Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(sabale @ 2011 05 05, 23:19)
o mano bijūnai paprasti ne krapiniai(šitų neturiu) tikriausiai apšalo, nuleido galvas, žiedukų daug prikrovę ,bet gal atsigaus.Pinavijos irgi nuleido galvas ,nors jų žiedeliai dar maži.Gerai Jediara rašėte ,neatsilaikysiu,prisižiūrėjau krūminių įvairiausių spalvų ,o visų noriu, išvys mane ir iš namų ,kai išgirs mano norus

Tikėkimės, kad atsigaus g.gif Medėjantys bijūnai ir mano svajonė wub.gif , bet kol kas turiu tik vieną rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 05 06, 10:30]
Tikėkimės, kad atsigaus g.gif Medėjantys bijūnai ir mano svajonė wub.gif , bet kol kas turiu tik vieną rolleyes.gif
Gerai pastebėjote ,labai noriu medėjančių bijūnų ,o aš vis krūminių rašau ,nors galvoju apie medėjančius
Atsakyti
QUOTE(sabale @ 2011 05 06, 21:49)

Gerai pastebėjote ,labai noriu medėjančių bijūnų ,o aš vis krūminių rašau ,nors galvoju apie medėjančius

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu galimybę išsikasti ir pas save pasisodinti bijūną . Ar ne per vėlu ar ne lepus ? Kaip ir kada geriau jį persodinti ? Dėkui iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 05 10, 16:09)
Turiu galimybę išsikasti ir pas save pasisodinti bijūną . Ar ne per vėlu ar ne lepus ? Kaip ir kada geriau jį persodinti ? Dėkui iš anksto  smile.gif

geriau būtų kasti rudenį ,bet jeigu sumąstysit vis tik dabar ,tai reiktų neužmiršti dažnai palaistyti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 06, 12:12)
Pasakykit man, prasau, kuo skiriasi bijunas nuo pinavijos blush2.gif Nezinau ax.gif
  Visuomet galvojau, kad tai vienas ir taspat augalas, tik pinavija-tarmiskas pavadinimas g.gif

krūminiai bijūnai nuo seno vadinami pinavijomis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 10, 15:28)
geriau būtų kasti rudenį ,bet jeigu sumąstysit vis tik dabar ,tai reiktų neužmiršti dažnai palaistyti  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
vis tik nelauksiu rudenio , bijau ,kad nebegausiu vėliau smile.gif
o persodinus leist bijūnams šiemet žydėt ar ne ? ar sodinti visą krūmą ar tik gumbus ? ir dar ... galvoju sodint prie jau turimo, senojo , kitokios rūšies bijūno , gerai jiems bus šalia ar geriau ieškot kitos vietos ?
Atsakyti
žiedus nupjaukit ,kad neeikvotų energijos jiems ,juk svarbu, kad augalas geriau įsišaknytų ,be to geriau būtų ,kad prieš iškasimą būtų palietas ,nes gal ne taip skausmingai sureguos į ,,stresą,,,pas mane augo daugelį metų šalia vienas kito ,tai kaip ir nesipyko ax.gif
jei krūmas didelis tai galit ir dalinti ,o jei ne tai ko gero sodinkit neskirstydama,tik nepasodinkit per giliai ,užtenka kad gumbai būna padengti 5-10cm žemės sluoksneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 10 gegužės 2011 - 14:46
liuks, taip ir padarysiu , dėkui smile.gif

Atsakyti
sakykit, atsiprasau, jei kazkada buvot aptare jau.. 4u.gif bijuno pumpurus puola skruzdes - reaguot? Purkst? Nereaguot?

Nuo mazens pamenu, kad matydavau jas kaime ant bijunu, bet savarankiskai auginu pirma karta, tai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 05 10, 20:57)
sakykit, atsiprasau, jei kazkada buvot aptare jau..  4u.gif bijuno pumpurus puola skruzdes - reaguot? Purkst? Nereaguot?

Nuo mazens pamenu, kad matydavau jas kaime ant bijunu, bet savarankiskai auginu pirma karta, tai..  ax.gif

Maniškius taip pat puola, bet juk bijūnams tai nekenkia rolleyes.gif
Atsakyti
Susiprotejau siandien ,kad sumedeje bijunai pas mane nezydes verysad.gif Sukrauna kelis pumpurus ir nezydi schmoll.gif Atsiminiau,taip daugybe metu nesulaukiau prazystant paprasto bijuno,kol neperkeliau i palankesne vieta..
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 10, 22:02)
Susiprotejau siandien ,kad sumedeje bijunai pas mane nezydes verysad.gif Sukrauna kelis pumpurus ir nezydi schmoll.gif Atsiminiau,taip daugybe metu nesulaukiau prazystant paprasto bijuno,kol neperkeliau i palankesne vieta..

Jei saulės mažai - nežydės unsure.gif
Atsakyti