Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

Ačiū, visoms 4u.gif Deja, pavadinimo nežinau blush2.gif - jis pirktas dar tuo laiku, kai pavadinimai nelabai rūpėjo. AŠMAMA, vasaros pab. gal ir rasiu šaknelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 20:07)
Ačiū, visoms 4u.gif  Deja, pavadinimo nežinau blush2.gif  - jis pirktas dar tuo laiku, kai pavadinimai nelabai rūpėjo. AŠMAMA, vasaros pab. gal ir rasiu šaknelę mirksiukas.gif

Tai gera žinia thumbup.gif ,ačiū Jums jedera,Jūs gėlių karalienė ir daugelio gėlininkių, svajonių pildytoja.
Lauksiu žinutės.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 06 05, 12:48)
Tai gera žinia thumbup.gif ,ačiū Jums jedera,Jūs gėlių karalienė ir daugelio gėlininkių, svajonių pildytoja.
    Lauksiu žinutės.

Ačiū blush2.gif Svajonės daug didesnės už mano turimus augalus smile.gif
Čia dar keletas ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
NAUJA TEMA 4u.gif
Atsakyti
jediara - nuostabu. labai myliu bijūnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 06 06, 10:48)
jediara - nuostabu. labai myliu bijūnus wub.gif

Ačiū 4u.gif Ir man jie patinka wub.gif Norisi vis naujų veislių, bet kad vietos nelabai yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 06, 09:29)
Ačiū blush2.gif  Svajonės daug didesnės už mano turimus augalus smile.gif
Čia dar keletas  ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
NAUJA TEMA  4u.gif

Negaliu... noriu... Jediara į savo prašymų kolekciją ir šituos įtrauk. Jei tik bus rudeniop...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2013 06 06, 11:36)
Negaliu... noriu... Jediara į savo prašymų kolekciją ir šituos įtrauk. Jei tik bus rudeniop...

Šių turėtų būti, nes krūmeliai jau nemaži, galėsiu "pajudinti" smile.gif
Atsakyti
O mano bijūno vienintėlis pumpurėlis pajuodavo ir šakelė susisukusi - nukirpau. Kažkur skaičiau, kad yra tokia liga ir kitais metais pasveiks. Gerai, kad antras Sarah Bernhard žydėti dar ruošiasi, nes kitaip sėdėčiau su žaliais krūmais be žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 06, 12:25)
O mano bijūno vienintėlis pumpurėlis pajuodavo ir šakelė susisukusi - nukirpau. Kažkur skaičiau, kad yra tokia liga ir kitais metais pasveiks. Gerai, kad antras Sarah Bernhard žydėti dar ruošiasi, nes kitaip sėdėčiau su žaliais krūmais be žiedų  biggrin.gif

Tikriausiai puvinys - reikėjo bent pelenais pabarstyti, o šiaip tai fungicidas nepakenktų.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 06, 11:25)
O mano bijūno vienintėlis pumpurėlis pajuodavo ir šakelė susisukusi - nukirpau. Kažkur skaičiau, kad yra tokia liga ir kitais metais pasveiks. Gerai, kad antras Sarah Bernhard žydėti dar ruošiasi, nes kitaip sėdėčiau su žaliais krūmais be žiedų  biggrin.gif

Aš sėdžiu sad.gif
Nesuprantu kas jiem negerai. Sukrauna pumpurus, bet jie ir lieka mažyčiai, apie 5 mm dyžio, nebesivysto, praskleidus sutamsėję visi vidu.
Šiemet trečia vasara jiems, tai vienas krūmas atrodo šiaip ne taip tik vieną pumpurą užaugins ir išskleis - ir to vieno laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti