Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(Mergelė @ 2013 05 20, 00:21)
wub.gif

O kaip tu juos ypatingai augini? Gal kuom tręši? Nes pas mano bendradarbę irgi sunkiai auga ir nelabai dauginasi.
Lauksim geltonojo bijūno nuotraukėlių.
Man kaip gražu bijūnai wub.gif Bet kolkas dar neturiu nei vieno. Kada tinkamas metas jiems sodinti?

Kiekvieną pavasarį "vaišinami" pelenais ir ilgai tirpstančiomis trąšomis. Auga pietinėje pusėje ir pasodinti dirvos paviršiuje.
Atsakyti
Jediara, kaip gražu wub.gif
aš pirmą kart tokius matau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 20, 01:15)
Jediara, kaip gražu wub.gif
aš pirmą kart tokius matau blush2.gif

Ačiū 4u.gif Gal ne kiekviename gėlyne jų yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 20 gegužės 2013 - 08:06
QUOTE(jediara @ 2013 05 20, 00:32)
Kiekvieną pavasarį "vaišinami" pelenais ir ilgai tirpstančiomis trąšomis. Auga pietinėje pusėje ir pasodinti dirvos paviršiuje.

Kaip gaminamos tos vaises pelenais? Tiksliau kaip vaisinami? Ir kokios trasos?
Atsakyti
Jediara, na super tavo bijūnai kaip visada.Aš laukiu nesulaukiu, kada ateis eilė ir man tokį džiaugsmą turėt. Nepamiršk manęs kai bus daigelių ax.gif
Atsakyti
Jediara, nerealiai grazu, akiu atitraukt negaliu wub.gif
Atsakyti
O aš šiemet įsigijau va štai tokį bijūną. Kadangi žmogus jį laikė vazonėlyje per žiemą, tai labai anksti pradėjo augti ir žydėti.user posted image
Atsakyti
aciuks.gif
Bijūnus medžio pelenais tiesiog barstau pavasarį. Mano mėgstamos trąšos Hidrocomplex.

Laima.g - tikiuosi, kad Jums tikrai bus daigelis :mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 20, 15:37)
aciuks.gif
Bijūnus medžio pelenais tiesiog barstau pavasarį. Mano    mėgstamos trąšos Hidrocomplex.

Laima.g - tikiuosi, kad Jums tikrai bus daigelis  :mirksiukas:

Apsišarvuosiu kantrybe ir lauksiu... ax.gif
Atsakyti
Mano krapalapis bijūnėlis - nespėjau per patį gražumą nufotografuot, arba visgi kažkas truputį pagadino žiedlapius . Bet šiaip man labai gražus, nors pirmais metais tik 2 stiebai ir žiedai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2013 05 21, 15:21)
Mano krapalapis bijūnėlis - nespėjau per patį gražumą nufotografuot, arba visgi kažkas truputį pagadino žiedlapius . Bet šiaip man labai gražus, nors pirmais metais tik 2 stiebai ir žiedai.

thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Radau šią temą ir apsidžiaugiau. Pernai pasodinau paprastą bijūną iškastą iš močiutės buvusio darželio. Jau tikrai jis didelis. Na pernai nežydėjo, galvoju gal dėl to, kad persodinau. Na o kai šiemet matau, kad nebus žiedų labai liūdna. Nežinau ką daryti su juo. Žiedų užuomazgos matosi, bet jos jau sudžiūvę. Ar gali būti, kad jis sulaukėjo ir daugiau niekada nežydės? Gal kas žinote ka daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sietka: 22 gegužės 2013 - 14:32