Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 23, 19:27)
dar kartą dėkui Jediarai už siuntinuką ,kurio sulaukiau vakar ,nu jau taip tas paštas nukamavo tuos bijūnus ,kad tik per naktį palaikyti vandenyje pradėjo atgauti savo vaizdą  verysad.gif dabar reik tikėtis ,kad sėkmingai prigys  ax.gif  rolleyes.gif

Atšilo oras ir augaliukai vysta verysad.gif Tačiau tikėkimės, kad atsigaus ir įsišaknys rolleyes.gif
Atsakyti
jau atsigavo mirksiukas.gif ,o orai fantastiški, tik dabar jau lietaus reik, žiūriu ,jog vėlyvieji bijūnai labai nedrąsiai kiša noseles,kažin ar tik nebūsiu pergiliai pasodinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 23, 21:46)
jau atsigavo  mirksiukas.gif ,o orai fantastiški, tik dabar jau lietaus reik, žiūriu ,jog vėlyvieji bijūnai labai nedrąsiai kiša noseles,kažin ar tik nebūsiu pergiliai pasodinus  g.gif

Ar tik šiemet sodinti? Nes maniškiai jau sprindžio dydžio rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif nu maniškiams toli gražu iki tokio ūgio, išdalinau ir perkėliau prieš porą metų,tai pirmais metais keli žydėjo ,bet pradedu manyti ,kad vienas kelmas tai gilokai ,tai vat nežinau ar rudenį bandyt iš naujo jį draskyt ,o jei taip, tai dar kokius 4 metus laukt iki normalaus žydėjimo.....pasiilgau jų rožinių baltų žiedų ir kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 24, 11:09)
doh.gif  nu maniškiams toli gražu iki tokio ūgio, išdalinau ir perkėliau prieš porą metų,tai pirmais metais keli žydėjo ,bet pradedu manyti ,kad vienas kelmas tai gilokai ,tai vat nežinau ar rudenį bandyt iš naujo jį draskyt ,o jei taip, tai dar kokius 4 metus laukt iki normalaus žydėjimo.....pasiilgau jų rožinių baltų žiedų ir kvapo  ax.gif

Jei per giliai pasodinti, žiedų tikrai bus mažai unsure.gif
Atsakyti
Ka man su tokiu daryt,mugej pirkauuser posted image,ar jau galima lauke pasodint
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 04 25, 21:12)
Ka man su tokiu daryt,mugej pirkauuser posted image,ar jau galima lauke pasodint

man tai moteryte kuri prekiavo suimedejusiais bijunais patare pirma zieda nuskinti (t.y.neleisti jam issiskleisti)
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2011 04 25, 22:20)
man tai moteryte kuri prekiavo suimedejusiais bijunais patare pirma zieda nuskinti (t.y.neleisti jam issiskleisti)

drinks_cheers.gif Pardavėja patarė teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 25, 21:30)
drinks_cheers.gif Pardavėja patarė teisingai  mirksiukas.gif

Va ir netieisingai patare.neskabau žiedu,nees man gaila.žyyyydi iš pasiutimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 04 25, 23:28)
Va ir netieisingai patare.neskabau žiedu,nees man gaila.žyyyydi iš pasiutimo doh.gif

Patarė teisingai, alinate pasodintą augaliuką - pirmais metais žiedus reikia išskinti rolleyes.gif O kad Jums gaila, tai jau kita kalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 25 balandžio 2011 - 21:39
Maniskiai krapiniai bijunai ( pernai rudeni sodinti) jau sprindzio dyzio ir su pumpurais thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos. Merginos, mano bijunai visai gražiai auga, bet žiūriu juodos skruzdėlės jau puola blink.gif Kuo patartumete nupurkšti g.gif Pas mane paprasti ( rūžavi) bijūnai, jau pumpuriuku yra, bijau, kad "nenugriaužtu" verysad.gif
Atsakyti