Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(asara1 @ 2011 04 28, 13:58)
Maniskiai krapiniai bijunai ( pernai rudeni sodinti)  jau sprindzio dyzio ir su pumpurais  thumbup.gif .

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o dabartinės salnos nebaisios bijunams? nenoriu prarast, noriu zieduuu siemet biggrin.gif
Atsakyti
nemanau, kad bijūnams šalnos pakenktų. Juk kiekvienais metais jos būna, o dar nėkart nepastebėjau, kad būtų bijūnai nušalę. Na, žinoma, tokių vaizdų kaip Šiauliuose pas save nepamenu..

Mano bijūnai auga kaip pasiutę. Mama sugalvojo pumpurus paskaičiuot ant vieno krūmo - suskaičiavo 99 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 05 03, 09:04)
nemanau, kad bijūnams šalnos pakenktų. Juk kiekvienais metais jos būna, o dar nėkart nepastebėjau, kad būtų bijūnai nušalę. Na, žinoma, tokių vaizdų kaip Šiauliuose pas save nepamenu..

Mano bijūnai auga kaip pasiutę. Mama sugalvojo pumpurus paskaičiuot ant vieno krūmo - suskaičiavo 99  smile.gif

Aciu, auga jie pas mane tik antrus metus, tai vat ir kyla tokiu blondinisku klausimu blush2.gif
Atsakyti
tai tokių klausimų mums visoms kyla biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau pasiteirauti gal kas norėtu keisti rožini Bijuna i tamsiai bordini??? Taip noriu bordiniu bijunu... blush2.gif
Atsakyti
O as nezinau kur pirkti bijunu, nu neradau niekur... gal turetumet parduoti man, arba nurodykit slapta vieta Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2011 05 03, 18:08)
O as nezinau kur pirkti bijunu, nu neradau niekur... gal turetumet parduoti man, arba nurodykit slapta vieta Vilniuje  ax.gif

Kalvariju turgui, pas bobutes, ir skelbimu skyrelyje merginos siulo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 03 gegužės 2011 - 17:45
QUOTE(Li ute @ 2011 05 03, 17:08)
O as nezinau kur pirkti bijunu, nu neradau niekur... gal turetumet parduoti man, arba nurodykit slapta vieta Vilniuje  ax.gif

Prieš pora savaičių mačiau sodininkų parduotuvėj Rygos 1 g.
Atsakyti
Senukai užsivežė baltų bijūnų. Mačiau dar keletas yra.
Atsakyti
siandien ir as nusipirkau bijuno daigeli bigsmile.gif
tokio dar neturejau, bus tamsus bordinis lyg biggrin.gif
Atsakyti
O man labai liudna verysad.gif
Taip dziaugiausi del savo geltono bijuno kad isgyveno ziema ir leidzia daigelius o cia tau se kad nori atvaziavo zoles seti vyrukas ir mano bijuna isgrebojo doh.gif
Atsakyti