Virtuvėje vakare labai tamsi atrodė,tai įamžinau
Nepastebejau anksčiau,kad žiedas turi tokį peskyrimą
Kad nepasirodytų per mažai
QUOTE(amarrile @ 2012 06 17, 14:37)
Jau tamsiojo spalva
Kokie jūsų grožiai Mano bijūniukai dar "lėliukai" - sodinti šį pavasarį, todėl žiedų dar nesulauksiu šiemet.
Noriu pasiteirauti eksperčių, ar patinks bijūnams, jei juos palaistysiu dilgėlių raugu?
Noriu pasiteirauti eksperčių, ar patinks bijūnams, jei juos palaistysiu dilgėlių raugu?
Kokie super balti bijūnai
Aš raugu laistau viską, juk čia natūrali trąša, bent mano augalam visiems patinka
Aš raugu laistau viską, juk čia natūrali trąša, bent mano augalam visiems patinka
QUOTE(Linetax @ 2012 06 18, 18:54)
Man tas tamsuolis irgi labai gražus Norėjau panašų įsigyti, gavau kerelį, išlaukiau kol susivoks žydėti, o pražydėjo rožinis, kokį jau turėjau Ot apgavo Noras jį turėti nepraėjo O dabar džiaugiuosi neatsidžiaugiu baltu
Skaityk,kad turi Vasaros metu kasiu nemažą krūmą,augantį už tvoros.Pati norėčiau šviesiai ružavo,kvepiiančio...
QUOTE(Linetax @ 2012 06 18, 19:54)
Absoliutaus mielumo derinukas
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 18, 22:03)
gal kvailas klausimas, o kaip pasigamint?
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 06 19, 16:16)
gal kvailas klausimas, o kaip pasigamint?
http://www.supermama...howtopic=439721
Linetax paglvosiu...Atrodo,būna šviesesnių
[quote=amarrile,2012 06 19, 17:45]
ačiū o kuri turit baltų ar rožinių bijūnų perteklių ir nori dalintis? suvalkija nori bijūnų
ačiū o kuri turit baltų ar rožinių bijūnų perteklių ir nori dalintis? suvalkija nori bijūnų