Jau kaip gražu
Būtų labai faina tokioje pievelėje pasivaikščioti
QUOTE(jediara @ 2013 02 03, 21:52)
Kokia graži, neįprasta jų spalva
QUOTE(Linetax @ 2013 02 04, 12:34)
Kokia graži, neįprasta jų spalva
Tai Coral Charm, labai įmodu, kokia spalva būtų tikrovėje
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 12, 00:06)
tai sėklų tada siųstis neverta nes dar jei 7 metus laukt- pasensiu ir neįspangysiu viso grožio Lbai geltono bijūno užsimaniau, ir mėlyną mačiau ebay sėklomis...ale jei tiek laukt.....greičiau bus kur plencų pasikast ar nusipirkt, o gaila....
Aš praeitais metais beveik vasarą pasėjau, vienus mėlynus irgi iš ebay (che che įdomu man nu negi gali būt natūraliai mėlynų ) ir dar vienus kažkokius, nepamenu kokios spalvos bet gražius Per vasarą pamiršau, neliejau ir išvis garaže stovėjo iki pat vakaro prieš dvi savaites, užsireikė man dabar to vazoniuko, sukišau savo rankas žemę papurent naujai sėjai o gi atradau kad iš 30 viso sėtų sėklų 19 buvo išleidusios uodegytes. Parsinešiau kambarin, gražiai susodinau uodegytes iš naujo, paimė ir 6 jau išdygo, nemenki ūgliukai, lauksim dabar tikiuosi bent truputį trumpiau nei 7 metus iki kol pasirodys man tie mėlyni žiedai
Štai taip atrodo šiuo metu
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 14, 15:11)
Štai taip atrodo šiuo metu
Tik kantrybės reikia laukiant daigelių
QUOTE(jediara @ 2013 02 14, 14:18)
Tik kantrybės reikia laukiant daigelių
Geriausiai pasėti ir pamiršti Tada ne taip kankina
Dabar aš galvoju, tai pavasarį kai šalnos nebegrės, jau turbūt reikės į kiemą susodinti?
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 04, 22:05)
Aš praeitais metais beveik vasarą pasėjau, vienus mėlynus irgi iš ebay (che che įdomu man nu negi gali būt natūraliai mėlynų ) ir dar vienus kažkokius, nepamenu kokios spalvos bet gražius
Tai įdomu, ar iš tiesų yra mėlynų bijūnų
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 14, 14:11)
Bet koks kantrumas, idomu per kiek laiko jos prades zideti
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 14, 21:30)
Bet koks kantrumas, idomu per kiek laiko jos prades zideti
Min 3-4 m. teks palūkėti