Ačiū, visoms Deja, pavadinimo nežinau - jis pirktas dar tuo laiku, kai pavadinimai nelabai rūpėjo. AŠMAMA, vasaros pab. gal ir rasiu šaknelę
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 20:07)
Ačiū, visoms Deja, pavadinimo nežinau - jis pirktas dar tuo laiku, kai pavadinimai nelabai rūpėjo. AŠMAMA, vasaros pab. gal ir rasiu šaknelę
Tai gera žinia ,ačiū Jums jedera,Jūs gėlių karalienė ir daugelio gėlininkių, svajonių pildytoja.
Lauksiu žinutės.
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 06 05, 12:48)
Tai gera žinia ,ačiū Jums jedera,Jūs gėlių karalienė ir daugelio gėlininkių, svajonių pildytoja.
Lauksiu žinutės.
Lauksiu žinutės.
Ačiū Svajonės daug didesnės už mano turimus augalus
Čia dar keletas
Papildyta:
NAUJA TEMA
jediara - nuostabu. labai myliu bijūnus
QUOTE(taburete @ 2013 06 06, 10:48)
Ačiū Ir man jie patinka Norisi vis naujų veislių, bet kad vietos nelabai yra
QUOTE(jediara @ 2013 06 06, 09:29)
Negaliu... noriu... Jediara į savo prašymų kolekciją ir šituos įtrauk. Jei tik bus rudeniop...
QUOTE(Laima.g @ 2013 06 06, 11:36)
Negaliu... noriu... Jediara į savo prašymų kolekciją ir šituos įtrauk. Jei tik bus rudeniop...
Šių turėtų būti, nes krūmeliai jau nemaži, galėsiu "pajudinti"
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 06, 12:25)
O mano bijūno vienintėlis pumpurėlis pajuodavo ir šakelė susisukusi - nukirpau. Kažkur skaičiau, kad yra tokia liga ir kitais metais pasveiks. Gerai, kad antras Sarah Bernhard žydėti dar ruošiasi, nes kitaip sėdėčiau su žaliais krūmais be žiedų
Tikriausiai puvinys - reikėjo bent pelenais pabarstyti, o šiaip tai fungicidas nepakenktų.
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 06, 11:25)
O mano bijūno vienintėlis pumpurėlis pajuodavo ir šakelė susisukusi - nukirpau. Kažkur skaičiau, kad yra tokia liga ir kitais metais pasveiks. Gerai, kad antras Sarah Bernhard žydėti dar ruošiasi, nes kitaip sėdėčiau su žaliais krūmais be žiedų
Aš sėdžiu
Nesuprantu kas jiem negerai. Sukrauna pumpurus, bet jie ir lieka mažyčiai, apie 5 mm dyžio, nebesivysto, praskleidus sutamsėję visi vidu.
Šiemet trečia vasara jiems, tai vienas krūmas atrodo šiaip ne taip tik vieną pumpurą užaugins ir išskleis - ir to vieno laukiu nesulaukiu