Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 31, 21:12)
Gal gali pasidalintipatirtimi kur ta parduotuve yra ax.gif

Aš pirkau Suvalkuose, parduotuvė randasi pravažiavus didžiąsias miesto kapines, vienoje kelio pusėje prekiauja ž. ū. technika, kitoje pusėje nedidelė gėlių aikštelė ir parduotuvėlė. Namuose išardžiau bijūnų pakelius ir radau, kad tai tos pačios firmos, iš kurios jūs dabar siunčiatės. Tik tiek, kad čia visų bijūnų kaina buvo vienoda 12 zl. ir buvo galima kiekvieną pakelį pačiupinėti ir išsirinkti su gražesniu daigeliu. O gėlių labai daug ir labai įvairių. Asortimentas kaip ir internetinėje parduotuvėje.
Atsakyti
Vos tik sniegas nutirpo, jau daigeliai lenda iš žemės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 04 01, 22:29)
Sveikos,''susukau'' tokią mintį,todėl pamastysiu garsiai blush2.gif gal atsiras dar tokių laimingų,kurios aptiks pas lenkus tų naujoviškų spalvų bijūnų!!!Galėtumėt prigriepti po keleta ir palatos [forumo] draugėm,manau,kad nespėtumėt užsimint ir atsirastų norinčių,viena jau yra[tai aš] Skoloj neliktume,dar ir šampanu pavaišintume,o kokį gerą darbą būtumėte padarę thumbup.gif
Ką manote?

bet jeigu 5 skirtingos rūšys sužydės viena spalva g.gif
Papildyta:
QUOTE(Astaite1 @ 2013 04 02, 08:36)
Aš pirkau Suvalkuose, parduotuvė randasi pravažiavus didžiąsias miesto kapines

dėkui už informaciją, reikės gūglinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 04 06, 20:38)
bet jeigu 5 skirtingos rūšys sužydės viena spalva g.gif

O taip gali būti, ypač kai bijūnai kainuoja apie 10-20 Lt, rūšiniai bijūnai tikrai brangūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 06, 17:50)
Vos tik sniegas nutirpo, jau daigeliai lenda iš žemės  thumbup.gif

O pas mane vis dar nieko nesimato verysad.gif Spalį pasodinau du bijūnus, tai pirma žiema jiems. Rožės visos su lapeliais jau, o bijūnų nei kvapo.
Atsakyti
Ir aš labai laukiu mūsų siuntinuko. Kažin, ko jie ten laikia, gal dar pas juos užsnigta?
O pas mane sode jau nutirpo sniegas ir pradeda kaltis maži šilagėlių, krokų, tulpių, vilkdalgių daigeliai. Bijūnų taip pat. Turiu nemažai pertekliaus "krapinių " pilnavidurių bordo spalvos bijūnų. Ir "Saros Bernard" rūžavų, pilnavidurių. Gal kas susidomėsit, rašykite į AŽ.
Atsakyti
Mano ir lenda bijūnai biggrin.gif
Atsakyti
pas mane dar nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 04 16, 19:13)
pas mane dar nieko nesimato schmoll.gif

Kantrybės smile.gif Pas mane išlindo vienas 2 cm, o kitas jau 5. Prieš tai neiškentusi pakrapščiau žemėje, kol nesuradau blush2.gif
Atsakyti
eisiu ir as turbūt truputuka pakrapstinet, gal ka aptiksiu blush2.gif
Atsakyti
O aš jau susisodinau visus bijūnus ,kuriuos buvau užsisakiusi .Tik kažin, ar parodys žiedus, nors kokia spalva bus, nes žinau, kad reikia neleisti žydėti šiemet. Bijau, kad nebūtų sumaišyti, būtų apmaudu.
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 04 17, 10:46)
eisiu ir as turbūt truputuka pakrapstinet, gal ka aptiksiu blush2.gif

IŠ TO NEKANTRUMO, KAD NEPAKENKTUMĖTE, NULAUŠIT PUMPURĄ- IR BIJŪNO NEBUS, YPAČ JEI JAUNUTIS... smile.gif
Viskam savas laikas. Pasirodys pats..
Atsakyti