Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(nijole0619 @ 2013 05 30, 14:09)
Tikrai žydės, čia tik pas kai kurias forumietes anksčiau sužydi, be to yra juk ir vėlyvesnės veislės. smile.gif

Ačiū, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 05 29, 23:57)

wub.gif
Atsakyti
Mano bijūnai tokie gražūs ir dideli, o atvažiavau šiandien juoduoti lapai pradėję. Ar nebus jie man užsikrėtę puviniu. Būna drėgna ten doh.gif , bet kokie 5 metai augo ir žydėjo doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. Šyryt radau ant bijūno miltuotųjų skydamarių doh.gif . Vargšas augalas pradėjo vysti tai ir pastebėjau tuos nelabuosius. Kaip jais atsikratyti? ar tinka actara? už poros metrų yra sustatytos pelargonijos surfinijos. ar jos galėjo užsikrėsti?
Atsakyti
O bijūnas lauke ar namie auga? Pirmą kartą girdžiu, kad laukinius augalus skydamariai užpuolė g.gif
Atsakyti
Lauke. o gal ten ne skydmaris tada.. doh.gif nu taip pagalvojau, nes labai panašu atrodė. tokiam vatos gumulėly guli vabaliukas. o gal tai koks kitas kenkėjas. Bet ir kas tai bebūtų reikia pagalbos augalui, nes vysta sukrauti pumpurai, nyksta jaunos šakelės (nujuoduoja, nudžiūva). šie metai man katastrofiški, absoliučiai viską puola kenkėjai verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 06 02, 10:23)
Reikia patarimo. Šyryt radau ant bijūno miltuotųjų skydamarių doh.gif . Vargšas augalas pradėjo vysti tai ir pastebėjau tuos nelabuosius. Kaip jais atsikratyti?  ar tinka actara? už poros metrų yra sustatytos pelargonijos surfinijos.  ar jos galėjo užsikrėsti?

Pursk,geresnio pakaitalo kaip ir nera
Gal galit kas pasakyti,ar galiu geneti-žeminti sumedejusį bijuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 02 birželio 2013 - 20:56
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 11:56)

Labai gražus bijūnas wub.gif Koks pavadinimas?
Atsakyti
I as pasigirsiu ax.gif pries savaite issikasiau pas mama bijuna,jau su ziedais,ir buvau nusiteikusi,kad nebezydes siais metais.Bet va koks stebuklas ivyko,pati nepatikejau thumbup.gif
http://public.fotki....s/bijunas1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 04 birželio 2013 - 15:46
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 12:56)

Labai gražus bijūnas,gal turėsite ir pardavimui kada?stočiau į eilę ir kantriai laukčiau..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 04, 11:56)

Kaip netikras iš kokio tai paveiksliuko wub.gif wub.gif wub.gif
O žiedai ir realiai tokie dideli bigsmile.gif ?
Jungiuosi prie laukiančių pavadinimo tongue.gif
Atsakyti