Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

"Krapiukai" jau baigia žydėti - prasideda vaistinių bijūnų žydėjimas ax.gif

user posted image user posted image

Gaila, kad fotoaparatas negali perteikti tamsios bordo spalvos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 21 gegužės 2012 - 20:47
QUOTE(jediara @ 2012 05 21, 20:46)
"Krapiukai" jau baigia žydėti - prasideda vaistinių bijūnų žydėjimas  ax.gif

Jediara, kokie gražūs krapiniai bijūnai, pilnaviduriai žiedai wub.gif Aš bandžiau užsiauginti, bet nepavyko verysad.gif Ir vaistinis labai gražus bigsmile.gif Pas Tave gėlės anksčiau pražysta, mano bijūnėlis šiemet pražydės pirmą kartą, turi tris pumpurus bigsmile.gif bet dar iki žydėjimo kelias dienas reiks palaukti smile.gif Praeita žiema buvo nepalanki mano medėjančiam bijūnui, gerokai apšalo, tad šiemet žiedų nesulauksiu ax.gif
Atsakyti
jediara - puikus abiejų bijūnų raudonis. O kokiam čia rajone taip greit viskas? pas mus Šiauliuose tik šiandien krapinis truputį prasižiojo, kaip tyčia fotikas namie likęs
Atsakyti
Pas mane raudonieji dar irgi nežydi.Reiškia,šitas greitesnis ax.gif Pernai buvo trys žiedai,šiemet šeši,taip sakant,su saiku atseikėta. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 22, 00:13)
jediara - puikus abiejų bijūnų raudonis. O kokiam čia rajone taip greit viskas? pas mus Šiauliuose tik šiandien krapinis truputį prasižiojo, kaip tyčia fotikas namie likęs

Ačiū 4u.gif Čia Jurbarko r. žiedai ax.gif
Atsakyti
jediara, amarrile, fantastisko grozio bijunai, rodos net kvapa uzuodziu per ekrana wub.gif
Atsakyti
Šiandien ax.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 22, 17:26)
Šiandien ax.gif  wub.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, aš gal ir su kvailu klausimu, bet nežinau kaip elgtis blush2.gif

Visų žydinčių gėlių peržydėjusius žiedukus pašalinu, o va ką daryti su bijūnu nežinau g.gif Ar pašalinti peržydėjusį žiedą, ar visą šaką, ar išvis prie jo nelįsti? unsure.gif
Atsakyti
Dar turiu bėdą, kai pirmi metai gėlyne tai nežinau ko griebtis kad blogiau nebūtų...

Gal žinot kas gali būti ne taip siauralapiui (krapiniui) bijūnui - koteliai virš žemės juoduoja ir džiūsta, nuo apačios į viršų džiuvimas prasidėjęs g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 05 27, 16:54)
Dar turiu bėdą, kai pirmi metai gėlyne tai nežinau ko griebtis kad blogiau nebūtų...

Gal žinot kas gali būti ne taip siauralapiui (krapiniui) bijūnui - koteliai virš žemės juoduoja ir džiūsta, nuo apačios į viršų džiuvimas prasidėjęs g.gif  verysad.gif

Keistai, vakar parašiau atsakymą, kažkur dingo..pasikartosiu . Greičiausiai tai bijūnų vytulys, reiktų nupurkšti kuo greičiau bordo tirpalu ar kitu fungicidu.
Atsakyti

QUOTE(Morepink @ 2012 05 27, 15:59)
Sveiki, aš gal ir su kvailu klausimu, bet nežinau kaip elgtis blush2.gif

Visų žydinčių gėlių peržydėjusius žiedukus pašalinu, o va ką daryti su bijūnu nežinau g.gif Ar pašalinti peržydėjusį žiedą, ar visą šaką, ar išvis prie jo nelįsti? unsure.gif

nupjauti buvusį žiedą su dalim koto, o visą krūmyną, lapiją reik palikti iki rudenio kol pagels, tuomet bus užtikrintas geras kito meto žydėjimas 4u.gif
Atsakyti