsim memes prisisaukt, kad jau mano mazyliai nepasiliko... sia savaite dar ruosiuos i masaza ir kitokias malonias proceduras (moraline ir fizine reabilitacija) Tikiuos greitai galesiu ir vel stot i naujai meginanciu bureli
Siandiena laukia karsta vonia, skanus vynas ir zinoma mylimas vyras meginsim memes prisisaukt, kad jau mano mazyliai nepasiliko... sia savaite dar ruosiuos i masaza ir kitokias malonias proceduras (moraline ir fizine reabilitacija) Tikiuos greitai galesiu ir vel stot i naujai meginanciu bureli
saunuole tu musu,pailsek truputi,o juk paskui snaigiukai pas tave apsigyvens labai tuo tikiu ir laukiu