Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(jediara @ 2011 05 10, 20:17)
Maniškius taip pat puola, bet juk bijūnams tai nekenkia  rolleyes.gif

4u.gif skias nereaguosim, dekui labai
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 05 10, 22:56)
4u.gif skias nereaguosim, dekui labai

Bijūnų pumpurai saldūs - todėl ir patinka skruzdėlėms rolleyes.gif
Atsakyti
bijūnams kaip ir nieko ta draugija,bet kitom gėlytėm tai nepatinka ,todėl apie visas laikas nuo laiko pabarstau direx miltelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 11 gegužės 2011 - 10:13
kažkur skaičiau, kad skruzdėlės bijūnams padeda prasiskleisti, gal ir pletkas, bet porą metų stebiu, visada ant žiedų skruzdės, bijūnams nieko blogo nepastebiu.
Atsakyti
Pirmasis žiedelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif žiedelis ,o pas mane krapų kupsteliai mirksiukas.gif ,tikiuosi,kad kitąmet sulauksiu irgi nors vieno gražuolio.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 14, 23:20)
wub.gif žiedelis ,o pas mane krapų kupsteliai  mirksiukas.gif ,tikiuosi,kad kitąmet  sulauksiu irgi nors vieno gražuolio.

Jei iš manęs - tai žydės kitoks, nes šis pas mane -dar naujokas ir nenori daugintis doh.gif
Atsakyti
smile.gif žinoma iš jūsų, nesvarbu ,vistiek krapinukų būrys bus iš tiek gumbelių ax.gif Jūsiškis gal kol adaptuosis neparodo visko ko gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 14, 23:37)
smile.gif žinoma iš jūsų, nesvarbu ,vistiek krapinukų būrys bus iš tiek gumbelių  ax.gif Jūsiškis gal kol adaptuosis neparodo visko ko gali  biggrin.gif

Nieko, luktelkite, kitais metais džiugins žiedais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 10, 22:02)
Susiprotejau siandien ,kad sumedeje bijunai pas mane nezydes verysad.gif Sukrauna kelis pumpurus ir nezydi schmoll.gif Atsiminiau,taip daugybe metu nesulaukiau prazystant paprasto bijuno,kol neperkeliau i palankesne vieta..

labas vakaras,žinokit pas mane panaši bėda buvo,tik sukraudavo 1žiedelį,taip kokius tris metus iš eilės po persodinimo.galvojau kad vieta nepatinka,bet Jediaros patarta(AČIŪ LABAI) rudenį gerai paliejau dilgėlių raugu,pavasarį dar-ir kągi-pilna žiedų(tikiuosi išsiskleis),ir,pasirodo vieta patinka jau thumbup.gif .pas mane krūminis senovinis bijūnas, ,,palikimas" senų sodybos gyventojų,tikrai gražus anksčiau buvo,dabar ,tikiuos,i atsigavo ir vėl džiugins akį
Atsakyti
Sako nusipirko boba parsiuka..O as tris bijunus sumedejusius doh.gif user posted image
Stai sis turejo pernai viena zieda melina,siemet tris...Zadu perkelti gal i tulpiu vieta,tada kiek reikia ji maziausiai patraukti nuo pamato?
Kitas daug didesnis,bet nepasirodo spalvos ziedo. Ikisau pas kaimyna uz tvoros,laikinai,kad saules gautu,bet smely blush2.gif Nezydes schmoll.gif Teks rudeni pesodinti forzitijos saskaita ar dar ka sugalvoti:oh Bet dabar jos kiekvieno lapuko virsune parudavusi...
Nemoku nuorodos ideti,tik nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 15 gegužės 2011 - 13:35
QUOTE(jediara @ 2011 05 14, 21:18)
Pirmasis žiedelis  ax.gif

user posted image

Jediara sveikinu su pirmuoju žiedeliu 4u.gif Gražuolis thumbup.gif
Atsakyti