QUOTE(Laivite @ 2011 05 03, 21:56)
O man labai liudna
Taip dziaugiausi del savo geltono bijuno kad isgyveno ziema ir leidzia daigelius o cia tau se kad nori atvaziavo zoles seti vyrukas ir mano bijuna isgrebojo
Taip dziaugiausi del savo geltono bijuno kad isgyveno ziema ir leidzia daigelius o cia tau se kad nori atvaziavo zoles seti vyrukas ir mano bijuna isgrebojo
Bet tu dar neprarask vilties. Pas mane irgi panašiai buvo su vienu bijūnu. Statybininkai 'padirbėjo'. Bet kitais metais jis užaugo Gal taviškis dar šiėmet papildomų daigelių išleis? Ar jį jau išgrebojo su visom šaknim?
QUOTE(sabale @ 2011 05 04, 19:19)
Laba.Labai norėčiau pasisodinti krūminį bijūną.Įdomu ar pavasarį ar rudenį jis sodinamas
Šiaip geriau rudenį
QUOTE(jediara @ 2011 05 04, 17:59)
Šiaip geriau rudenį
Ačiū ,lauksim rudenio.Kol susirasiu ,kas prekiauja ir ateis ruduo
Niu jis buvo toks silpnas mazutis tai jauciu visa ir isrove
Nes visur apsliauziojau ir niekur neradau ir svarbiausia nezinau kur ismete tuos siuksliukus sugrebotus nuo zemes nes kai pasakaiu kad taip padaret nors ir parodem nusivede kad tik nejudintu tai jis ginasi kad tikrai nieko bloga nepadare
Nes visur apsliauziojau ir niekur neradau ir svarbiausia nezinau kur ismete tuos siuksliukus sugrebotus nuo zemes nes kai pasakaiu kad taip padaret nors ir parodem nusivede kad tik nejudintu tai jis ginasi kad tikrai nieko bloga nepadare
QUOTE(sabale @ 2011 05 04, 20:18)
Ačiū ,lauksim rudenio.Kol susirasiu ,kas prekiauja ir ateis ruduo
Bet radusi "neatsilaikysi" ir nusipirksi - gerai palaistyk vandeniu ir neleisk žydėti, turėtų prigyti
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2011 05 04, 23:31)
tai jis ginasi kad tikrai nieko bloga nepadare
Kaip vyrams - gėlės išrovimas "nieko blogo"
Matyt kad vyras del to taip ir suregavo kad nieko blogo
Ar gi jis klupinejo per visa rudeni kad tik prigytu paskui ziemos metu begau ziureti ar vejas nenuplese namelio nes buvau specialu sumeistravus kad butu ir silta ir vedinama
Ai negaliu labai skaudu
Ar gi jis klupinejo per visa rudeni kad tik prigytu paskui ziemos metu begau ziureti ar vejas nenuplese namelio nes buvau specialu sumeistravus kad butu ir silta ir vedinama
Ai negaliu labai skaudu
QUOTE(saintlina @ 2011 05 04, 18:38)
Bet tu dar neprarask vilties. Pas mane irgi panašiai buvo su vienu bijūnu. Statybininkai 'padirbėjo'. Bet kitais metais jis užaugo Gal taviškis dar šiėmet papildomų daigelių išleis? Ar jį jau išgrebojo su visom šaknim?
tai gal jų šaknys labai gajos? pernai pirkau mažulytį krapinį bijūną, tai jis man peržydėjo ir sunyko , atsisveikinau su juo, gražus buvo, pilnaviduris o šį pavasarį jis ėmė ir išlindo, žydėti ruošiasi
QUOTE(yuki @ 2011 05 05, 07:42)
o šį pavasarį jis ėmė ir išlindo, žydėti ruošiasi
laaabai smagu
o mano bijūnai paprasti ne krapiniai(šitų neturiu) tikriausiai apšalo, nuleido galvas, žiedukų daug prikrovę ,bet gal atsigaus.Pinavijos irgi nuleido galvas ,nors jų žiedeliai dar maži.Gerai Jediara rašėte ,neatsilaikysiu,prisižiūrėjau krūminių įvairiausių spalvų ,o visų noriu, išvys mane ir iš namų ,kai išgirs mano norus
QUOTE(Li ute @ 2011 05 03, 18:08)
O as nezinau kur pirkti bijunu, nu neradau niekur... gal turetumet parduoti man, arba nurodykit slapta vieta Vilniuje
medėjančių bijūnų vazonėliuose mačiau šiandien Floriadoj - Eišiškių pl.8 (Vilnius).Kaina -~30Lt gal nepažiūrėjau
QUOTE(sabale @ 2011 05 05, 22:19)
o mano bijūnai paprasti ne krapiniai(šitų neturiu) tikriausiai apšalo, nuleido galvas, žiedukų daug prikrovę ,bet gal atsigaus.Pinavijos irgi nuleido galvas ,nors jų žiedeliai dar maži.Gerai Jediara rašėte ,neatsilaikysiu,prisižiūrėjau krūminių įvairiausių spalvų ,o visų noriu, išvys mane ir iš namų ,kai išgirs mano norus
Pasakykit man, prasau, kuo skiriasi bijunas nuo pinavijos Nezinau
Visuomet galvojau, kad tai vienas ir taspat augalas, tik pinavija-tarmiskas pavadinimas