Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

Sveikos, bijunu suzavetosios, kaip jus juos isdestote savo gelyne ar vejoje ?

As turiu du didelius kerus ryskiai roziniu. Jie pas mane auga abipus laipteliu .

Noreciua ir daugiau , bet kazkaip neisivaizduoju kur ikonponuot. Ar juos sodinat eilem ar ismetot po veja . Velgi ziedai buna tik birzelio pradzioj - juk vokieciai jas ir vadona Sekminiu roze. O kitu metu tai tik zalias krumas .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 17, 06:28)
Sveikos, bijunu suzavetosios, kaip jus juos isdestote savo gelyne ar vejoje ?

As turiu du didelius kerus ryskiai roziniu. Jie pas mane auga abipus laipteliu .

Noreciua ir daugiau , bet kazkaip neisivaizduoju kur ikonponuot. Ar juos sodinat eilem ar ismetot po veja . Velgi ziedai buna tik birzelio pradzioj - juk vokieciai jas ir vadona Sekminiu roze. O kitu metu tai tik zalias krumas .

Dar buna ir Antaninems. Mama juos nupjauna kai nuzydi ir pasodina ka nors kita salia. Naslaites ar serencius.
Atsakyti
Jau žydi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos,labai labia ieskau krapinio ir geltono bijuno. Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 19 gegužės 2013 - 19:21
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 01:18)
Jau žydi  ax.gif

nerealus grozis. o ziema sunku su jais? t.y. reikia dengt? nes as tik paprastus "kaimietukus" is proseneliu paveldetus auginu. o va nauju veisliu isigyt nedrasu blush2.gif
Atsakyti
jediara wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 01:18)
Jau žydi  ax.gif

Nuostabus žydėjimas wub.gif atrodo toks minkštutis wub.gif .Ar kvepia?
Atsakyti
Mano geltonasis 4 ziedus krauna wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Taip, jis labai kvepia wub.gif
Pas mane jie žiemoja be jokio dengimo ir dauginasi neblogai, o pas kitas, kiek esu girdėjusi, sunkokai auga g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 21:55)
Ačiū 4u.gif Taip, jis labai kvepia  wub.gif
Pas mane jie žiemoja be jokio dengimo ir dauginasi neblogai, o pas kitas, kiek esu girdėjusi, sunkokai auga  g.gif

oo dar vienas grazuolis wub.gif hmm reikes apie juos daugiau pasiskaitinet. bet tokiem labai sunku atsilaikyt rolleyes.gif na, gal dar atsilaikysiu iki kito pavasario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 20, 00:06)
oo dar vienas grazuolis  wub.gif hmm reikes apie juos daugiau pasiskaitinet. bet tokiem labai sunku atsilaikyt  rolleyes.gif  na, gal dar atsilaikysiu iki kito pavasario  ax.gif

Man jie labai patinka, nes anksti žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 18, 23:18)
Jau žydi  ax.gif

wub.gif
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 19:55)
Ačiū 4u.gif Taip, jis labai kvepia  wub.gif
Pas mane jie žiemoja be jokio dengimo ir dauginasi neblogai, o pas kitas, kiek esu girdėjusi, sunkokai auga  g.gif

user posted image

O kaip tu juos ypatingai augini? Gal kuom tręši? Nes pas mano bendradarbę irgi sunkiai auga ir nelabai dauginasi.
Lauksim geltonojo bijūno nuotraukėlių.
Man kaip gražu bijūnai wub.gif Bet kolkas dar neturiu nei vieno. Kada tinkamas metas jiems sodinti?
Atsakyti