Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(sabale @ 2011 05 15, 20:29)
Jediara sveikinu su pirmuoju žiedeliu 4u.gif Gražuolis thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 15, 22:01)

ir as sveikinu-- nuostabu! taip anksti blink.gif
Atsakyti
jau tokio gražuolio ir aš užsimaniau.Pasakykit jis taip ir vadinasi -krapinis bijūnas ,ar turi kitokį pavadinimą , kad neapsikvailint jo ieškant pirkt
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 25, 22:34)
Patarė teisingai, alinate pasodintą augaliuką - pirmais metais žiedus reikia išskinti rolleyes.gif O kad Jums gaila, tai jau kita kalba  smile.gif

jadiara, gal galit paaiskint kaip su tais ziedais?
Auginu sumedejusi bijuna treti metai. Siemet jau sukrove tris pumpurus, tai taip laukiu kada ir kaip prazys, o db perskaiciau kad reikia ziedus isskinti blink.gif
Krumas jau toks nemazas, kokiu 80 cm aukscio ir plocio. Gal nenualins jo labai tie trys ziedai? Nu gaila nezmoniskai.
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 05 16, 11:46)
jadiara, gal galit paaiskint kaip su tais ziedais?
Auginu sumedejusi bijuna treti metai. Siemet jau sukrove tris pumpurus, tai taip laukiu kada ir kaip prazys, o db perskaiciau kad reikia ziedus isskinti  blink.gif
Krumas jau toks nemazas, kokiu 80 cm aukscio ir plocio. Gal nenualins jo labai tie trys ziedai? Nu gaila nezmoniskai.

Bet Jūsų nepersodintas šiemet- rašote, kad jau trys metai pasodintas, tegul žydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 16, 10:47)
Bet Jūsų nepersodintas šiemet- rašote, kad jau trys metai pasodintas, tegul žydi  mirksiukas.gif

A, nu tai gerai. Praskaiciau kazkaip kad persodintiems cia galioja - issigandau kad visiems. Taip laukiu ziedu- nezinau net kokia spalva. Balti lyg ir turetu but bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 05 16, 11:57)
A, nu tai gerai. Praskaiciau kazkaip kad persodintiems cia galioja - issigandau kad visiems. Taip laukiu ziedu- nezinau net kokia spalva. Balti lyg ir turetu but  bigsmile.gif

Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Jediara, ir pas mane jau is taves pernai pirktas krapinis bijunas du ziedus sukrove.
Bet paskaiciau, kad reiketu ziedus nuskinti, kad bijunas sutvirtetu.
Gaila tai labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2011 05 16, 16:06)
Jediara, ir pas mane jau is taves pernai pirktas krapinis bijunas du ziedus sukrove.
Bet paskaiciau, kad reiketu ziedus nuskinti, kad bijunas sutvirtetu.
Gaila tai labai  ax.gif

Neskink, tikėkimės, kad nuo rudens jau sustiprėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Geras, as kiekviena diena suku ratu aplink bijuna, i tas skruzdes zioplindama. Apziuriu-amaro ner. Ir nesuprantu ko jos ten tupi. biggrin.gif Numetau ir jau urkst buvau nusprendus. biggrin.gif Gerai kad cia ilindau.
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2011 05 16, 21:33)
Geras, as kiekviena diena suku ratu aplink bijuna, i tas skruzdes zioplindama. Apziuriu-amaro ner. Ir nesuprantu ko jos ten tupi. biggrin.gif Numetau ir jau urkst buvau nusprendus. biggrin.gif Gerai kad cia ilindau.

lotuliukas.gif Gerai, kad nespėjai purškti rolleyes.gif
Atsakyti
Žydėjimas ax.gif

user posted image
Atsakyti