Sveikos, bijunu suzavetosios, kaip jus juos isdestote savo gelyne ar vejoje ?
As turiu du didelius kerus ryskiai roziniu. Jie pas mane auga abipus laipteliu .
Noreciua ir daugiau , bet kazkaip neisivaizduoju kur ikonponuot. Ar juos sodinat eilem ar ismetot po veja . Velgi ziedai buna tik birzelio pradzioj - juk vokieciai jas ir vadona Sekminiu roze. O kitu metu tai tik zalias krumas .
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 17, 06:28)
Sveikos, bijunu suzavetosios, kaip jus juos isdestote savo gelyne ar vejoje ?
As turiu du didelius kerus ryskiai roziniu. Jie pas mane auga abipus laipteliu .
Noreciua ir daugiau , bet kazkaip neisivaizduoju kur ikonponuot. Ar juos sodinat eilem ar ismetot po veja . Velgi ziedai buna tik birzelio pradzioj - juk vokieciai jas ir vadona Sekminiu roze. O kitu metu tai tik zalias krumas .
Dar buna ir Antaninems. Mama juos nupjauna kai nuzydi ir pasodina ka nors kita salia. Naslaites ar serencius.
Merginos,labai labia ieskau krapinio ir geltono bijuno. Vilnius.
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 01:18)
Jau žydi
nerealus grozis. o ziema sunku su jais? t.y. reikia dengt? nes as tik paprastus "kaimietukus" is proseneliu paveldetus auginu. o va nauju veisliu isigyt nedrasu
jediara
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 01:18)
Jau žydi
Nuostabus žydėjimas atrodo toks minkštutis .Ar kvepia?
Mano geltonasis 4 ziedus krauna
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 21:55)
Ačiū Taip, jis labai kvepia
Pas mane jie žiemoja be jokio dengimo ir dauginasi neblogai, o pas kitas, kiek esu girdėjusi, sunkokai auga
Pas mane jie žiemoja be jokio dengimo ir dauginasi neblogai, o pas kitas, kiek esu girdėjusi, sunkokai auga
oo dar vienas grazuolis hmm reikes apie juos daugiau pasiskaitinet. bet tokiem labai sunku atsilaikyt na, gal dar atsilaikysiu iki kito pavasario
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 20, 00:06)
oo dar vienas grazuolis hmm reikes apie juos daugiau pasiskaitinet. bet tokiem labai sunku atsilaikyt na, gal dar atsilaikysiu iki kito pavasario
Man jie labai patinka, nes anksti žydi
QUOTE(jediara @ 2013 05 18, 23:18)
Jau žydi
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 19:55)
Ačiū Taip, jis labai kvepia
O kaip tu juos ypatingai augini? Gal kuom tręši? Nes pas mano bendradarbę irgi sunkiai auga ir nelabai dauginasi.
Lauksim geltonojo bijūno nuotraukėlių.
Man kaip gražu bijūnai Bet kolkas dar neturiu nei vieno. Kada tinkamas metas jiems sodinti?